Ondanks dat het druk was werden we�

Ondanks dat het druk was werden we netjes ge�nstalleerd aan een tafeltje met koffie. Daarnaast heeft de verkoper ons goed begeleid over de kwaliteit van onze keuze

Goed geholpen door de medewerker in de�

Goed geholpen door de medewerker in de winkel. Fij dat er zoveel behulpzaam personeel rond loopt.

Wij zijn heel fijn geholpen door�Marian

Wij zijn heel fijn geholpen door Marian. De eerste keer kwamen wij bij haar terecht, en tijdens ons tweede bezoek zijn wij op haar blijven wachten omdat zij de eerste keer al zo behulpzaam was. Zulke medewerkers zou elke boulevard of woonwinkel moeten hebben, iemand die je op je gemak stelt, haar eerlijke mening geeft, met je meedenkt, een open houding heeft en je niet het gevoel geeft dat je gauw een keuze moet maken. Wij voelden ons niet opgejaagd en dat is ook een reden om zeker weer terug te komen bij Zitmaxx. Zij nam haar tijd en dat was voor ons als klanten waardevol. Marian verdient een dikke pluim en salarisverhoging, wat een top mens. Wij kochten in ��n keer een bank, barstoelen en eettafelstoelen. Het assortiment in Zitmaxx is reuze, het kunnen uitproberen van bankstellen en stoelen is zeker ook fijn. De variatie aan stoffen is top. Het feit dat je aan tafel kan zitten met een expert zoal Marian is zeker een pluspunt. Wat Zitmaxx wel beter zou kunnen doen, is een standaard bedenktijd van minstens 5 werkdagen tot een week invoeren bij het plaatsen van een bestelling.

Deskundig, zeer vriendelijk en men denkt mee met de klant.

Geweldige keuze en medewerker nam alle tijd voor de klant. Daarnaast veel nuttige adviezen gekregen wat de keuze vergemakkelijkt bij zoveel mooie meubelen. Medewerker dacht mee aan de invulling van onze ruimte en gaf geweldige suggesties.

Erg prettige winkel met fijn personeel.

Erg prettige winkel met fijn personeel. We kwamen voor een bank omdat we van meerdere mensen al gehoord hadden wat een fijne winkel het is. Eerst zijn we op ons gemakt rond wezen lopen en proefzitten. we kregen bij binnenkomst al de tip om van elke bank die kans maakte een foto te maken. Na het eerste rondje hadden we 5 banken gefotografeerd. Waarna we deze banken nog een keer hebben geprobeerd. toen we nog maar bij twee banken zaten werden we erg prettig geholpen. eerst zijn de de afmetingen en stoffen gaan bekijken met een kopje koffie erbij. nadat we dit afgerond hadden zijn we nog 1 keer met de verkoper erbij de twee banken gaan proberen en toen was het duidelijk. met een fantastisch gevoel de winkel verlaten en kunnen niet wachten op onze nieuwe bank!

Wij hadden afspraak gemaakt met�Sofie

Wij hadden afspraak gemaakt met styliste, we zijn goed geholpen bij het kopen van bank, eettafel en eettafelstoelen. Goed kennis van zaken en aangeven wat je beter wel of niet kan doen. Zitmaxx is een grote zaak waar je werkelijk alle soorten en maten banken hebt, en belangrijkste is dat je bijna alles in de stof en kleur kan kiezen wat jij wil. En voor een scherpe prijs.

Goede service en snel geholpen

Nadat we een aantal banken op de website hadden gezien, besloten we een bezoek te brengen aan de winkel. Met een babytweeling in een dubbele kinderwagen is dat nog best een opgave. De vriendelijke verkoopster, die zelf ook een jonge baby heeft, nam ons mee de winkel door om de twee banken waar ons oog op was gevallen te bekijken. We maakten onze keuze en hebben toen uit een aantal stoffen gekozen. Dat ging allemaal supervlot, heel fijn! Er wordt echt de tijd voor je genomen en we werden goed geadviseerd.

Ruime keus

Ruime keus, vriendelijk personeel. Nemen de tijd of het druk is of niet.

fijne spontane service

Al direct bij binnenkomst werden wij vriendelijk te woord gestaan door een jongedame, die ons - op ons verzoek - naar de verschillende fauteuils doorverwees en daarbij de verschillen tussen de fauteuils uitlegde. Na enkele minuten uitproberen kwam een tweede verkoopster ons vriendelijk helpen met onze vragen over prijzen, bekleding en opties. Het geheel in een gemoedelijke sfeer. Geen opdringerigheid. Slechts een kleine fout op het bestelformulier moest na afloop worden gecorrigeerd. Maar dat was geen enkele moeite.

Goed advies en er wordt goed meegedacht

Wij hebben wel lang moeten wachten op een adviseur voor de aankoop van onze bank. Echter werden wij goed geholpen en geadviseerd en dacht de adviseur echt met ons mee. Blij dat wij eindelijk een bank naar onze smaak hebben gevonden. Nu nog even wachten op de levering.

Behulpzaam personeel

Behulpzaam personeel, ruime keus en een gastvrij onthaal. We zijn ontzettend tevreden over hoe we geholpen zijn. Nog een paar weken wachten op de meubels. Kunnen niet wachten op het eindresultaat!

Mooie winkel met heel groot aanbod.

Mooie winkel met heel groot aanbod. Nadat we hadden uitgezocht welk model we wilden zijn we heel leuk en fijn geholpen met het uitzoeken van de juiste stof ,ondanks dat t erg druk was toch goed geholpen en geslaagd.

Het team van Zitmaxx maakt een bezoek�

Het team van Zitmaxx maakt een bezoek altijd een prettige ervaring. Allemaal even vriendelijk, vrolijk en kundig!

bijzonder prettige ervaring

bijzonder prettige ervaring. Prachtige en bijzonder overzichtelijke winkel, we werden erg goed geholpen en er was alle tijd voor vragen. Medewerkster nam alle tijd om nogmaals met ons door de winkel te lopen ivm kleurkeuze en modelkeuze. Tevens werd er heel goed meegedacht over onze electrische relaxstoel die we eigenlijk, net als onze vorige stoel bij die winkel wilde bestellen. Toen bleek dat door het enorm meedenken van de medewerkster, jullie deze ook konden leveren. Geweldig.

Ruime keuze, voor ieder wat wils

Op een regenachtige zaterdag reden we richting ter Aar, op zoek naar onze droombank. Helaas waren we niet de enige die dit plan hadden. Het was enorm druk en de moed zakte ons bij aankomst al een beetje in de schoenen. Eenmaal een parkeerplek gevonden te hebben en in de showroom aangekomen konden we toch rustig rondkijken. Na veel proef zitten viel ons oog op de rainbow bank. Wat een plaatje! En hij zat ook zeer comfortabel. Bij de informatiebalie aangekomen werden we naar een tafeltje geleid. Hier mochten we plaats nemen en zodra er een medewerker beschikbaar was zou ze ons komen helpen. Door de drukte hebben we bijna een uur moeten wachten maar toen we eenmaal geholpen werden nam ze alle tijd voor ons! Prima geslaagd vandaag, nu nog even geduld hebben tot de bank geleverd wordt. Maar kijk er erg naar uit.

Was heel druk vandaag

Was heel druk vandaag, moesten even wachten, naar zijn super leuk geholpen. Prachtige bank en 4 eetkamerstoelen gekocht. Echt heel veel keus, stof ,leer microvezel. En super geslaagd.

Wat een keuze!

Wat een keuze! Maar de medewerker van Zitmaxx loodste ons er geweldig door heen. Fijn dat er gewerkt wordt met een afspraak zodat je weet hoelang je ongeveer moet wachten. Met een kopje koffie erbij! We zijn ontzettend benieuwd naar onze nieuwe eettafel met bank.

Top winkel

Top winkel. Veel keuzes in aanbod, de maten en de stofkeuze. Goed deskundig advies om het helemaal naar eigen wens samen te stellen

Tijd, advies en rust

Vandaag hebben we op een drukke zaterdag onze bank, tafel en stoelen uitgezocht. De verkoper nam de tijd en rust om verschillende stoffen te laten zien, dacht goed mee en had het geduld om ons de tijd te geven alles goed af te wegen. We kunnen niet wachten om de meubels in ons nieuwe huis neer te zetten!

Er was een medewerker buiten om klanten�

Er was een medewerker buiten om klanten parkeerplaatsen toe te wijzen, zodat er geen chaos ontstond. Dat was heel fijn. In de winkel liep er voldoende vriendelijk en geduldig personeel rond. Wij zijn prima geholpen met onze aankoop. Ondanks de drukke dag in de winkel, voelde het relaxed om rond te lopen. Viel 100% mee.

Super aardig personeel en ontzettend veel keus.

Super leuk geholpen en goed advies gekregen over de stof en alles wat je erbij kan kopen. Veel keus en een ontzettende mooie winkel.

Mooi grote showroom veel keus

Mooi grote showroom veel keus Vriendelijk en goed adviserend personeel

Fijne zaak met kwalitatief goede meubels

Na eerdere goede ervaringen, ook nu weer naar zitmaxx voor een nieuwe bank. Prijs/ kwaliteit en service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Nadat ik zelf een aantal banken had bekeken ben ik advies gaan vragen. Verkoopster Jasmijn hielp mij. Onder het genot van een kopje koffie heeft zij mij goed advies gegeven. Er werdek verschillende stoffen samen bekeken en alle voor en nadelen en opties werden besproken. Ik kijk ernaar uit om over 6 tot 8 weken mijn nieuwe bank te mogen ontvangen!

Mooie looproute in de zaak waar je�

Mooie looproute in de zaak waar je alles tegenkomt. Duidelijke kaartjes met metingen en prijzen. Vriendelijke en snelle personeel service. Een grote aanrader als je je woonkamer wilt vernieuwen.

Fijne verkoper

Fijne verkoper. Ruime keus. Begrip voor keuze. Geen gepush.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar