Vandaag een bed gekocht bij Zitmaxx�

Vandaag een bed gekocht bij Zitmaxx Wonen. Ik ben er erg tevreden mee met hoe we geholpen zijn. Fijne medewerkers die graag met je meedenken en vooral geduld hebben. Heel blij en zonder zorgen besteld en vertrokken. Een top service met de laagste prijs en hoge kwaliteit.

Onwijs grote showroom, vrijwel onmogelijk om niet te slagen. Vriendelijk, meedenkend en zeer behulpzaam personeel. Wij zijn zeer tevreden over deze zaak en onze bank keuze.

Na een aantal klachten super goed�

Na een aantal klachten super goed opgelost. De medewerkerkers hebben verstand van zaken en geven goed advies. Zijn zeer vriendelijk. Dank je wel Zitmaxx

Len ??

Het was goed om bij Zitmaxx te kopen het is voor ons de vierde keer en waarom Zitmaxx heeft een enorme sortering goede service en vriendelijke medewerkers Altijd staat er een kopje koffie klaar top Volgende keer weer naar Zitmaxx Groetjes Len

Hoekbank Salvatore velvet jolie

Ik ben 8 weken geleden langsgegaan om te kijken voor een bank. Daar werd ik op slag verliefd. De verkoper Bob heeft goed naar mij geluisterd en heel fijn geholpen. De week erop ben ik teruggegaan om de bank te bestellen. Dit was uiteraard snel gedaan en de verkoopster heeft mij niet veel hoeven helpen. De verwachting was toch 10 weken, maar tot mijn verbazing was deze sneller binnen bij jullie. Snel een afspraak via de e-mail kunnen maken. Voordat de bezorgers wegreden ik ter aar belden zij mij dat ze eraan kwamen. Heel fijn! Aangekomen hebben zij alles voor mij in elkaar gezet. Super vriendelijk! Mijn ervaring met jullie is echt heel fijn! Tot snel bij de volgende aankoop ??

Snel geholpen voor het kopen van een�

Snel geholpen voor het kopen van een bank. Ik wist al welke bank ik wilde en ben daarnaast goed geadviseerd in de stof waarnaar ik op zoek was.

Zeer goed en professioneel geholpen

Zeer goed en professioneel geholpen. De medewerkster luisterde goed naar mijn wensen. Hierdoor was de eerste stof die werd getoond meteen de juiste stof voor mijn bank! Naast de bank ook direct een wandkast besteld. Ook hier duidelijke antwoorden op mijn vragen. Kortom, ik ben zeer tevreden over de service van Zitmaxx!

Goed geholpen

Goed geholen

Super mooie winkel

Super mooie winkel ! Fijn geholpen door het personeel.

Een geweldige winkel en wat een aardige�

Een geweldige winkel en wat een aardige en vakkundige adviseur! Tevreden klant!

Deskundigheid van hoog niveau

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Die je goed begeleid bij aankopen van inboedel.

Vandaag en bankstel gekocht

Vandaag en bankstel gekocht Heel vriendelijk geholpen Goede service ook

We zijn heel goed geholpen

We zijn heel goed geholpen. Goede vakkennis. We kregen alle ruimte om tot een beslissing te komen.

vriendelijk en fijne ervaring

Wij komen uit Lelystad en hebben dus eerst even gebeld of er ook een adviseur was. We werden vriendelijk te woord gestaan en voelde ons bij binnenkomst erg welkom. We hebben een rondje gelopen en daarna werden we geholpen door Robin. Vriendelijk en duidelijk advies. We hebben gelijk een keuze kunnen maken en zijn heel blij en tevreden. Kijken erg uit naar onze nieuwe bank!

Heel vriendelijk geholpen

Heel vriendelijk geholpen. Ook erg veel mogelijkheden waardoor we de perfecte bank uit hebben gevonden.

De nieuwste trends tegen betaalbare prijzen

Zitmaxx heeft ontzettend mooie en leuke meubels tegen betaalbare prijzen. Je krijgt in de winkel alle tijd om rustig rond te kijken zonder dat je het idee hebt dat een verkoper zich aan je opdringt, heb je wel hulp nodig dan helpen de medewerkers je op een vriendelijke en vooral meedenkende manier. Ik kom het liefst bij Zitmaxx!

Droombank gevonden!

Allereerst een prachtige winkel, met enorm veel keuze aan banken. Ik vond uiteindelijk mijn droombank en werd toen erg goed geholpen door een adviseur met de volgende stappen. Zij hielp mij een mooie stof te kiezen en legde mij het vervolgproces uit. Ondanks de drukte nam zij alle tijd voor mij die ik nodig had. Ik zou absoluut volgende keer weer naar Zitmaxx gaan. Heel erg bedankt!

Zeer professioneel geregeld

Zeer professioneel geregeld. In het weekend stond een verkeersregelaar klaar om het parkeren in goede orde te laten verlopen. Vervolgens wordt na aanmelding van de balie een verkoper naar je toegestuurd. De banken zijn in zeer veel verschillende stoffen verkrijgbaar en de verkoper kon hierbij goed adviseren. Het koopproces was daarom erg prettig.

wederom een geslaagde aankoop

wederom hebben wij een hele mooie aankoop gedaan bij Zitmaxx van onze eetkamerstoelen!! Na heel wat andere winkels te hebben bezocht slaagden wij bij Zitmaxx in 1 keer. We werden ontvangen met een kopje koffie en de verkoper ging meteen met ons aan een tafel zitten. De zeer uitgebreide mogelijkheden qua stoffen, model, poten zorgt ervoor dat men bijna altijd vind wat men zoekt. Kortom, de benadering, de advisering en afhandeling is gewoon geweldig! Echt een aanrader!

Fijne ruime showroom

We waren op zoek naar een nieuwe bank en zijn bij Zitmaxx geslaagd. Zeer mooie grote showroom met heel veel opstellingen om inspiratie op te doen. Bijna alle kleuren en materialen zijn mogelijk. Prima prijs kwaliteits verhouding.

Ruime keuze en geen verkoper die in je�

Ruime keuze en geen verkoper die in je nek hijgt alle tijd ervoor om rustig te neuzen. Nu een bank gekocht maar zeker terug voor nog keer meer te kijken naar andere meubels

Mooie winkel met vele mogelijkheden

Mooie winkel met vele mogelijkheden! Vriendelijke verkopers die goed meedenken. Mooie loungebank besteld met eetkamer stoelen in dezelfde stof.

Mooie winkel veel aanbod en wij werden�

Mooie winkel veel aanbod en wij werden zeer goed geholpen in een woord top winkel en personeel

Zeker een aanrader!

Alles was naar wens. Wij waren meteen geholpen, duidelijke uitleg m.b.t. kleuren modellen levertijd en scherpe prijzen natuurlijk! Zeker een aanrader!

Zeer tevreden!

Hele ruime en mooie showroom waar voor ieder wat wils is. Goed geholpen en een prachtbank besteld. We kijken er naar uit deze te ontvangen

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar