Prima zaak ruim aanbod en vriendelijk�

Prima zaak ruim aanbod en vriendelijk personeel, al ruim 10 jaar klant. Dit is ons 2e bankstel wat we gekocht hebben en de meubelen van onze zoon komen hier ook vandaan.

Top ervaring bij Zitmaxx!

We hebben 2x de grote winkel van Zitmaxx bezocht; de eerste keer uren rondgelopen om zoveel verschillende eetkamerstoelen te bekijken, uit te proberen en stoffen te kiezen. Zoveel keuze in stoelen maar ook in stoffen De 2e keer dat we Zitmaxx hebben bezocht was om uiteindelijk de gekozen stoelen in de gekozen stoffen te bestellen. We werden geholpen door de zeer vriendelijke Louis. Omdat we al precies wisten wat we wilden liepen we heel vlot in een erg gezellig gesprek door de bestelling heen. Er zat helaas geen financi�le korting in omdat Zitmaxx met vaste prijzen werkt, wel met een laagste prijsgarantie maar de stoelen die wij besteld hebben hebben we nergens anders gezien. Dus top geholpen, qua prijzen dus heel transparant (je kunt in feite de stoelen zelf ook heel gemakkelijk via de website samenstellen dus de totaalprijs was geen verrassing). Al met al super! Dank daarvoor. Nu wachten op onze prachtige eetkamerstoelen! We zijn zo benieuwd! :-)

Je slaagt zeker

Wij waren al een tijd op zoek naar een andere bank.Het was allemaal net niet wat we zochten. Een tip gekregen van mijn schoonzus om naar Zitmaxx te gaan en ook nog eens geslaagd. Mijn man en ik hebben eerst een rondje gelopen voor inspiratie en 4 leuke banken gezien. Daarna in een tweede rondje de opties bekeken en banken weggestreept. We hadden een bank zien staan, maar we wilden hem met een extra zitgedeelte en 2 zitgedeelten die elektrisch verstelbaar waren zodat we twee plekken hadden waar we met onze benen omhoog kunnen. Ook wilden we de bank in een espresso kleur. Het leek erop dat er een hoop niet mogelijk was. We hadden Immers best veel eisen ?? maar de verkoopmedewerkster had alle opties voor ons uitgezocht. Het duurde even, maar alles was mogelijk hoe we de bank wilden. Nog even geduld en dan hebben we onze bank in ons bezit. Dus hele goede service en klantvriendelijk. Ze denken echt met je mee

Service is ontzettend goed

Service is ontzettend goed! Het is makkelijk om met een verkoper in gesprek te kunnen gaan, geven advies en leggen alles goed uit. De verkoper denkt met je mee en laat dit ook zien.

Echt een aanrader!

Heel vriendelijk personeel, door een super leuke en enthousiaste dame geholpen met de keuze voor onze meubels voor in het nieuwe huis. Wij komen hier zeker vaker terug en kunnen niet wachten tot alles bezorgd gaat worden.

Wat een verwelkoming

Wat een verwelkoming. Wel een hele drukke dag, maar we werden erg goed geholpen met het juiste advies, keuzes en uiteindelijk de juiste koop te doen. We zijn goed geslaagd voor een eettafel met 4 stoelen en een salontafel set. Dat was voor ons 175 km. rijden wel waard. We komen graag nog eens terug voor een nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Werner en Mariska.

Zeer vakkundig en goed geholpen.

Zeer vakkundig en goed geholpen.

Veruit de beste winkel voor woonmeubilair!!

Na vorig jaar hier al een zitbank gekocht hebben (omdat we nergens anders zoveel variatie en mogelijkheden konden vinden), zijn we nu na lang rondzoeken ook voor de eettafel met stoelen weer bij Zitmaxx uitgekomen, omdat er gewoon geen andere winkel met zoveel variatie en mogelijkheden voor deze prijs. Bovendien werden we nu ook door zeer kundige en vriendelijke wat oudere medewerker zeer goed geholpen en geadviseerd.

Klantvriendelijk

Wij kwamen deze week bij Zittmax voor een hoekbank. Wij hadden de afmetingen die wij zochten bij ons en de verkoper is heel behulpzaam geweest bij het uitzoeken van de ideale combinatie van componenten. Werden vriendelijk geholpen door Bob en hadden veel keuzes van stoffen e.d. Er werd ons niets opgedrongen. We voelen ons echt als klant behandeld.

Wat een grote selectie in de showroom�

Wat een grote selectie in de showroom in ter Aar. We hebben in 1 ochtend vele stoelen getest en onze ideale eetkamer stoel gevonden en gekocht. Ontzettend goed georganiseerd en voor alle wensen en stijlen kun je terecht.

Goede dienstverlening!

Goede dienstverlening!

Mooi groot bedrijf met h��l veel keus

Mooi groot bedrijf met h��l veel keus. Fijne verkoopmedewerkster die de tijd voor je neemt en je ook adviseert. Erg prettige ervaring. Laagste prijsgarantie ook niet te vergeten. Iedereen aan te raden. Wij komen hier zeker terug.

We werden prettig geholpen

We werden prettig geholpen. De verkoper nam alle tijd en gaf goed advies.

Alles voor ons eerste huis kunnen�

Alles voor ons eerste huis kunnen vinden. Ook de stofjes en hout samples naast elkaar kunnen leggen om er een mooi geheel van te maken. Ook fijn dat veel meubels te personaliseren zijn. Vriendelijk personeel!

Ruime keuze in meubels

Ruime keuze in meubels. Daarnaast is ern bankstel te bestellen in meerdere afmetingen en stoffen. Levertijd is redelijk kort ten opzichte van andere meubelzaken. Personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor de verkoop. Bij een aankoop hoef je niets aan te betalen.

Opnieuw geslaagd??

Al vaker hier aankopen gedaan en ook nu weer zeer professioneel en prettig geholpen. Voor een volgende aankoop komen we zeker weer terug.

Fijn snel geholpen door vriendelijke�

Fijn snel geholpen door vriendelijke verkoopster. Wisten snel wat we wilden. Mede door de fijne hulp.

De keuze is reuze!

Zeer overzichtelijke winkel met enorm veel keuze waardoor slagen geen probleem is. Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam bij het adviseren en meedenken. Dit alles was een uurtje rijden meer dan waard.

Top geholpen en zeer ruimdenkend bedrijf.

Top geholpen! Lekker relax met een bakkie erbij. Nu even wachten tot het komt. Spannend! Update: wij hebben te gehaast besloten en kregen snel spijt. We willen eigenlijk wat anders. We hebben echter wel getekend! Eerdere ervaringen met andere meubelzaken zijn keihard. Afnemen verplicht of een boete. Niet bij Zitmaxx! De volgende dag langsgegaan en wederom onder het genot van een lekker bakkie werd er totaal niet moeilijk gedaan. Een grote pluim voor dit bedrijf! Na een uurtje wandelen de juiste keus alsnog gemaakt en nu echt met een goed gevoel wachten op de spulletjes� Hier kom je graag terug! Complimenten aan dit verkoopteam!

Werden snel en vakkundig geholpen

Werden snel en vakkundig geholpen Super blij met onze nieuwe toekomstige bank En wat een keus in kleuren en stofjes Van ons een dikke 10 Gr Cor en Wil

Goed en snel order opgemaakt

Goed en snel order opgemaakt, met veel controle momenten

Mooi en goed ge�taleerde showroom.

Mooi en goed ge�taleerde showroom waar voor iedere smaak ruime keuze is. Wij zochten een 2,5 zits bankje ter aanvulling van onze huidige meubels, wij vonden zelf onze wens en op het model label was duidelijk te zien wat de totale kosten voor ons zouden zijn. Na ons gemeld te hebben bij de infobalie moesten we wel een tijdje wachten, maar het was ook best wel druk. Een vriendelijke medewerkster (Marianne) bood ons een kopje koffie aan waarna zij duidelijk alle mogelijkheden van maat, kleur, type en materiaal liet zien en voorrekende. Zij nam, ondanks de drukte, ruimschoots de tijd voor ons en ook na �de deal� sprak ze gezellig over onze gezamenlijke leefomgeving en interesse. Wij zullen Zitmaxx zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

Mooie grote showroom ruime keuze

Mooie grote showroom. Leuk opgezet in verschillende kamers. Je hebt echt het gevoel bij mensen binnen te komen erg leuke beleving. De keuze is ook enorm als je al van de vele stoelen een keuze hebt gemaakt krijg je nog de keuze uit ruim 1000 verschillende stoffen en materialen. Kort om echt een aanrader deze winkel. Fijn geholpen onder het genot van een heerlijke cappuccino. En als klap op de vuurpijl pas betalen bij aflevering niets aanbetaling echt een super winkel.

Ik hou van Zitmaxx

Heerlijke winkel om ideeen op te doen. Mooie meubels voor redelijke prijzen

Je wordt heel vriendelijk geholpen

Je wordt heel vriendelijk geholpen, en er is volop keuze

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar