Vandaag bij Zitmaxx mijn eetkamerstoelen besteld

Vandaag bij Zitmaxx mijn eetkamerstoelen en hondenmand besteld. En wat een goede persoonlijke service! Monique heeft mij erg goed advies gegeven en geholpen, super! Hoop dat de stoelen straks ook zo goed bevallen als ze geleverd zijn!

Een zaak zoals het hoort

Alles is mooi ingericht, duidelijke looproute en er is veel personeel aanwezig. Aan het einde van de looproute wordt gevraagd of alles naar wens is en kun je aan een tafel zitten met verkoper om alles naar wens te maken. Verkoper was kundig, geduldig en niet opdringerig.

Overzichtelijke winkel.

Bij binnenkomst groet een vriendelijke vrouw achter de balie je en dan ga je je weg banen door de winkel. De keuze is reuze! Alles wat je wilt is hier te verkrijgen. De mrubels/accessoires staan overzichtelijk uitgestalt in een huiselijke sfeer. De beschrijving van de banken is ook makkelijk. Als je je rondje hebt gedaan ga je naar de balie waar de vrouw je vriendelijk begroette en dan zegt ze je waar te zitten. Gelijk komt er een vriendelijke medewerker aan waarvan je eerst een kopje koffie of thee krijgt. Dan ga je vertellen wat je wilt in welke stof en dan krijg je kleur staaltjes te zien waarmee je naar buiten mag lopen zodat je de juiste kleur ziet. Wij zijn super tevreden met onze bank. Top bedrijf!

super goed geholpen in de winkel zeer�

super goed geholpen in de winkel zeer vriendelijk.

We kennen het bedrijf

We kennen het bedrijf, dan weet je ook dat je zelf veel voor werk moet doen, dingen onthouden en of vastleggen! Ondanks de zaterdag drukte nog dingen kunnen vragen. Dinsdag weer terug bekende verkoopster die ondanks de lunch die zou beginnen ons verder geholpen heeft om ons verder door de aankoop heen te helpen, deskundig, rustig, en niet opdringerig, hebben we onze bank besteld, samen met 6 tafelstoelen. Het enige minpuntje was dat als je van ver komt er geen broodjes in de automaat waren! Wij waren best wel lang onderweg vanuit het midden van het land, ondanks dat we zelf nog hadden mee genomen!

Goed geholpen

We zijn meteen geholpen. De eerste keer was het wat jammer dat degene niet zoveel verstand leek te hebben van de stoffen. Dit keer was dat echter wel en konden vrij snel een keuze maken. Het bleek ook dat een rechte variant van een eetkamerbank niet op de bestellijst stond, maar handmatig kon dit uiteindelijk wel.

Het is een groot winkel

Het is een groot winkel, er was zoveel te zien, voor ieder wat wils. Een breed assortiment. Ondanks de drukte, werd er vriendelijk geholpen en hoefde niet lang te wachten.

Mooie winkel veel keuze duidelijk prijs�

Mooie winkel veel keuze duidelijk prijs en veel keuze met kleuren stoffen aardig personeel vriendelijk geholpen binnen 20 minuten hebben we een bank en tafel gekocht

Super goed geholpen door een�

Super goed geholpen door een vriendelijke verkoper met de aankoop van onze nieuwe bank en daarnaast nog wat handige tips gekregen voor het onderhoud.

Deskundig en vriendelijk geholpen!

Deskundig en vriendelijk geholpen!

Snel en klantvriendelijk

Snel en klantvriendelijk

Goede service en eerlijke prijzen

Goede service en eerlijke prijzen. Niet opdringerig zoals bij SenS. Raad het iedereen aan, de keuze is reuze.

Ruime keus

Ruime keus. Mooie meubels. En belangrijk je kan in alle rust rondlopen en je keuze bepalen.

Was het 2e bankstel dat we kochten bij Zitmaxx

Het was het 2e bankstel dat we bij jullie aanschafte, de 1e was prima bevallen maar aan vernieuwing toe, de keus was voor ons snel gemaakt, we gaan weer naar Zitmaxx. Je kunt op je gemak rondkijken zonder dat er iemand in je nek loopt te hijgen, 2 keuzes gemaakt en thuis de voor en tegens via de website bekeken, keuze gemaakt, stof uitgezocht en �s maandags naar Zitmaxx om de koop vastte leggen, super aardige verkoper dus wij waren snel klaar om tevreden naar huis te gaan.

Klantvriendelijk en heel veel keus

Onze ervaring met Zitmaxx Wonen is heel goed, klantvriendelijk, heel veel keus en ook aanpassingen zijn mogelijk. Daarbij komt dat de medewerkster die ons heeft geholpen echt weet waar ze over praat en ons met alles kon helpen, heel fijn!

Mooie showroom met uitstekende service

Prachtige winkel met een enorm aanbod aan meubels. Ook al is de showroom enorm, alles is duidelijk aangegeven en je kunt er koffie en thee pakken of een snack of broodje uit de automaat halen. Wel zo handig want je bent er al gauw wat uurtjes zoet. Nadat we keuzes gemaakt hadden zijn we uitstekend geholpen door Jessica en hebben we de meubels met behulp van staaltjes en informatie helemaal aan kunnen passen naar onze wensen. Kortom, een fijne winkelervaring en uitstekende service!

Wij waren bij Zitmax op zaterdagmiddag

Wij waren bij Zitmax op zaterdagmiddag. We wisten dat het dan druk is. Tijdens ons bezoek hebben we drie personeelsleden aangesproken die alle drie ons uitstekend te woord hebben gestaan. Er is een grote keus. Ook wat betreft de prijs. Wij zijn al zo'n 5 jaar een tevreden klant.

Mooie winkel met enorm veel keuze en vele opties. Fijn geholpen.

Voor ons vorige huis ook al bij Zitmaxx geweest en zeer tevreden, dus ook nu weer hier geweest. Mooie winkel met enorm veel keuze en vele opties. Erg snel en fijn geholpen en een mooie bank besteld. Wij kunnen niet wachten.

Uitstekende kwaliteit en service!

De medewerkers nemen alle tijd voor je om de door jou gewenste bank/eettafel/stoelen uit te zoeken. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat de medewerkers gehaast waren en een �snelle verkoop� wilden laten plaatsvinden, compliment naar Zitmax hiervoor! Daarnaast beschikt de winkel over zo�n groot scala aan banken, tafels, stoelen etc dat er voor ieder wat wils is!

Op vrijdagmiddag naar Zitmax voor mijn droombank...

Wij zijn op vrijdagmiddag naar Zitmax geweest. Wij werden vriendelijk welkom geheten bij binnenkomst, ook de medewerkers die we passeerden in de winkel groetten ons goedendag. Daarna ben ik mijn droombank tegengekomen. We melden ons bij de infobalie en werden supervriendelijk geholpen door een medewerker. Een bank bestellen was nog nooit zo makkelijk. Ik kijk enorm uit naar de levering over 9 weken!

Perfect advies van Zitmaxx-consulente qua variatie, eigen inbreng

In 2024 hebben mijn man en ik een ronde eettafel met 4 kuipstoeltjes gekocht. Op 13 februari 2025 hebben we een bankstel uitgezocht maar de kleur kwam niet overeen met de kleur en stof van de stoeltjes. De dame die ons heeft geadviseerd zei dat dit geen enkel probleem was. Dus het bankstel kon met dezelfde kleur en stof geleverd worden. Wij waren verbaasd dat dit allemaal kon. Dat er zoveel keus was in materiaal, poten, binnenbekleding en kleur. Wij zijn heel tevreden hiermee en komen de volgende keer zeker terug bij Zitmaxx.

Hele fijne winkel met heel vriendelijk�

Hele fijne winkel met heel vriendelijk personeel. We waren tot na sluitingstijd nog bezig met stoffen uitzoeken en de dame die ons hielp was heel geduldig en gaf aan dat we ons niet hoefde te haasten. Ze dacht veel met ons mee en was erg behulpzaam. We komen zeker nog een keer terug voor andere meubels! Enig verbeterpunt zou zijn de parkeergelegenheid. Die is erg schaars als je op zaterdag komt.

Goede service + transparantie

Goede service, veel keuze en transparantie.

De hoeveelheid kleuren en stoffen zijn�

De hoeveelheid kleuren en stoffen zijn zo uitgebreid dat er altijd iets leuks tussen zit.de verkoper was super vriendelijk en had had veel geduld voor mijn lange beslissing over de stof.ik raad aan eerst even op internet de kleuren uit te zoeken voor dat je naar de winkel gaat

A welcoming store with a lively vibe!

We recently purchased a sofa from Zitmaxx and we are very happy about tour experience. The sales colleague helped to make the best choice by guiding us with technical and practical tips. He was very patient to meet us twice and reply all our mails in a timely manner. There is a very welcoming and lively vibe at the store. The parking is a bit of a problem as it is quite crowded during the weekends, but that is understandable as the store is huge and it houses a big number of very nice displays. It is definitely worth the visit!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar