Gastvrij, ruimte, duidelijkheid

Mooie grote showroom waar je heerlijk de ruimte krijgt op je gemak rond te kijken en keurig geholpen wordt wanneer je dat graag wilt. Er wordt echt tijd voor je genomen en de mogelijkheden worden duidelijk doorgenomen.

Goede service en top kwaliteit.

Ondanks de drukte, met een goed gevoel en een mooie bank besteld te hebben. De deur uit gegaan, mooi systeem waardoor er ondanks de drukte geen lange wachttijden ontstaan.

Goede ruime winkel met groot assortiment

Er is veel keuze en je kan rustig alles bekijken! Wanneer je hulp nodig hebt bij vragen of je wil een artikel bestellen, dan komt er een medewerker waaraan je alles kan vragen.

Zitmaxx is echt aan te raden!

Vriendelijk ontvangst, koffie/thee, behulpzaam, klantvriendelijk. Fijn geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je, geven je advies/denken mee, maar zeker niet opdringerig. Ruime keus, diverse prijzen. Alles is goed geregeld, overzichtelijke en grote showroom. Zoek je een bank? Zitmaxx echt aan te bevelen!

Snel geholpen

Snel geholpen

Druk maar toch goede service

Ondanks dat het erg druk was toch snel geholpen. Er staan veel verschillende meubels in de zaak waardoor je een goed beeld van het assortiment krijgt. Vriendelijke medewerkers, degene die ons hielp had voldoende kennis van zaken.

Opnieuw een Superfijne winkelervaring!

Op de site hadden we al ons voorwerk gedaan. Op zaterdagmiddag was het, ondanks de drukte, goed vertoeven in de winkel. Fijne looproute, overzichtelijk en na de looproute een fijne infobalie vanwaar je vervolgens werd verder geholpen. Voldoende medewerkers. De medewerkster die ons hielp, dacht goed mee, had een vooruitziende blik en nam de tijd. Heeft extra stoffen erbij gezocht om tot een goede keuze te komen. Ondanks de winkel tot 1700uur open was, gingen we om 17.25 met een superervaring en mooie bestelling van een hoekbank en eetkamerstoelen de deur uit.

Bankstel precies naar eigen smaak samenstellen!

Bij Zitmaxx is het eigenlijk onmogelijk om alle showrooms te doorlopen en geen enkel bankstel/fauteuil te vinden die naar smaak is. Elk model kun je naar eigen smaak maken door de vele keuze in kleuren, vulling, materiaal, opstelling en pootjes. Daarbij is het bijzonder dat alles goed betaalbaar blijft! Ook zijn de verkopers behulpzaam en totaal niet opdringerig. Ik vond shoppen bij Zitmaxx uiterst comfortabel en kan dit iedereen aanraden!

Prima bedrijf, goede service

Prima bedrijf. Lekker druk en een (heel) groot assortiment aan meubels. Wij hebben de keuze gemaakt en zijn geholpen door een vriendelijke medewerker waarmee we de stof hebben uitgekozen. Ik heb de bank nog niet binnen, dus daar kan ik nog niks over zeggen.. Aan te raden voor mijn medemens die op zoek is naar een bank!

We zijn geholpen door een hele aardige�

We zijn geholpen door een hele aardige man. En gaf ons goed advies. Hoefde ook niet lang te wachten.

Ruim aanbod en goede service!

Ruim aanbod en goede service!

Goede relaxede begeleiding

Ook al was het druk zo tussen kerst en oud en nieuw de begeleiding bij de aankoop was heel relaxed. We konden onze vragen bij het keuze proces stellen. We kregen goede tips en uitleg. Mara was geduldig en nam de tijd. Toen we terug kwamen om definitief te bestellen hebben we gewacht tot zij weer vrij was.

Ondanks de drukte was er snel een�

Ondanks de drukte was er snel een verkoper beschikbaar die ons door de verschillende keuzes heeft geholpen. We waren al eerder wezen kijken en ook toen was er een deskundige verkoper die ons adviseerde.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Erg veel keuze in stof en materiaal. Koffie staat altijd klaar. Goede service en levertijden zijn acceptabel en gezien eerdere ervaringen ook op tijd geleverd.

Enorme keuze aan o.a mooie betaalbare bankstellen

Op aanraden van familieleden hier een bank gekocht. M�n zwager heeft er twee jaar geleden een grote bank gekocht en die ziet er nog steeds top uit en zit ook nog steeds top en de bank wordt daar intensief gebruikt door een groot gezin. Dusss. Ik heb hem ook maar besteld een mooie grote hoekbank type Francheska. Interessante prijs voor goede kwaliteit. Wat mij betreft een dikke aanrader. Een winkel met enorm veel keuze.Was nog best lastig kiezen mbt de opstelling en stofkeuze. Daar zijn we prima in geholpen. In de toekomst zal ik hier zeker terugkomen.

Super ervaring!�

Wij zijn zojuist bij Zitmaxx geweest voor het uitkiezen van een nieuwe bank. Zitmaxx bezit over een enorm groot aanbod aan verschillende meubels maar ook banken. Voor iedereen zit er wel wat tussen of je nou zoekt naar iets simpels of een unieke bank! Na het vinden van onze droombank zijn wij uitstekend geholpen door een medewerker. Medewerker was vriendelijk en uitstekend in zijn werk! Wij raden het aan.

Prima winkelbeleving!!

Na alle lovende reviews te hebben gelezen hebben wij ook besloten om naar Zitmaxx in Ter Aar te rijden. Bewust op een vrijdagavond rond etenstijd gegaan, in de verwachting dat het dan niet zo druk zou zijn. Wij hebben een hond, die mee mocht, maar in een volle winkel is dat voor zowel de hond, als de overige klanten niet prettig. Bij aankomst stonden er toch nog wel behoorlijk wat auto's geparkeerd, maar doordat het binnen zo ruim is opgezet, voelde het alsnog heel rustig aan. Wij waren op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen en tijdens onze eerste ronde door de winkel hebben we er heel veel gezien. Omdat we nog niet echt een keuze konden maken, besloten we nog een ronde te lopen. Tijdens onze rondes kwamen we verschillende medewerkers tegen die met klanten bezig waren. Zonder uitzondering werden we door iedere medewerker vriendelijk begroet. Ook werd opgemerkt dat we n�g een ronde aan het lopen waren ;-) Nadat we nog 3 stoelen over hadden, waaruit we een keuze wilden maken, meldden we ons bij de balie en werden we verzocht om even aan een tafel plaats te nemen in afwachting op een beschikbare medewerker. Dit duurde misschien een kwartiertje, maar dat was niet raar, gezien het ook etenstijd was em de medewerkers ook recht hebben op een hapje eten. Met een lekker bakje koffie en een bak water (en de nodige aaien over zijn bol ;-)) voor de hond geen probleem om even te wachten. Toen er iemand beschikbaar was hebben we de 3 stoelen doorgenomen. 1 van de 3 hadden we op internet gezien, maar konden we tijdens onze rondes niet vinden. De medewerker die ons hielp had deze echter zo "opgesnord" en is er met ons heengelopen. Toen de keuze voor de stoel gemaakt was, waren de stoffen aan de beurt. Samen met de medewerker en a.d.h.v. de foto's die ik van de huidige situatie had meegenomen heeft ook dat niet al te lang geduurd. Resultaat: 6 stoelen besteld! Nog even geduld voor ze er zijn, maar dat weet je van tevoren als je iets "custom made" koopt. Al met al een prima ervaring en zeker reden omhoog eens terug te komen! Nog een kleine tip: De (lekkere!) koffie wordt geschonken in porseleinen kopjes. Echter roeren moet je doen met zo'n vies houten stokje.... Gezien het feit de kopjes toch ook afgewassen moeten worden (hopelijk voor de medewerkers in een vaatwasser), zou ons advies zijn om in echte lepeltjes te investeren..

Heel goed geholpen bij Zitmaxx. De meneer nam echt de tijd voor ons en was geduldig. We kregen goed advies waardoor we de knoop konden doorhakken. Ook handig dat van alle items verschillende kleur stalen aanwezig zijn en er gelijk bij gepakt kunnen worden.

Overzichtelijke en fijn service

Overzichtelijke magazijn met genoeg keuzes. Vriendelijke service en hopelijk ook goeie kwaliteit bank!! Ik kan niet wachten.

Absoluut de beste selectie die we in Nederland

Absoluut de beste selectie die we in Nederland hebben gezien. Geweldige showrooms en geweldig personeel (Rick) die alle opties voor maatvoering, kleuren en materialen doornam. Een aanrader voor iedereen die uw huis wil inrichten.

Top winkel

Ook al was het erg druk, konden we toch goed alles bekijken. Van de meubels die we graag wilden kopen hebben we foto�s gemaakt en hebben ons gemeld bij de info balie. De vriendelijke dame verwees ons naar een plek bij de balie en werden daar verder geholpen door een zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster, iemand met veel verstand van zaken. Echt een fijne winkel.

Wat een drukte bij aankomst maar wat�

Wat een drukte bij aankomst maar wat werden wij snel en goed geadviseerd! Deze man had echt verstand van deze winkel, lekker kopje koffie erbij. Wij zijn goed, geslaagd.

Mooie winkel, behulpzaam personeel

Mooie, ruime winkel met veel keuze. Behulpzaam en vriendelijk geholpen. Wanneer ik weer iets nieuws nodig heb in huis, zal ik zeker hier nog een keer terugkomen.

Veel keus en goede hulp

Er is echt heel veel keus uit modellen en stoffen voor banken. Het kiezen vonden we moeilijk. Het was daarom heel fijn om met een adviseur te zitten die voor ons de tijd nam om alles samen uit te zoeken. Uiteindelijk hebben we alle vertrouwen in de juiste keus. En dat voor een goede prijs. Ook blij met de garantie update naar 5 jaar (ook voor vlekken!) Een stuk goedkoper dan gedacht.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar