veel keuze en prima hulp bij keuze�

veel keuze en prima hulp bij keuze kleur. geen opdringerige verkopers. In alle rust kunnen kijken.

Wij waren aangenaam verrast door de brede collectie

Wij waren aangenaam verrast door de brede keuze wooninspiratie in alle collectie vormen. Wij persoonlijk houden van de erik kuster stijl is dit is bij zitmaxx ruim aanwezig. tevens zijn we zeer goed geholpen door uw medewerker, deze was niet aarzelend en direct toe de point

Wat een ruime keuze en mooie winkel

Wat een mooie winkel . Heel veel keuze tegen betaalbare prijzen. Goed en vlot geholpen . Kijk uit naar mn nieuwe bank .

uitgebreide collectie

uitgebreide collectie, voor mij eigenlijk zelfs te veel omdat het moeilijk is een keuze te maken. levertijden erg lang, eigenlijk te lang. Ik werd geholpen door personeel dat op zijn minst onervaren was en niet ter zake kundig. De ene was ongeveer 18 jaar en de ander zeker niet ouder dan 14! Ik wilde wat advies over kleuren, maar dat heb ik maar achterwege gelaten.

Mooie en ruime zaak met vakkundig personeelg

Prettige ruime zaak met enorme keuze aan meubelen. Wij werden goed geholpen en kregen goed advies bij het uitzoeken van een relexstoel

Wederom weer een bank van Zitmaxx

13 jaar geleden een bank bij Zitmaxx gekocht, zeer tevreden maar nu echt aan vervanging toe, dus weer bij Zitmaxx geweest. Er is veel keuze qua bank, opstellingen en stoffen. Je kan rustig zelf rondkijken en proefzitten, zonder dat er steeds een verkoper op je nek zit. Natuurlijk is er wel voldoende personeel om al je vragen te beantwoorden. Echt een fijne winkel om een bank uit te zoeken, het kan bijna niet anders dat je slaagt! Als ik dan toch een minpunt moet noemen: ik vind het echt jammer dat als je een hele dure bank koopt je alsnog de bezorgkosten moet betalen, dat was 13 jaar geleden wel anders, dus daar zit wel echt een verbeterpunt.

Gezellige winkel

Nog nooit zo�n grote keuze aan meubelen en accessoires gezien. Merel heeft ons goed geholpen.

Ruime keuze

Ruime keuze, goede service voor ons topper!

We waren op zoek naar een nieuwe bank

We waren op zoek naar een nieuwe bank. We zijn naar Zitmaxx gekomen omdat het aanbod enorm is en het fijn is om daadwerkelijk even op een bank te zitten voordat je hem koopt. We werden geholpen door Arie bij het uitzoeken van de stof en de soort bank. Zelfs onze kinderen vonden het leuke fijne afspraak! Wel ��n minpuntje was dat we graag even een broodje hadden gegeten tussendoor. We waren namelijk best lang in de zaak. Maar overal dus een onwijs fijne ervaring!

Fijne winkel.

We werden vriendelijk en deskundig geholpen, uiteindelijk 2 relaxfauteuils gekocht. Ik vond het assortiment uitgebreid ook qua kleuren en stoffen.

Zitmaxx Ter Aar is een mooie moderne zaak

Zitmaxx Ter Aar is een mooie moderne zaak met groot actueel assortiment voor een breed publiek. En een gemoedelijke en gezellige sfeer. Ondanks grote drukte bij ons bezoek op 3-1-24 snel en deskundig geholpen door een vriendelijke verkoper met eerlijke adviezen. Nu nog afwachten of zij alle verwachtingen tav levering en service gaan waarmaken, maar daar hebben we wel alle vertrouwen in.

Groot, groot, groter. Het

Een prachtige , goed georganiseerde winkel met vriendelijk personeel. Het enige wat ik een beetje miste was dat er geen �normale� maat banken stonden. Maar ik ben toch heel goed geslaagd.

Overzichtelijke showroom en winkel

Overzichtelijke showroom en winkel, personeel heeft ons heel goed geholpen, waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken.

Prachtige bankstel

Ruime keuze, goede service, heel aardig en behulpzame personeel! De prijs van de artikelen zijn vergeleken met andere woonwinkels zeer voordelig

De verkoper is een topper

De verkoper is een topper! denkt mee en is praktisch ingesteld. Leuke man.

Persoonlijke aandacht en geen vraag is teveel

Geen vraag is teveel hoe druk het ook is er wordt alle tijd genomen. Even wachten, geen probleem onder het genot van een lekkere kop koffie alvast wat stoffen kunnen uitzoeken. Kortom een hele fijne ervaring en super vriendelijk personeel.

Zitmaxx heeft een hele goede prijs-kwaliteit verhouding�

Zitmaxx heeft een hele goede gebruikersvriendelijke website en een hele grote winkel met goede producten en vriendelijke prijzen. Wij hadden een nieuwe bank en 2 fauteuils nodig. De avond voorafgaand aan ons bezoek hebben wij heel simpel op onze telefoon gekeken welk type bank en fauteuils ons het meeste aansprak en geschikt waren voor onze ruimte. Als je het product aanklikt staan alle maten en mogelijkheden heel duidelijk vermeld en kun je al op je gemak het eea opmeten. In de winkel is het dan een kwestie van wat het beste zit. Want eerlijk is eerlijk, de nuances zijn belangrijk voor het succes van je aankoop. Na je rondje in de winkel meld je je bij de balie, word je naar een plek gewezen, neem je een heerlijk kopje thee of koffie en komt iemand je helpen. Wij werden geholpen door een hele vriendelijke dame die de juiste stoffen erbij pakte en alle tijd nam zodat wij een keuze konden maken. Door �ons voorwerk� zijn we eerder tot onze koop overgegaan. Nu nog een aantal weken wachten totdat onze aankoop thuisbezorgd wordt. We kijken er nu al naar uit.

In de winkel rustig onze gaan kunnen�

In de winkel rustig onze gaan kunnen gaan wat bij andere winkels totaal niet het geval was. En het meisje wat ons heeft geholpen was erg vriendelijk!

Een winkel met veel keus

Een winkel met veel keus. Er staat veel in de showroom dus je kan alles bekijken. Staat alrijd hulp voor je klaar en ze denken met je mee.

Ik ben heel goed geholpen door Merel ze�

Ik ben heel goed geholpen door Merel ze nam de tijd en was heel duidelijk ik ben heel blij met hoe ik geholpen ben en zal ZitMaxx zeker aanbevelen Aan anderen en vrienden!!!!! Lesley

Bij zitmax moet je zijn voor:

We werden vriendelijk te woord gestaan. Het werd goed uitgelegd en alles werd goed begrepen. Nu kan ik niet wachten tot mijn stoel word bezorgd.

Grote winkel

Grote winkel, ruim assortiment en keurig geholpen. Dus: hier kan je terecht voor elke woonwens!

Mooie showroom met goede producten

Mooie showroom met goede producten. Hulp nodig, meld je bij de balie en een adviseur komt je direct met jou de beste opties bekijken.

Blije kopers

Eerst zelf een rondje gelopen door de mooie zaak. Veel mogelijkheden/keuze en niet te druk. Na het rondje gevraagd of iemand ons kon helpen en deed dit erg goed. Dacht met ons mee, maar liet ons de keuze maken!

Goede ervaring in de winkel waar het personeel nog echt de tijd neemt voor je.

Behulpzaam medewerkers die mee kijkt en mee denkt. Ze nemen echt de tijd voor je in de winkel. Ze laten alle kleuren en stoffen zien zodat je een volledig beeld krijgt van je aankoop. Erg fijne ervaring als je zo'n grote aankoop doet.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar