Heb een hele tijd getwijfeld omdat het�

Heb een hele tijd getwijfeld omdat het altijd ontzettend druk was om je auto kwijt te raken, maar toen dacht ik als het altijd zo onwijs druk is zal het wel goed zijn. En inderdaad heel veel keus en ook veel mogelijk. We zijn ontzettend goed geholpen. Deze zaak is echt een aanrader.

We bezochten Zitmaxx op 29 december

We bezochten Zitmaxx op 29 december. Een van de ergste dagen van het jaar. Gelukkig waren er verkeersregelaars die ons een parkeerplek aanwezen. Toen we binnenkwamen (het was druk) werden we onthaald door met een oliebol en koffie. Dat helpt! Na de orientatie kwam er een verkoper (manusje van alles zei hij) en hebben we naar tevredenheid een bank gekocht. Naar mijn idee hadden ze het goed geregeld en kreeg ik een eerlijke deal.

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel! Geen push gedrag van medewerkers, konden rustig rondkijken. Een zeer mooie kast gekocht! Heel netjes ook geen kosten voor leveren en er wordt ook geen aanbetaling gevraagd. Top winkel, een aanrader!

Goed geholpen met de keuze stof

Goed geholpen met de keuze stof! De bank wisten we al maar de stofkeuze is enorm. Fijne service!

Onze eerste aankoop bij zitmaxx

Onze eerste aankoop bij zitmaxx. Fijne winkel, goed geholpen en ruime keus!

Vriendelijk en dacht mee

Vriendelijk en dacht mee

Kwalitatief goede meubels

Kwalitatief goede meubels, en vriendelijk geholpen! De bank die ik 17 jaar geleden kocht bij Zitmaxx is aan vervanging toe, vandaar weer een rit van een uur naar Ter Aar!

Hele fijn ervaring bij zitmaxx gehad

Hele fijn ervaring bij zitmaxx gehad. Prachtige winkel, breed assortiment en goede prijzen. Het personeel helpt je uitstekend! Kan niet wachten tot m�n bank geleverd wordt

Goed uitgestalde showroom

Goed uitgestalde showroom, waarbij de opties van de meubels (en de daarbij behorende kosten) duidelijk en eenduidig worden aangeduid. Er zijn opties voor elk wat wils. Gesprek met de adviseur was zeer vriendelijk en deskundig, waarbij alle opties besproken werden en alle vragen duidelijk beantwoord. Ongevraagd extra advies gekregen relevant voor onze situatie, wat erg gewaardeerd wordt. Alles bij elkaar een prima ervaring. Nu geduldig wachten tot de levering.

Wat een goede ervaring!

Wat een mooie winkel, wat een keuze en wat een gastvrijheid. Nadat we de winkel rond waren gelopen werden we gekoppeld aan een verkoopster en werden we volledig in onze aankoop begeleid. Gewoon op een rustige manier werd er alle tijd voor ons genomen en hebben we goede keuzes kunnen maken.

Perfect advies om droombank samen te stellen

Bij binnenkomst waren we enigszins overdonderd door het enorme aanbod. Na twee rondjes langs de banken, werden we op een zeer professionele en vriendelijke manier geholpen door Robin. Zonder zijn prima adviezen zou het ons nooit gelukt zijn onze droombank samen te stellen. Hij wist onze wensen perfect te vertalen. We kunnen niet wachten tot onze bank bezorgd wordt!

Kwaliteit, goede begeleiding verkoper en top bezorgers cq montage meubelen!

Op een doordeweekse dag vanuit De Rijp naar zitmaxx gereden. De zoektocht was naar een eethoek met HPL blad Deens ovaal. Ondanks de drukte netjes ontvangen door de receptioniste en wegwijs gemaakt. De keuze was reuze, na 2 rondjes telkens weer gestopt bij 3 dezelfde items en wel de eettafel Sint-Gilles, tonvormig, leisteenblad HPL, stoelen in 3 kleuren Eva, De 2e eyecatcher was de zitbank American in een mooie kleur groen leder, hier vielen wij voor. Terug naar de receptioniste en deze riep een verkoper op. Al onze wensen werden op een professionele manier doorgenomen met ons en tevreden sloten wij een overeenkomst. Gisteren melden de bezorgers zich bij ons, wij hadden werkruimte gecre�erd in de kamer en de twee Poolse bezorgers/monteurs waarvan 1 perfect Nederlands, Duits, Engels en een beetje Frans sprak monteerde de goed verpakte meubelen op een professionele wijze en rommel werd meteen opgeruimd! Zuinig zijn op dit soort mensen! Met een fijn gevoel dat alles naar wens is heerlijk genieten van onze bank en eethoek. Bedankt voor de service Zitmaxx!

Super goede service en vriendelijk personeel! Hier zeker de moeite om een bank uit te zoeken. Ruime keuze en alles is mogelijk!

Blij verrast liepen wij in de showroom�

Blij verrast liepen wij in de showroom er is zoveel keus en dan ook nog veel mogelijkheden qua kleuren. Met ook nog heel vriendelijk personeel die alle moeite doen om jou als tevreden klant naar huis te laten gaan. Dat waren wij in ieder geval zeker, wij verheugen ons op onze aankoop.

Goed advies gehad en snel geholpen!

Goed advies gehad en snel geholpen!

veel keuze en prima hulp bij keuze�

veel keuze en prima hulp bij keuze kleur. geen opdringerige verkopers. In alle rust kunnen kijken.

Wij waren aangenaam verrast door de brede collectie

Wij waren aangenaam verrast door de brede keuze wooninspiratie in alle collectie vormen. Wij persoonlijk houden van de erik kuster stijl is dit is bij zitmaxx ruim aanwezig. tevens zijn we zeer goed geholpen door uw medewerker, deze was niet aarzelend en direct toe de point

Wat een ruime keuze en mooie winkel

Wat een mooie winkel . Heel veel keuze tegen betaalbare prijzen. Goed en vlot geholpen . Kijk uit naar mn nieuwe bank .

uitgebreide collectie

uitgebreide collectie, voor mij eigenlijk zelfs te veel omdat het moeilijk is een keuze te maken. levertijden erg lang, eigenlijk te lang. Ik werd geholpen door personeel dat op zijn minst onervaren was en niet ter zake kundig. De ene was ongeveer 18 jaar en de ander zeker niet ouder dan 14! Ik wilde wat advies over kleuren, maar dat heb ik maar achterwege gelaten.

Mooie en ruime zaak met vakkundig personeelg

Prettige ruime zaak met enorme keuze aan meubelen. Wij werden goed geholpen en kregen goed advies bij het uitzoeken van een relexstoel

Wederom weer een bank van Zitmaxx

13 jaar geleden een bank bij Zitmaxx gekocht, zeer tevreden maar nu echt aan vervanging toe, dus weer bij Zitmaxx geweest. Er is veel keuze qua bank, opstellingen en stoffen. Je kan rustig zelf rondkijken en proefzitten, zonder dat er steeds een verkoper op je nek zit. Natuurlijk is er wel voldoende personeel om al je vragen te beantwoorden. Echt een fijne winkel om een bank uit te zoeken, het kan bijna niet anders dat je slaagt! Als ik dan toch een minpunt moet noemen: ik vind het echt jammer dat als je een hele dure bank koopt je alsnog de bezorgkosten moet betalen, dat was 13 jaar geleden wel anders, dus daar zit wel echt een verbeterpunt.

Gezellige winkel

Nog nooit zo�n grote keuze aan meubelen en accessoires gezien. Merel heeft ons goed geholpen.

Ruime keuze

Ruime keuze, goede service voor ons topper!

We waren op zoek naar een nieuwe bank

We waren op zoek naar een nieuwe bank. We zijn naar Zitmaxx gekomen omdat het aanbod enorm is en het fijn is om daadwerkelijk even op een bank te zitten voordat je hem koopt. We werden geholpen door Arie bij het uitzoeken van de stof en de soort bank. Zelfs onze kinderen vonden het leuke fijne afspraak! Wel ��n minpuntje was dat we graag even een broodje hadden gegeten tussendoor. We waren namelijk best lang in de zaak. Maar overal dus een onwijs fijne ervaring!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar