Een creatief concept
Wij zijn al een paar maanden op zoek naar een nieuwe comfortabele bank waar wij met het hele gezin op passen. Wij hebben inmiddels meerdere woonwinkels bezocht maar hadden nog nergens die �wow� factor. Online viel ons oog op de elementen bank �Manouk�. Een bank die je naar eigen wens kunt samenstellen kwa opstelling, kleur en stof. Aangezien wij kwaliteit en zitcomfort heel belangrijk vinden (en wij een bank graag eerst willen testen) vonden wij het de moeite waard om deze reis af te leggen van Deventer naar Ter Aar voor een bezoek aan Zitmaxx wonen. Bij aankomst werd ons netjes een parkeerplaats toegewezen door een verkeersregelaar. Ons viel meteen op dat Zitmaxx wonen een drukbezochte woonwinkel is op de zaterdag. Tip: ga vroeg in de ochtend, dan ben je verzekerd van een parkeerplek dichtbij de entree. Wij waren in de veronderstelling dat wij weer een woonwinkel als zovelen zouden gaan bezoeken maar dit bleek toch een iets ander concept te zijn. Bij binnenkomst kun je kiezen uit drie richtingen, keukens, slaap&zitcomfort en het woongedeelte. Wij hebben de looproute van het woongedeelte aangehouden op zoek naar de �Manouk� bank. Al snel zagen we hem staan, deze bank voldeed aan al onze verwachtingen. Na wat foto�s te hebben genomen van de bank (en het overzicht van alle elementen met de afmetingen erbij) hebben wij onze weg naar huis vervolgd. Thuis zijn wij aan het puzzelen gegaan met alle losse elementen. Met onze eigen tekening op zak zijn wij het weekend daarop teruggegaan naar Zitmaxx wonen. Hier hebben wij ons aangemeld bij de infobalie waarna ons een tafel werd toegewezen om even te wachten. Al binnen 5 minuten schoof er een vriendelijke adviseuse bij ons aan tafel. Na het kenbaar maken van onze wensen heeft ze alle mogelijke stalen erbij gepakt en is ze de bank gaan samenstellen. Onder het genot van een kop koffie konden wij deze stoffen vergelijken. Bij twijfel nam ze ons mee naar een andere bank of stoel, uitgevoerd in dat type stof. Dit zodat wij goed konden beoordelen hoe deze stof eruit zou zien op een groter oppervlak. Ons oog viel niet alleen op dit bankstel, wij zijn zeer onverwachts ook geslaagd voor zes comfortabele barkrukken. Deze hebben wij meteen af kunnen stemmen op de uitgekozen stof van onze nieuwe bank. Wij zijn een tevreden klant en kijken met veel plezier uit naar onze nieuwe elementenbank en barkrukken die binnenkort bezorgd zullen worden!