Het was zeker de moeite waard om van�

Het was zeker de moeite waard om van Spijkenisse naar Zitmaxx ter Aar te rijden,heel veel keuze om te slagen,vriendelijk personeel en goede uitleg.

Manouk bank

Afgelopen weekend bij Zitmaxx mijn droombank Manouk gekocht. Ze hebben een mooie assortiment aan meubilair en veel stoffen en kleuren om uit te kiezen! Ik ben erg vriendelijk en kundig geholpen door het personeel. Ze denken goed met je mee bij Zitmaxx!

Het concept van deze meubelzaak is�handig en doeltreffend!

Het concept van deze meubelzaak is handig en doeltreffend. Je komt binnen, loopt een rondje zoekt uit welk meubelstuk je graag zou willen bestellen en gaat daarna een gesprek aan met een medewerker en je krijgt de stoffenstalen te zien die mogelijk zijn bij het meubel wat je wilt. Je kunt eerst zelf het voor werk doen zonder een medewerker die je ongevraagd onnodig advies geeft. Heb je uiteraard wel hulp nodig bij keuzes maken dan schakel je eerder al hulp in bij de info balie. Je krijgt dan een medewerker toegewezen die ook nog eens alle tijd voor je neemt. Voor elke beurs is er wat wils. Kortom zeker een aanrader om daar een meubel uit te zoeken

Goed geholpen

Goed geholpen, veel advies gegeven

Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen

We waren al elders wezen kijken voor een bank maar wilden toch nog even naar zitmaxx wat een enorme keuze heeft deze winkel dan praat ik niet alleen over de modellen banken of stoelen maar ook over de stoffering die op elke bank of stoel toegepast kan worden een hele wand vol kleurstalen de keuze was reuze zeg maar??het personeel is helemaal niet opdringerig laten je gewoon rustig rondkijken pas als je zelf naar ze toe stapt helpen ze je om samen alles uit te zoeken de levertijd was 14 weken en onze bank en was er met 11 al Mocht je twijfelen om naar zitmaxx te gaan ik zeg doen! Wij zijn in ter aar geweest ??

Mooi bankstel voor een goede prijs

Mooi bankstel voor een goede prijs

Service en bankstel on top!

We zijn goed geholpen met onze leuke aankoop! Mooie bankstel en perfecte service!

Mega fijne winkel

Mega fijne winkel, met ruime keuze! Bank online gezien dus de volgende dag direct naar de winkel gereden, met de goede hulp van een medewerker en de bank besteld. Nog even wachten en dat genieten ervan!

Lange rit waard!

Op dezelfde dag vanuit Eindhoven naar Zutphen gereden. En toch besloten om naar Zitmaxx in ter Aar te gaan. Gelukkig was de lange rit meer dan waard. Veel keuze, snelle en goede service en het belangrijkste, dat we blij zijn met onze nieuwe eetkamerstoelen.

Superwinkel

Afgelopen zaterdag voor het eerst vanuit Spijkenisse naar de mooie winkel gekeken.Er stonden een hoop auto s bij de winkel,maar we werden goed begeleid naar een parkeerplek door een vriendelijke man.Binnen was het gezellig druk en de keuze was echt reuze.Na een bank te hebben uitgekozen melden we ons bij de balie en moesten we op een verkoper wachten.Deze verkoper was heel vriendelijk en geduldig hij heeft ons heel goed geholpen.Wij komen hier zeker nog terug.Ook de prijzen zijn gunstig.

Goede service! Er werd goed met ons meegedacht en andere opties aangereikt waar we zelf nog niet aan hadden gedacht! Veel keuze ook qua kleuren en opties in banken!

Super geholpen !

Super geholpen ! Kan niet wachten tot ons bed er is ??

Best een aardige trip vanaf Vlaardingen�

Best een aardige trip vanaf Vlaardingen naar ten Aar waar zitmax zit maar het was de moeite waard na enkele rondjes te lopen hebben we toch besloten om hulp te vragen aan een verkoper die ons goed geholpen heb met de kleur en het uitzoeken van onze nieuwe eetkamer stoelen die wie uiteindelijk toch bij jullie besteld hebben en we konden met een goed gevoel terug naar Vlaardingen

Mooie grote showroom, veel en deskundig personeel

We hebben eerst een rondje kunnen lopen door de showroom en zijn daarna goed geholpen door een van de medewerkers. Duidelijke uitleg over waar we op moesten letten bij de aanschaf van een nieuwe bank. Leuk gesprek gehad met goede vragen over onze wensen m.b.t. de ruimte, lichtinval en hoe we de bank willen gebruiken. Uiteindelijk ook meteen de aanschaf gedaan, mede door de deskundigheid en het ruime aanbod waar we uit konden kiezen.

In de winkel zijn wij al heel goed�

In de winkel zijn wij al heel goed geholpen. Werden via email op de hoogte gehouden. Bij levering alles netjes verpakt en goed op d3 hoogte gehouden wanneer de chauffeur kwam. Over 2 maanden wordt ons bankstel geleverd en zien wij ook met vertrouwen tegemoet. Zijn blij dat wij bij jullie gekocht hebben,je moet altijd maar afwachten hoe het allemaal gaatc

Groot assortiment, fijne medewerkers

Enorm groot assortiment, maar super aardige medewerkers om je daar wegwijs in te maken!

We zijn goed geholpen in de winkel

We zijn goed geholpen in de winkel. Aardige medewerkers bij receptie en prettige verkoper, die rustig met ons meedacht. De winkel is groot en we konden dichtbij parkeren. We hebben een hoekbank aangeschaft.

Vertrouwelijk

Zeer gedrevenen leuke verkoper en niet opdringerig maar gezellig??

Goed concept

Goed concept, leuke verkopers en mooie producten

Prettig en snel geholpen

Heel prettig om op de website al het een en ander te kunnen bekijken en uitzoeken. Het komt goed overeen met de werkelijkheid in de winkel. Prettig en snel geholpen in de winkel

Heel fijn benadert

Heel fijn benadert, niet opdringerig. Heel erg meedenken en een prettige verkoper.

Duidelijk en goed geholpen bij het�

Duidelijk en goed geholpen bij het indelen en uitzoeken van de bank!

In ��n woord�.TopZaak

Wij hebben een paar maanden geleden een heerlijke stoel gekocht en gisteren een bank besteld. Zijn zeer tevreden over Zitmaxx omdat er een grote collectie staat en je rustig kan rondkijken. Als je op het einde wat wilt vragen of bestellen krijg je een vakkundige verkoper tot je beschikking die er alles aan doet om je tevreden naar huis te laten gaan. Zeer fijne sfeer hangt er en komen er graag weer terug.

Super fijne ervaring

De winkel is erg overzichtelijk en sfeervol. Mijn bed heb ik er ook gekocht en nu super blij met de bestelling van mijn bank! De medewerker die heeft geholpen was zo prettig en nam rustig de tijd voor me. Nog even de stof bij de bank zelf gezocht en goeie tips gekregen voor langer plezier! Zo blij met mijn aankoop! Aanrader!

Ruime keuze in meubels & variatie

Ruime keuze in meubels & variatie! Je kan veel kiezen en op maat laten maken. De service is ook top, voelt net alsof je op visite komt :-) De aankoop snel en met een vertrouwd gevoel gemaakt! We kijken enorm uit naar onze bank!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar