Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Werd alles duidelijk verteld over de aankoop en duidelijk geholpen met de stof. Zeker een aanrader voor eenieder om naar deze winkel te gaan waar veel te zien is dus over het algemeen zal iedereen wel kunnen slagen.

Zojuist bij Zitmaxx een mooie bank�

Zojuist bij Zitmaxx een mooie bank gekocht. We waren goed voorbereid omdat we op de duidelijke website alles bekeken hadden. Maar je wilt toch bijv. een kleur en uitstraling van een stof bekijken. Een rondje door de sfeervolle winkel gelopen en toen door een zeer vriendelijke verkoper (Maikel) geholpen. Hij had duidelijk verstand van zaken een heeft ons nog wat tips gegeven. Hij had alle tijd voor ons zonder ons op te jagen. Met een lekker kopje koffie erbij alles afgehandeld. Geen aanbetaling nodig, wat toch fijn is. En wat ook prettig blijkt voor ons is, als de bank binnen is bij Zitmaxx je nog ongeveer 4 weken hebt( handig als je in een verbouwing zit) voordat hij geleverd kan/mag worden. Wij zijn zeer tevreden en geven dit ook door.

Wat een woongenot!

Prettig ontvangst bij de balie. Goed advies, er was tijd, aandacht en deskundig advies. Mooie, fijne winkel om lekker rond te kijken, groot assortiment!

Goede hulp en begeleiding

De enige woonwinkel waarbij je zo goed wordt begeleid en geholpen. De stylist neemt de tijd voor je om advies te geven en je voelt je niet opgejaagd om iets te kopen. Daarnaast is er heel veel aanbod!

Gunstig gelegen winkel met goede�

Gunstig gelegen winkel met goede parkeergelegenheid. Er is in deze zaak veel keuze en mogelijkheden. Ook veel mooie accessoires. We werden netjes en doortastend geholpen door Dedinde, die goed weet waar ze het over heeft. Wij gaan een goede levering afwachten maar zijn vooralsnog erg tevreden!

Erg mooie zaak

Erg mooie zaak, er staat voor ieder wat wils. Niet alleen qua meubels, maar ook wat muurdecoratie betreft. We zijn goed en zeer vriendelijk geholpen door de medewerker. Wat fijn is is dat er echt de tijd wordt genomen voor je en er wordt goed meegedacht.

Werden erg goed geholpen!

Werden erg goed geholpen! We zijn super blij met onze aankoop.

Op een ontspannen manier en met de juiste adviezen tot de koop van een eetkamerbank komen.

Samen met mijn vrouw en zoontje was ik de winkel al doorgelopen op zoek naar een eetkamerbank. Omdat we naar iets specifieks zochten, hebben we een medewerker gevraagd om ons te helpen. Zij heeft eerst naar onze wensen geluisterd, en daarna nog een aantal banken ons laten zien. Heerlijk om op een ontspannen manier en door goede kennis ervan, geadviseerd te worden. En zelfs tot een aankoop over te gaan, onder het genot van een bakkie thee. Wordt gewaardeerd!

Louwi

Louwi is een ervaren rot die ons van het juiste advies voorzien heeft voor het aanschaffen van een eetbank.

De verkoopster was zeer vriendelijk en klantgericht

De verkoopster was zeer vriendelijk. Ze heeft alle tijd genomen om ons te adviseren en ze heeft ons ook alle tijd gegeven om m.n. de juiste stof en kleur te kiezen voor onze nieuwe banken. En die tijd heb je echt nodig bij Zitmaxx, want het aanbod van verschillende soorten en kleuren stoffen is enorm. Wat wij trouwens als zeer positief hebben ervaren. Hierdoor krijg je als klant het gevoel dat jouw keuze voor een bank(opstelling) een unieke en op maat gesneden keuze is.

Via reclame langs de snelweg kennis�

Via reclame langs de snelweg kennis gemaakt met Zitmaxx. Onze zoektocht naar een nieuwe bank verliep moeizaam maar bij Zitmaxx geslaagd! Ruim opgezette winkel met een groot assortiment. Zeer kundig advies en erg vriendelijk geholpen. Levertijd van de bank is 6-8 weken, bijzonder snel. We kijken uit naar onze nieuwe bank. Bedankt Zitmaxx!

13 jaar heerlijk gezeten op mijn relaxstoel!

13 jaar geleden een lederen relaxstoel gekocht bij Zitmaxx. Ik heb 13 jaar heerlijk gezeten, maar nu kwamen er na intens gebruik kleine scheurtjes in het leder. Tijd voor een nieuwe relaxstoel; uiteraard direct naar Zitmaxx gegaan! In de winkel ontzettend veel keus. Ik heb een groot aantal stoelen geprobeerd, en toen ik een stoel naar wens vond een mooie stof uitgezocht. Stoel besteld met behulp van een vriendelijke medewerkster. Dit was in 10 minuten voltooid. Binnenkort krijg ik mijn stoel en ik hoop dat ik hier weer 13 jaar heerlijk op zal zitten! En mocht er dan weer een nieuwe relaxstoel nodig zijn, dan ga ik uiteraard weer naar Zitmaxx!

Zij hebben veel meubels geleverd bij P van Diest

Zij hebben veel meubels geleverd bij ons met een goede service en een redelijke prijs

Eerste ervaring met Zitmaxx.

Voor de eerste keer bij Zitmaxx geweest, wij waren verrast door het overzichtelijke grote meubelaanbod. Wij zijn op een prettige wijze geholpen bij onze aankoop.

Fijne winkel met mooie showroom

Hele fijne en mooie showroom waar je op het gemak kunt kijken. Voldoende stylen dus echt voor ieder wat wils! Vervolgens voldoende plaats en personeel aan het eind van de winkel om producten helemaal naar eigen smaak te laten samenstellen. Het is vervolgens even wachten tot de producten daadwerkelijk thuis bezorgd worden, maar dan heb je wel een top product in huis!

Nieuwe hoekbank

Vandaag een mooie hoekbank gekocht, goed geholpen door een leuke vriendelijke verkoopster, ze nam de tijd en was erg behulpzaam. Nog even terug gekeken in mijn mail en de vorige bank die ik bij Zitmaxx heb gehaald was in 2012, de kwaliteit is dus ook top.

De dame heeft alle tijd gegeven die ze�

De dame heeft alle tijd gegeven die ze had! Zij heeft mij meerdere stoffen en kleuren laten zien en na enige tijd was ik helemaal om! Ze was erg vriendelijk en ik heb met een mega goed gevoel mijn aller eerste bank gekocht!

Fijne winkel

Een ontzettend fijne ervaring, mooie winkel en prettig vriendelijk personeel.

Ontzettend fijn bedrijf

Ontzettend fijn bedrijf! Geen giftige werksfeer omdat er geen bonus structuur is, ook niet afdingen. Dus nooit scheve gezichten achteraf. Zeer prettig geholpen, door 2 hele vriendelijke verkopers! Ontzettend gastvrij en respectvol ontvangen. Aan iedereen aan te raden!

Superfijn geholpen in de winkel

Super fijn geholpen door een vriendelijke jongeman. Hij heeft goed advies gegeven over de kleuren maar ook over de maten voor de stoelen die goed bij onze tafel pasten

Na lang zoeken kwamen wij bij jullie�

Na lang zoeken kwamen wij bij jullie terecht. En gelukkig want wij hebben een hele mooie bank gevonden. Super vriendelijk en vakkundig geholpen. Wij kijken ernaar uit om de bank te ontvangen

Vriendelijk geholpen en ruim de tijd�

Vriendelijk geholpen en ruim de tijd genomen voor onze �simpele� bestelling. Totaal niet geen opgejaagd gevoel!

Klantvriendelijk welkom!

Wij zijn heel vriendelijk te woord gestaan en er is goed aangegeven, waar we het meubel wat wij zochten konden vinden. En onder het genot van een heerlijke capuccino en een aardige jongeman, met kennis van zaken. Hebben we de bekleding voor het meubel uitgezocht en alles besproken. Het geheel was heel helder en duidelijk en wij zijn zeer tevreden, de deur uit gegaan. Hartelijk dank voor de goede ontvangst.

Eetkamer stoelen.

Wij kregen het adres op van Zitmaxx meubels, daar moet je even kijken. Wat een enorme grote zaak is dat. Het is ons ondenkbaar dat je daar niet kan slagen voor meubels, keukens etc. Wij waren van plan om eetkamerstoelen te kopen. Wat een goed concept met een looproute langs alle vakken, zonder opdringerigheid, lekker rustig naar alle combinaties kijken, geweldig. Daarna relaxed, onder het genot van een kopje koffie of chocolademelk, te woord gestaan door een super vriendelijke verkoper voor verdere afhandelingen van de koop. We zijn zeer tevreden met de behandeling en vinden het zeker een aanrader om daar eens te kijken voor je nieuwe meubels. Voor iedereen veel succes. Met vriendelijke groet, Fam. Uleman Almere.

Goede service, mooie winkel Zeer goed bevallen!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar