Vanuit Tilburg naar ter Aar gereden om�

Vanuit Tilburg naar ter Aar gereden om even naar barkrukken te kijken. Niet wetende dat we in z�n ontzettend mooie showroom zouden komen. Echt heel erg mooi en fantastisch assortiment. Als je daar niet slaagt slaag je nergens. Ook de verkopers nemen echt de tijd. Kortom een aanrader

Blij en verrast, fijne ervaring ??

Wij kregen via een vriendin de tip om eens bij jullie te kijken voor eetkamerstoelen! Helemaal uit Apeldoorn wezen kijken en onze stoelen gevonden! Ruime keus en mooie prijs en een fijne winkel, goed geholpen snelle levering en tijd! Wij komen zeker nog wel terug! Wij waren blij verrast ??

Aangename winkelervaring

Ruim assortiment. Vriendelijke service, verkoper helpt je geduldig verder ondanks de drukte in de winkel.

Hele fijne ervaring, vriendelijk personeel!

Hele fijne ervaring, mooie winkel, ruim assortiment en vriendelijk personeel!

Fijne winkel

Fijne winkel, erg veel keus. Al was onze verkoopster niet al te vriendelijk, gaf tot twee maal toe de verkeerde prijs door. Wat natuurlijk kan gebeuren maar er kwam geen sorry vanaf. Werden niet echt goed geholpen wat we jammer vonden.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, je kan rustig zoeken zonder dat er een verkoper op je afstapt,en als je een keuze hebt gemaakt naar een verkoper toe, die heeft alle tijd en geeft goed advies, Zitmaxx is een aanrader

Top verkoper

Top verkoper prachtige bank uitgekozen kan niet wachten tot hij geleverd word!

Een van de beste meubelzaken van NL

Een van de beste meubelzaken van NL. Zeer ruime keuzes. Ook hele goede service. Denken goed mee en geven professioneel advies. Aanrader!

Heel vridndelijk en snel

Heel vridndelijk en snel

Medewerker Mick had alle geduld van de�

Medewerker Mick had alle geduld van de wereld! Goed en eerlijk advies gekregen en samen een prachtige bank samengesteld. Zelfs tegen sluitingstijd was alles nog mogelijk en voelde wij ons zeer welkom. Echt een top ervaring! Bank is besteld, nu wachten op de levering. We kijken er naar uit! Bedankt Mick!

Top adviseurs!

Je wordt geholpen wanneer je geholpen wilt worden. Wat ik fijn vindt, is het advies wat ik heb meegekregen. Bijvoorbeeld wilde ik bijna gaan voor een stof dat makkelijk te beschadigen is door katten en meneer heeft mij hiervoor behoedt door zijn eerlijke mening. Het assortiment betreft stoffen is ook groot, wat hartstikke fijn is. De stoffen kan je in het echt zien en voelen. Hier klantvriendelijk, heel sociaal, meneer was hartstikke gezellig leuk gesprek gehad. Meneer heeft goed de tijd genomen om mij te helpen en mij de ruimte gegeven om te bespreken met de mensen met wie ik was. Kortom top ervaring! Ik ben terecht gekomen bij zitmaxx door familie en ze hebben gelijk 10/10!

Aankoop relaxfauteuils.

Prima geadviseerd en geholpen door zeer deskundig personeel. Fantastisch, erg blij met onze nieuwe aankoop.

Fijne winkel

Medewerker nam de tijd voor ons, was op de hoogte welke materialen er allemaal te bestellen zijn. Winkel is erg overzichtelijk Personeelia vriendelijk en behulpzaam

Onwijs goede aankoop en fijne verkoper!

Vandaag een onwijs goede aankoop gedaan voor ons nieuwe huis bij Zitmaxx. We zijn uitgebreid geholpen door een fijne verkoper die het geen probleem vond om meermaals met ons door de winkel te banjeren en alle banken nog een keer uit te proberen. En die daarnaast super meedenkend was om om alle mogelijkheden qua stoffen naast elkaar te leggen, waardoor we een super gaaf interieur hebben uitgezocht. Alles is perfect op elkaar afgestemd! Helaas staat er voor ons niet n�g een verhuizing op de planning, maar we raden het iedereen aan om bij Zitmaxx langs te gaan.

Top service.

Wat een goede service, Geen wachttijd aan de telefoon, Vriendelijk en vrolijk aan de telefoon, Duidelijke vraagstelling en meedenken met mij als bestellende klant. En ook nog eens zeer snel, alsmede de bijbehorende administratieve afwikkeling aansluitend per mail. Gewoon top, Dikke pluim voor Michelle. M.vr.gr., Martin Korthof

De medewerker was heel vriendelijk aan�

De medewerker was heel vriendelijk aan de telefoon. Geen vraag was te veel.

Ik belde naar Zitmax voor een vraag

Ik belde naar Zitmax voor een vraag, en de (jonge man) stond mij fijn te woord ,alles doorgenomen wat ik wou weten, dus maar meteen mijn bestelling gedaan, het gesprek voelde goed en zou z� nog wel een poos met hem door kunnen kletsen ,nu mijn bestelling afwachten,maar heb er het volste vertrouwen in!

Fijne / snelle service

Zeer fijn geholpen. Alles snel kunnen regelen en goed advies gekregen m.b.t stoffen etc.

Heel fijn geholpen en ge�nformeerd in�

Heel fijn geholpen en ge�nformeerd in de winkel. De verkoper nam echt de tijd om alles uit te leggen en gaf ons alle tijd om op ons gemak de stof uit te kiezen. Oh en de koffie is ook prima ??

Enorm veel keus

Enorm veel keus. Je kunt alle stoelen/banken in alle rust uitproberen. Vriendelijk personeel.

Mijn ervaring bij zitmaxx was goed

Mijn ervaring bij zitmaxx was goed. Ik vind het concept heel prettig en goed. Je kan rustig winkelen en aan het eind gelijk een afspraak maken en zitten voor advies en deskundig gesprek. Uiteindelijk hier een mooie bank besteld.

Prijs kwaliteit prima

Prijs kwaliteit prima. Goed geholpen en duidelijk uitleg.

zeer fijne winkel ervaring

Tijdens het lopen door de winkel kregen wij al een warm gevoel. We hebben een bankstel aangekocht en werden daarbij heel goed en professioneel geholpen. Niet het gevoel gehad dat ons iets opgedrongen werd. Heel goede service.

Goed geholpen met kennis

Goed geholpen met kennis

Netjes gewerkt aardige mensen daarom�

Netjes gewerkt aardige mensen daarom ben ik er weer geweest gr

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar