Good service

Good service, friendly staff and good organization of the store. With loads of furnitures to pick from, good layout and low prices, makes IKEA look like a little boy.

Er hangt een gemoedelijke sfeer bij�

Er hangt een gemoedelijke sfeer bij Zitmaxx. Ook als het wat drukker is dan zijn de medewerkers nog klantgericht. Er zijn genoeg verschillende stoffen beschikbaar om een goede keuze te kunnen maken.

Werd erg plezierig en behulpzaam�

Werd erg plezierig en behulpzaam geholpen

Top zaak

Top zaak, vandaag weer meubels gekocht@

Persoonlijk maar ook effici�nt

Persoonlijk maar ook effici�nt. En mooie spullen.

De keuze is reuze!

Wat een keuze! De keuze aan meubels in alle soorten en maten is reuze. Je kunt de opstelling van een bank bijvoorbeeld zelf indelen, maar ook uit veel verschillende stoffen en materialen kiezen. Kortom: als je hier je meubels niet gaat vinden, vindt je ze nergens! De showrooms zijn sfeervol ingericht en in alle stijlen is er wel aanbod te vinden! De verkoper die ons heeft geholpen was erg behulpzaam. Verschillende keren hebben we door de winkel gelopen om soortgelijke opties te bekijken en te vergelijken. Daarnaast werd er veel tijd genomen om tot mijn keuze te komen. Dit heb ik als erg prettig ervaren! Mocht ik in de toekomst weer meubels nodig hebben, kom ik hier zeker terug.

Grote kans van slagen

Heel groot en dus ook heel veel keus. Wij werden ook snel geholpen toen wij een ronden hadden gemaakt. Enigste minpunt was alleen dat wij door ��n persoon minder werden geholpen. Wel vroeg achteraf een ander werknemer die ons tussendoor ook te woord stond, wat er precies gebeurd was. Uiteindelijk wel een bank gekocht en kijken en ook naar uit om het te ontvangen

Goed geholpen en mooie bank

Goed geholpen en mooie bank

Ik raad zitmaxx zeker aan

Ik raad zitmaxx zeker aan! Ik heb een eethoekbank besteld op maat en stof. Aangekomen bij mij thuis hebben ze het helemaal naar boven getild ik woon 4 hoog en geen lift. Ik ben die heren zo dankbaar! En ben heel blij met mijn eethoekbank. Verdient meer dan 5 steren.

Fijne knusse winkel ondanks de grote

We werden na een tafel aangewezen te krijgen met een kopje koffie en thee al snel geholpen door Colinda en iemand in opleiding. Goed advies gekregen over de soorten stoffen en kleuren. De winkel is heel groot met heel veel keuze maar door de inrichting is het heel knus en overzichtelijk. Onze eerste keer in deze winkel en direct een aankoop gedaan. We komen hier graag terug.

100% klantvriendelijk/niet opdringerig (lopen niet constant achter je aan):personeel is vriendelijk/beleefd, kortom prima geholpen!!

100% klantvriendelijk/niet op dringerig(lope

Mooie meubels en fijne ervaring

We kwamen op een doordeweekse dag langs in de ochtend, het was rustig. Er werd bij aankomst duidelijk uitgelegd wat de werkwijze is. We werden snel en kundig geholpen en zijn zonder twijfel overgegaan tot de aankoop van onze eetkamerbank en -stoelen. De medewerker die ons hielp was heel hartelijk, meedenkend en nam echt de tijd voor ons. Onder het genot van een kopje koffie hebben we alle opties besproken en konden we onze keuze maken. Naar deze winkel komen we in de toekomst zeker weer terug!

Mooie zaak

Mooi ingerichte en grote winkel met veel keuze. Vriendelijk ontvangst. Koffie/thee/toiletten. Kleurstalen meegekregen. 2e bezoek bank besteld. Nu vol verwachting wachten op de bezorging.

Konden rustig alles bekijken

Konden rustig alles bekijken. Alles zag er netjes en schoon uit. Personeel super vriendelijk en ter zake kundig. Komen zeker terug als we weer iets moeten hebben.

Veel keus en betaalbaar!!

Fijn ontvangst. Heel veel keus in alle prijsklasse's.(relaxfauteuils) Vrijblijvend. Bij vraag,goed advies. Beslist niet opdringerig. Meedenkend. Veel mogelijk,qua oa stof. En......geslaagd!! Zo blij mee,al lang op zoek. Ga voor mn eetkamerstoelen ook zeker daar kijken. Bedankt voor u hulp!!

Wij zijn erg tevreden over de service en kwaliteit!

Wij zijn erg tevreden over de service en kwaliteit van Zitmaxx. 4 maanden geleden eettafelstoelen en barkrukken gekocht. Omdat we nog geen sleutels hadden, maar de levertijd erg kort was, mochten de stoelen nog even in de opslag van Zitmaxx blijven staan. Via de link per mail een bezorgmoment kunnen uitkiezen. Vorige week terug gegaan naar Zitmaxx voor een nieuwe bank, na al in heel veel winkels te zijn geweest. Geslaagd voor een hele mooie bank met precies de juiste afmetingen, wederom viel ons de levertijd erg mee, ca. 8 weken. Beide keren heel fijn geholpen door vriendelijke medewerkers die kennis hebben van het vak. Kortom Zitmaxx is wat ons betreft een aanrader!

Fijn winkelbezoek

Het gesprek in de winkel zelf was een erg prettig gesprek. Er werd de tijd genomen, ondanks dat het de derde kerstdag was en erg druk. Niet bedoeld om ons meteen iets te verkopen. Helaas duurde daarna de afhandeling via de mail best lang met weinig initiatief vanaf de kant van Zitmaxx. Uiteindelijk is dit wel opgepakt.

Super aardig en goede verkoper

Super aardig en goede verkoper Ging lekker snel niet opdringerig

Het was een zeer goede ervaring.

Het was een zeer goede ervaring. De verkoper was duidelijk ,gaf eerlijk zijn mening en we werden snel geholpen. We hadden ook al thuiswerk gedaan zodoende was alles duidelijk voor allebei de partijen en snel geregeld. De keuze in banken etc was zeer ruim en redelijk betaalbaar .

Prima support van verkoopmedewerkster

Prima support van verkoopmedewerkster, behulpzaam, vakkundig en vriendelijk bij de aankoop van relax stoel Duidelijke afspraken. Grote winkel met veel keus.

Zeer leuk opgezette kamers in veel�

Zeer leuk opgezette kamers in veel verschillende stijlen, niet alleen in de huidige kleuren maar veel afwisseling. Goed geholpen bij het samenstellen van een bank en ook in de kleuren/stoffen is genoeg keuze.

Ik ben nogal een twijfelaar. Maar ik ben zeer goed geholpen. Zitmaxx smeert niks aan, geven goed advies, en nemen alle tijd voor je. Lopen zelfs een paar keer met je mee door de winkel om stoffen te laten zien, zodat je zeker weet dat je de goede keuze heb gemaakt.

Nog geen ervaring met het bedrijf maar�

Nog geen ervaring met het bedrijf maar wel met het personeel. Echt geweldig

Een grote winkel met veel keus en fijne service.

Een grote winkel met veel keus. Wij zijn hier geslaagd voor een bank. Er word de tijd voor je genomen en ze zijn gelijk transparant over de kosten van de bank met de eventuele keuzes van de stof. Veel verschillende soorten banken beschikbaar en oneindig veel stoffen om uit te kiezen. Wij gingen hier met een goed gevoel weg.

Goede service, nette winkel

Meermaals in de Zitmaxx winkel geweest, elke keer genoeg leuke producten te zien. Veel ruimte, waardoor je bij drukte in de winkel nog steeds de ruimte hebt om zelf overal te kijken. Bovendien altijd goede en nette service. Er is altijd iemand beschikbaar, de medewerkers denken graag met je mee. Ze zijn duidelijk, zo kom je bijvoorbeeld niet voor verrassingen te staan, de prijzen zijn namelijk niet onderhandelbaar.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar