Fijn welkom en goede service ondanks drukte

Het was erg druk maar direct bij binnenkomst geholpen en een tafel aangewezen om te wachten. Hier konden we alvast kleurstalen bekijken tijdens het wachten, dat was erg fijn! Ondanks drukte niet erg lang hoeven wachten en goed geholpen bij de bestelling plaatsen. Tweede keer hier voor een grote bestelling en weer tevreden

De verkoper gaf mij goed advies over de�

De verkoper gaf mij goed advies over de bullock eetkamer bank. Hij gaf ook goeie tips hoe en wat te handelen met de stof. Goede winkel met goed advies en goede sfeer

Duidelijke winkel

Duidelijke winkel, goede sortering en overzichtelijk. Snelle service en goed personeel.

Goede hulp en snelle levering

Goed geslaagd bij Zitmaxx voor onze eetkamerstoelen. Wij werden goed geholpen. Een paar weken geleden ook bij u een ovale eetkamertafel besteld en die komt al in januari 2024. Top voor de snelle levering en service! Gr. Michel en Anita (Boskoop)

Ruime keuze

Nadat we onze bank bij Zitmaxx hadden gekocht, besloten we ook hier nieuwe eetkamerstoelen te zoeken. Met succes! Erg fijn zo'n grote collectie om uit te kiezen. Er waren zowel veel verschillende soorten meubels als veel verschillende soorten stof aanwezig. De stoelen konden besteld worden in exact dezelfde stof als onze huidige bank. Onder genot van koffie/thee/water konden we de stoelen bestellen. We werden snel geholpen.

verkoper was behulpzaam en kundig

verkoper was behulpzaam en kundig, op geen moment opdringerig. Nam veel tijd voor ons en toen ik een dag later toch iets uit de bestelling wilde annuleren was dit geen probleem. Nu begint het lange wachten.

Grote woonwinkel met ruim assortiment.

Mooie grote winkel. Alle banken staan daar opgesteld zodat je deze goed kan bekijken. Veel deskundig personeel aanwezig om je te helpen. Keuze uit veel verschillende soorten stoffen en materialen. Wij zijn mega blij met onze aankoop. Onze bank was snel en op tijd geleverd. Bezorgers waren snel en deskundig en hebben met zorg onze bank geplaatst. Zitmaxx hebben en zullen we ook blijven aanraden. Wij gaan genieten van onze bank.

Er is helaas weinig parkeerruimte

Mooie winkel en veel keuze. wij zijn goed geholpen door een behulpzame en kundige medewerker.

Goed meedenkend personeel!

Goed meedenkend personeel!

Langs geweest in de kerstvakantje

Ik ben in de kerstvakantie langs geweest in de showroom. Het was er erg druk, waarschijnlijk omdat het vakantie was, maar ondanks de drukte heb ik de bank die zocht kunnen vinden! Ook heb ik advies kunnen vragen over enkele stoffen/samples en heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken. Met het bestellen van de bank werd ik snel geholpen en is alles duidelijk uitgelegd. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

Een op het eerste gezicht wat aparte�

Een op het eerste gezicht wat aparte winkel; we dachten dat we een restaurant instapte op de eerste verdieping. De hele looproute verbaasden we ons over de voor ons niet alledaagse indeling. Maar wat een leuke sfeer in de winkel bij klanten en personeel. En toen waren we nog niet eens geholpen �. Want die ervaring was perfect: duidelijk, vriendelijk en gewoon leuk. En oja; ook nog een hele mooie bank gekocht voor een prima prijs!!! Kortom DOEN !!

Super fijne verzorgde winkel met ervaren personeel

We hadden een prettige verkoper met verstand van zaken. Hij had humor, en dacht mee. Hij luisterde goes naar onze wensen. En drukte niet de duurste bank door.we hebben een bank besteld naar onze eigen smaak. Service echt top. Super fijne winkel. Met zeer behulpzaam personeel.

Fijne aankoop gedaan bij de Zitmaxx

Fijne aankoop gedaan bij de Zitmaxx. Het bezoek was op een erg druk moment, maar ondanks de drukte nam de persoon die ons hielp rustig de tijd voor ons en kon ons goed helpen en informeren. Fijn om alle stoffen en materialen rustig te kunnen vergelijken aan een tafel. We verheugen ons erg op de bezorging van onze nieuwe meubels voor in ons eerste eigen huis.

Fijn en snel geholpen� keuze hierdoor�

Fijn en snel geholpen� keuze hierdoor super snel kunnen maken! Al eerder de bank bij jullie gekocht. Erg tevreden.. nu wederom een nieuwe na 8 jaar. Kortom kom graag hier.

Ondanks de drukte werd ik super snel en�

Ondanks de drukte werd ik super snel en heel vriendelijk geholpen. Bedankt!

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen Eerlijk, vriendelijk Top geholpen!

Vandaag een bank uitgekozen bij zitmaxx�

Vandaag een bank uitgekozen bij zitmaxx en wat zijn we fijn geholpen. De bestelling was snel geplaatst en met de medewerker leuk gesproken. Nog even geduld en we kunnen ook lekker zitten!

Servicegericht en klantvriendelijk�

Servicegericht en klantvriendelijk personeel

Zeer fijne service

Zeer fijne service, ruime keuze en alles is mogelijk. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zelfs de kinderen vonden het een leuk bezoek.

Een hele fijne en grote winkel met�

Een hele fijne en grote winkel met ruime keuze aan assortiment. Wij werden vriendelijk ontvangen en snel geholpen door een medewerkster. Wij hebben de bank trentino gekocht in de U opstelling we werden hierin goed geadviseerd en er werd uitgelegd wat de verschillende opties aan uitvoeringen en stoffen waren, kortom zeer tevreden!!

Alweer voor ons een positieve zitmaxx ervaring

Na onze vorige postitieve ervaring bij de aankoop van een bankstel van 2,5 jaar terug, vandaag weer naar Zitmaxx gegaan. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen bij de infobalie. Wij hebben er toen zelf voor gekozen om geen koffie ofzo te nemen, maar eerst een ronde te maken om te zien of wij konden slagen voor een nieuwe eethoek. De winkel was zeer overzichtelijk ingericht en alles duidelijk geprijsd. Wij vonden precies wat wij wilde hebben, alleen hadden wij nog wat vragen voor wat aanpassingen van de bekleding. Toen zijn wij de winkel helemaal doorgelopen en zijn ons bij de infobalie gaan melden. De dame achter de balie wees ons vriendelijk een plek en toen werden wij binnen 2 minuten geholpen. De jongeman hielp ons vriendelijk, vakkundig en prettig en onze wensen konden ook nog worden verwezenlijk. Wij zijn dus weer top geholpen en top geslaagd.

Goed concept!

Goed concept! Alles kun je in allerlei stoffen en kleuren krijgen. De verkoper had alle geduld en hielp goed om hierbij de juiste keuze te maken! Moeilijk om keuze qua stof en kleur te maken maar verkoper bleef behulpzaam en erg geduldig waardoor je echt je eigen keuze kan maken.

Super medewerker!

Samen met dochter een mooie bank uitgekozen, maar was het net niet. De wat oudere mijnheer die ons hielp ( was een mijnheer die eigenlijk al met pensioen was maar nog paar dagen werkte omdat hij dat leuk vond) heeft goed met ons meegedacht qua kleur en stof uitzoeken �n wat elementen veranderd. De bank die wij voor ogen hadden is, met dank aan de aardige mijnheer, zo tot stand gekomen. Wij zeggen ' koester die mijnheer met al zijn kennis; hij draagt zeker bij door zijn vakmanschap �n vriendelijk de tijd nemen. We kijken uit naar onze nieuwe bank!

Eetkamer stoelen + bankje

Wij zijn op 2e kerstdag bij Zitmaxx geweest. We werden hartelijk ontvangen en ondanks de drukte voelde het in de winkel niet druk aan. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. We gingen voor eetkamerstoelen + een eettafelbank. Hierin heeft Zitmaxx heel veel keuze. Wat voor ons nog een belangrijk pluspunt is, ze hebben veel verschillende stof en kleur keuze.

De goede sfeer en de goede adviezen bij�

De goede sfeer en de goede adviezen bij het kiezen van de stof voor onze eetkamerbank maakte het heel gemakkelijk om een afgewogen besluit te nemen en de bank te bestellen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar