Keuze was snel gemaakt. Een grote mooie zaak. Top service en aardig personeel. Me familie heeft er eerder al een bank en stoelen gekocht.
Een hele grote mooie zaak. Ik ben Bij zitmaxx uitgekomen omdat mijn broertje daar reeds eerder een bank heeft gekocht. Helaas is deze 2 dagen voor levering verloren gegaan door de brand in het naburige pand. Maar omdat de service zo goed was bij hun is het uit eindelijk toch nog goed gekomen. Ook bij zijn eetkamer stoelen waarvan er 1 wankelde heeft zitmaxx direct actie ondernomen en heeft binnen korte tijd een andere stoel geleverd. Vandaar dat ik voor zitmaxx heb gekozen en de keuze voor de bank redelijk snel gemaakt was. Ik heb de zelfde bank als mijn broertje uitgekozen. We hebben nog even goed overleg gevoerd over welke stof, gezien ik een man alleen ben en geen huisdieren heb, heb ik een goedkopere stof dan mijn broertje kunnen nemen. Hier zijn ze ook heel eerlijk in bij zitmaxx, kreeg niet het idee dat de verkoper mij iets aan probeerde te smeren door het feit dat hij aangaf dat als ik alleen ben en geen huisdieren heb best met een iets mindere stofgroep ook nog prima zou zitten, en dus goedkoper uit kon komen dan ik in eerste instantie had gedacht. Ze nemen de tijd voor je om met je mee te kijken. Alles in te voeren op de bestel tablet. En nemen je stap voor stap mee in het vervolg proces. Al met al zal ik zeker in het vervolg voor zitmaxx kiezen en kan hun dus ook met een gerust hart aanbevelen bij kennissen en familie door mijn broertje en door mijn eigen ervaring met zitmaxx.