Fijne winkel.

We werden vriendelijk en deskundig geholpen, uiteindelijk 2 relaxfauteuils gekocht. Ik vond het assortiment uitgebreid ook qua kleuren en stoffen.

Zitmaxx Ter Aar is een mooie moderne zaak

Zitmaxx Ter Aar is een mooie moderne zaak met groot actueel assortiment voor een breed publiek. En een gemoedelijke en gezellige sfeer. Ondanks grote drukte bij ons bezoek op 3-1-24 snel en deskundig geholpen door een vriendelijke verkoper met eerlijke adviezen. Nu nog afwachten of zij alle verwachtingen tav levering en service gaan waarmaken, maar daar hebben we wel alle vertrouwen in.

Groot, groot, groter. Het

Een prachtige , goed georganiseerde winkel met vriendelijk personeel. Het enige wat ik een beetje miste was dat er geen �normale� maat banken stonden. Maar ik ben toch heel goed geslaagd.

Overzichtelijke showroom en winkel

Overzichtelijke showroom en winkel, personeel heeft ons heel goed geholpen, waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken.

Prachtige bankstel

Ruime keuze, goede service, heel aardig en behulpzame personeel! De prijs van de artikelen zijn vergeleken met andere woonwinkels zeer voordelig

De verkoper is een topper

De verkoper is een topper! denkt mee en is praktisch ingesteld. Leuke man.

Persoonlijke aandacht en geen vraag is teveel

Geen vraag is teveel hoe druk het ook is er wordt alle tijd genomen. Even wachten, geen probleem onder het genot van een lekkere kop koffie alvast wat stoffen kunnen uitzoeken. Kortom een hele fijne ervaring en super vriendelijk personeel.

Zitmaxx heeft een hele goede prijs-kwaliteit verhouding�

Zitmaxx heeft een hele goede gebruikersvriendelijke website en een hele grote winkel met goede producten en vriendelijke prijzen. Wij hadden een nieuwe bank en 2 fauteuils nodig. De avond voorafgaand aan ons bezoek hebben wij heel simpel op onze telefoon gekeken welk type bank en fauteuils ons het meeste aansprak en geschikt waren voor onze ruimte. Als je het product aanklikt staan alle maten en mogelijkheden heel duidelijk vermeld en kun je al op je gemak het eea opmeten. In de winkel is het dan een kwestie van wat het beste zit. Want eerlijk is eerlijk, de nuances zijn belangrijk voor het succes van je aankoop. Na je rondje in de winkel meld je je bij de balie, word je naar een plek gewezen, neem je een heerlijk kopje thee of koffie en komt iemand je helpen. Wij werden geholpen door een hele vriendelijke dame die de juiste stoffen erbij pakte en alle tijd nam zodat wij een keuze konden maken. Door �ons voorwerk� zijn we eerder tot onze koop overgegaan. Nu nog een aantal weken wachten totdat onze aankoop thuisbezorgd wordt. We kijken er nu al naar uit.

In de winkel rustig onze gaan kunnen�

In de winkel rustig onze gaan kunnen gaan wat bij andere winkels totaal niet het geval was. En het meisje wat ons heeft geholpen was erg vriendelijk!

Een winkel met veel keus

Een winkel met veel keus. Er staat veel in de showroom dus je kan alles bekijken. Staat alrijd hulp voor je klaar en ze denken met je mee.

Ik ben heel goed geholpen door Merel ze�

Ik ben heel goed geholpen door Merel ze nam de tijd en was heel duidelijk ik ben heel blij met hoe ik geholpen ben en zal ZitMaxx zeker aanbevelen Aan anderen en vrienden!!!!! Lesley

Bij zitmax moet je zijn voor:

We werden vriendelijk te woord gestaan. Het werd goed uitgelegd en alles werd goed begrepen. Nu kan ik niet wachten tot mijn stoel word bezorgd.

Grote winkel

Grote winkel, ruim assortiment en keurig geholpen. Dus: hier kan je terecht voor elke woonwens!

Mooie showroom met goede producten

Mooie showroom met goede producten. Hulp nodig, meld je bij de balie en een adviseur komt je direct met jou de beste opties bekijken.

Blije kopers

Eerst zelf een rondje gelopen door de mooie zaak. Veel mogelijkheden/keuze en niet te druk. Na het rondje gevraagd of iemand ons kon helpen en deed dit erg goed. Dacht met ons mee, maar liet ons de keuze maken!

Goede ervaring in de winkel waar het personeel nog echt de tijd neemt voor je.

Behulpzaam medewerkers die mee kijkt en mee denkt. Ze nemen echt de tijd voor je in de winkel. Ze laten alle kleuren en stoffen zien zodat je een volledig beeld krijgt van je aankoop. Erg fijne ervaring als je zo'n grote aankoop doet.

Prettige ervaring

Netjes en snel geholpen alle vragen werden goed beantwoord

Hele mooie meubelzaak met een zeer ruim assortiment

Hele mooie meubelzaak met een zeer divers aanbod waar andere meubelzaken nog iets van kunnen leren. Zeer behulpzaam personeel waarbij niets teveel moeite is. Communicatie en plaatsen van de bestelling ging zeer soepel. Zoek je meubilair dat je niet in elke meubelzaak aantreft ga dan zeker hier eens langs!!

Onwijs goed geholpen

Onwijs goed geholpen, hadden een bank uitgezocht wilde graag nog een stoel daarbij, goed geholpen met de juiste kleur combi bank en stoel. Super winkel!

Veel keuze in modellen en stoffen

Veel keuze in modellen en stoffen. Duidelijke beschrijving bij de meubels. Deskundige uitleg en hulp door de medewerkers.

Super snel en duidelijk geholpen ??

Ondanks de drukte best snel geholpen door een hele vlotte, vrolijke jonge vrouw. Ze heeft alle tijd genomen om ons te helpen en ons van informatie te voorzien. Vooral het kiezen van de stof vonden wij lastig en heeft zij ons super mee geholpen. Uiteindelijk gingen wij dan ook heel blij met een nieuw bestelde bank de deur uit ??.

mooie showroom bij ontvangst goede�

mooie showroom bij ontvangst goede uitleg

Hele prettige service in de winkel.

De service werkt heel goed in de winkel van Zitmaxx: je kunt op eigen tempo een rustig rondje door de grote winkel doen. Als je vragen hebt of hulp nodig, meld je je bij de servicebalie. Vanaf daar krijg je een medewerker toegewezen en kan je veel vertellen over de mogelijkheden. Diegene neemt rustig de tijd voor je. Er lopen veel medewerkers rond, dat is zeer prettig. We zijn zeer goed geholpen! Nu in afwachting van onze producten!

Heel veel keuze!

Ondanks dat het heel druk was, nam de verkoopster alle tijd om ons (vriendelijk en behulpzaam) te helpen. Je kunt uit heel veel stoffen en kleuren kiezen. Dat vind ik een heel groot pluspunt! Het is een hele grote, ruime winkel. Dus prettig rondkijken en gratis parkeren.

Middagje �stoel hoppen� bij Zitmaxx

Via internet bij Zitmaxx beland. Ruime zaak met volop keuze. Na een uur rondkijken en �stoel hoppen� een keuze kunnen maken en een eetkamerbank en stoelen besteld.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar