Ruim assortiment

Ruim assortiment, goedcgeholpen, mooie winkel

Verstand van meubels

Je voelde je bij de ontvangst direct welkom ondanks de drukte. Toen we bij de balie aangaven meubels te willen bestellen kregen we een tafel toe gewezen waar we tijdens het wachten al de stoffen konden uitkiezen die we mooi vonden. Vervolgens door de adviseur goed geholpen met handige tips en idee�n. Hier werken mensen die er verstand van hebben.

Ondanks de drukte werden wij vrij snel�

Ondanks de drukte werden wij vrij snel geholpen. Vriendelijk personeel. Hele mooie meubelzaak.

prima geholpen

prima geholpen

Service

Het was een goede ervaring voor ons want, alles werd duidelijk en goed uitgelegd. De verkoper was heel vriendelijk en heeft goed geadviseerd en nam alle tijd voor ons.

Top geholpen!

We zijn goed geholpen en hele aardige jonge man die heel geduldig en rustig de tijd nam om de juiste beslissing te maken. Heel erg blij mee! Kom zeker weer terug voor meer.

Goed advies en lekkere koffie

Erg bekwame en aardige verkoper. Nam de tijd om alles goed uit te leggen en kwam met goede bruikbare oplossingen. Ook samen de winkel door om de stoffen en meubels te bekijken. De koffie is ook erg goed!

Naar Zitmaxx voor een bankstel

Vandaag bij Zitmaxx geweest om voor een bankstel te kijken. We komen van ver, maar bij mijn online vooronderzoek kwam ik toch iedere keer bij Zitmaxx uit. We zijn op een zaterdag geweest en bij binnenkomst was het erg druk (zoals verwacht op een zaterdag). Een zeer uitgebreid assortiment meubelen, voor ieder wat wils. Goed ogende kwaliteit. Diverse smaken worden gecombineerd. Omdat het zo groot is kon je, ondanks de drukte, relatief op je gemak rondkijken. Toen we uiteindelijk onze keuze gemaakt dachten te hebben, waren we bang dat we vervolgens heel lang op hulp moesten wachten. Niets was minder waar. We werden door een dame van de intonatie naar een tafeltje begeleid en werd ons verteld dat na ongeveer een kwartier iemand bij ons zou komen. En inderdaad na een kwartier kwam een jongedame ons verder helpen met het uitzoeken van de bank. Veel geduld bij het uitkiezen van opstelling en kleur. Ontzettend veel keuze in kleur en stoffen. Adviseerde waar nodig en durfde ook te zeggen indien iets niet zo verstandig was. Zelfs nog even door winkel gelopen om de stofjes in �real life� te laten zien. Uiteindelijk een mooie bank naar onze smaak mogen uitkiezen. We gaan hem pas over 10-14 weken in het echt zien, dus kan nog niets over het eindresultaat zeggen. Doordat we zoveel tijd kregen om alles goed uit te zoeken en te overdenken, denk ik dat het wel goed gaat komen! Service tot zover top! Ik sluit een volgend bezoek voor overige meubels niet uit..

Nette verkopers

Gezellige verkoopster die je ook geen oor aan naait en je helpt bij de beste keuze en beste prijs te maken Neemt ook rustig de tijd voor je

Super winkel, ruim assortiment

Ruim assortiment, deskundig advies. Banken na gewenste grote zelf samen te stellen

Aanrader!

Overzichtelijke winkel, veel keuze qua meubels en nog veel meer keuze qua bekleding van de meubels. Personeel heeft verstand van mogelijkheden en geeft goed advies. Zeker een aanrader deze winkel.

Als je iets zoekt op het gebied van meubels. Zitmaxx help je daar bij. Een heel groot assortiment aan meubels�

Een heel groot assortiment aan meubels banken noem het maar op het is er allemaal. Je kan op je gemak rondkijken zonder dat er meteen iemand op je af komt. Als je iets wil weten/vragen krijg je of sturen ze iemand om je te woord te staan en te helpen. Heel prettige allemaal

Veel keus

Veel keus, duidelijke website, vriendelijk geholpen. Nette prijzen.

Grote keuze geweldig geholpen geduldige�

Grote keuze geweldig geholpen geduldige verkoper fijn geholpen met uitzoeken van de stof

We werden door een personeelslid van�

We werden door een personeelslid van Zitmax heel hartelijk ontvangen, later bleek dit Peter Paul te zijn. Toen wij ons geori�nteerd hadden, met betrekking tot een eventuele aankoop, werden wij geadviseerd door dezelfde Peter Paul. Niets was teveel om uittezoeken en antwoord te geven op onze vragen!! Echter op dat moment, kwam het niet tot een aankoop. Wij wilden ons nog verder ori�nteren. 2 dagen later, opnieuw naar Zitmax en als nog onze aankoop bij Peter Paul afgerond. Wij hebben op dit moment een heel fijne ervaring met Zitmax en wachten met spanning af op de levering van onze bestelling!!

Heel vrindelijk en goed geholpen

Heel vrindelijk en goed geholpen

Prima assortiment

Prima assortiment. Prima personeel. Prima prijs. En lekkere koffie!

Bijzonder veel keus

Bijzonder veel keus, keurig ingerichte showroom met eigentijdse meubelen. Correct geholpen.

Ruime keus en vele mogelijkheden.

Nadat ik de website had bekeken, die een enorme keus laat zien, ben ik samen met mijn dochter naar de winkel gegaan. Ik was opzoek naar een kleine relaxstoel. De maat was snel gevonden en voor de uitgebreide mogelijkheden zoals elektrische extra's en bekleding kregen wij advies van een hele fijne verkoopster. Onder het genot van een kopje koffie de aankoop afgerond, alleen jammer dat ik nu 8 weken moet wachten voor de levering.

Dan nog even dit !

Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam personeel. Goede overzichtelijke ingerichte winkel. Geen fonibelloni !!

Uiterst vriendelijke en deskundige�

Uiterst vriendelijke en deskundige medeweker

Wat een belevenis bij Zitmaxx!

Op 8 november samen met mijn dochter naar Zitmaxx geweest. Wat een belevenis, we keken onze ogen uit. Op zoek naar een nieuwe bank, oude is echt aan vervanging toe. We vielen al snel op hoekbank Beck, wow wat een mooie bank. Hij zit zo fijn en daarnaast is het ook een heerlijke bank om in te chillen. Vervolgens naar huis gegaan om er nog even goed over na te denken. Gaat tenslotte om een serieuze uitgave en waren er nog niet helemaal uit over welke stof. Ik heb er een aantal jaar voor gespaard (alleenstaande moeder) en dat is niet erg. Maar wilde daarom echt de juiste keuze maken. Volgende dag 9 november zijn we teruggegaan naar Zitmaxx en zeer goed geholpen door een vriendelijke dame. Diverse stalen werden er voor ons gepakt en daar hebben we een keuze uit kunnen maken. Op haar advies hebben we een staal van de stof gratis online besteld. Het was de volgende dag al in huis. Begin januari wordt onze nieuwe bank geleverd. Onze droom komt dan uit, na jaren sparen een prachtige hoekbank!

Vriendelijk en professioneel personeel

Ik werd erg goed geholpen met het uitzoeken van een bank . Deze meneer was zeer behulpzaam en geduldig. Alle mogelijkheden werden doorgesproken. Allemaal heel vriendelijk en de koffie was lekker.

Fijne woonwinkel in Ter Aar

Aardig en vakkundig personeel in een mooie leuke woonwinkel met een enorm assortiment voor woninginrichting. Wij zijn geslaagd met onze nieuwe eettafel met 6 stoelen en een lekkere u-bank.

Ruime keuze en fijne hulp. Wij gingen voor een eettafel met�

We gingen voor een eettafel met stoelen. Welke tafel het moest worden hadden we al in gedachte maar we kwamen er niet uit welke stoelen. De keuze is enorm maar wij waren aan bepaalde maten gebonden. Na 3 ronden door de zaak dachten wij niet meer te slagen. Daarom hulp gezocht en onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden besproken. Met de medewerkster nog een rondje gemaakt en advies gekregen en uiteindelijk toch naar volle tevredenheid geslaagd. De ruime keuze en fijne hulp waren de rit van ruim een uur zeker waard!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar