Mooie winkel en fijne service en advies

Fijne winkel, overzichtelijk en keuze genoeg! Werden heel goed geholpen en geadviseerd door een onwijs aardige en relaxte verkoper!

Zeer uitgebreid assortiment, uitstekende service

Zeer uitgebreid assortiment en een duidelijke looproute welke ervoor zorgt dat je ook alle artikelen te zien krijgt. Vervolgens zeer prettig geholpen bij het samenstellen van de bestelling. Duidelijke uitleg over de verschillende opties, ook adhv voorbeelden in de winkel. Bestelling geplaatst en nu in afwachting van de levering. Kortom zeer tevreden over de winkelervaring & service.

Goed geholpen en meegedacht

Goed geholpen en meegedacht. Uiteindelijk lukte ook de stof die in eerste instantie niet mogelijk leek. Heel blij met de hulp en aankoop

Fijn geholpen door een geduldig�

Fijn geholpen door een geduldig persoon. We wilde op gemak de stof en kleur stalen bekijken en voelen. Bij vragen werden we goed te woord gestaan. Ik zou hier zeker mensen naar toe sturen die op zoek zijn naar een bank

We zijn heel prettig geholpen

We zijn heel prettig geholpen Door een meneer niets was hem teveel wij wisten niet meer wat te kiezen door het vele aanbod en daar heeft hij prima bij geholpen. Erg blij met onze aankoop !

Het leek net of je op visite was er�

Het leek net of je op visite was er heerst zo huiselijke sfeer vriendelijk welkom geheten je kan gewoon je ding doen en als je uitgekeken was je melden en werd je verder geholpen.Wij hadden dit nog niet zo meegemaakt.Nu afwachten op onze mooie eetkamerstoelen maar dat zal wel goed ZITTEN.

Heel veel banken

Wij zijn naar deze winkel gegaan omdat ze zoveel soorten en maten banken hebben. Daar we zelf een goede ervaring hebben met deze zaak. Nu hier met onze kritische moeder. Wederom zeer goed geslaagd. Mede door deskundig advies voor al haar vragen.

Mooie ervaring

Simpel gezegd top service. Wij voelden ons niet opgehaald en kregen de ruimte om zelf op zoek te gaan naar een leuk bankstel. Vervolgens kregen we advies op maat en dacht de verkoper met ons mee over de opties, kleur etc. Wij hebben ons netwerk hiervan op de hoogte gebracht en ook zij overwegen bij zitmaxx hun bankstel aan te schaffen. Bedankt zittmax voor deze aangename ervaring. Wij zullen zeker in de toekomst terugkeren. Toppers

Goed en duidelijk advies

Goed en duidelijk advies. Wordt prima de tijd genomen. Ben benieuwd naar de levering.

Bij ZitmaxX heb je een enorme keuze en�

Bij ZitmaxX heb je een enorme keuze en de laagste prijsgarantie. Geen opdringerige verkoopmethode, prettige advisering!

Heel vlot geholpen door medewerker die�

Heel vlot geholpen door medewerker die ook weet waar hij het over heeft. Top service en duidelijk

Duidelijke uitleg & goed advies

Duidelijke uitleg over de beschikbare kleuren met betrekking tot het blad van de tafel en advies over het onderhoud hiervan.

Veel keus en heel vriendelijk personeel�

Veel keus en heel vriendelijk personeel � goed geslaagd en kom zeker terug . ??

soepele afhandeling aankoop

Snelle afhandeling koop. Ook bemiddeld om de bank sneller thuis te kunnen krijgen.

Top ervaring bij Zitmaxx Wonen

Wij zijn goed geholpen bij het kiezen van een bank dat aan al onze eisen voldoet. De medewerker nam zijn tijd om ons uitgebreid te helpen en verschillende mogelijkheden voor te leggen. In de winkel heb je een ruime aanbod aan banken als voorbeeld. De keuzen uit stoffen en kleuren is eindeloos.

prima verzorging in de winkel

prima verzorging in de winkel Uitzonderlijk goede verkoopmedewerker die alles in de puntjes voor ons uitzocht. Zijn daardoor ook overgegaan door koop van een bankstel, elk door zijn inbreng mooi symetrisch is uitgevoerd. En tevens 8 eetkamerstoelen.

Wat een verademing bij binnenkomst

Wat een verademing bij binnenkomst. Al diverse meubelzaken afgelopen maar hier werden wij blij. Enorme keuze uit alles wat je maar kan bedenken voor jouw mooiste inrichting tegen een betaalbare prijs. Eerst zelf geori�nteerd en 2 dagen later terug gekomen. Gesprek met adviseur gehad voor de bestelling en advies qua maat, stof en kleur. Heel prettig geholpen. Goed geholpen en lekkere koffie. Ruime parkeergelegenheid.

vlotte vriendelijke en gastvrije ontvangst en afhandeling

Nadat we in de winkel via de duidelijke looproute een bankstel gevonden hadden hebben we ons bij de infobalie gemeld en werden daar verzocht om plaats te nemen aan een tafeltje met de melding dat er iemand bij ons zou komen. Dat ging allemaal erg vlot. De vriendelijke verkoopster heeft de opties met ons doorgenomen op een duidelijke manier en dat heeft geleid tot de aankoop van een bankstel. nu alleen nog wachten op het bankstel.

Wij zijn een paar van 75 jaar en hebben�

Wij zijn een paar van 75 jaar en hebben dus heel wat ervaringen , wat ons zaterdag is overkomen was thuis komen bij Zitmaxx Wonen wat een mooie collectie en nette prijzen,en het personeel,we waren weer klant er werd weer u gezegd ,zijn geslaagd bedankt ??

Bank en

Vandaag een bank en vloerkleed aangeschaft bij Zitmaxx. Erg tevreden, want ik ben super goed en effici�nt geholpen door een van de medewerkers. Hele fijne service! Top!

Snel, vakkundig en vriendelijk

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen door de verkoper. Uitermate tevreden.

Goede winkel

We werden erg goed geholpen hoefden niet lang te wachten Uitgebreide uitleg Leuke winkel En super vriendelijk personeel

Voor het eerst bij Zitmaxx geweest

Voor het eerst bij Zitmaxx geweest! Wat fijn geholpen daar, goed geadviseerd ! En heel belangrijk, erg goed geslaagd ! Top!

Fijne ervaring

Wij hadden op de website al twee modellen eetkamerstoelen uitgezocht en hebben deze in de winkel �gepast�. Vervolgens via de infobalie snel een adviseur -Joop- toegewezen gekregen die ons adequaat geholpen heeft met stofkeuze. Hij was vriendelijk, dacht mee en heeft de bestelling snel geregeld. Dit was onze eerste ervaring met Zitmaxx en het is ons heel goed bevallen. Wij komen zeker terug!

Veel keus en vriendelijk geholpen

Een goed gevulde showroom met veel verschillende banken en stoelen. Veel keus in kleuren en materialen. De prijs viel mij mee. De medewerkers zijn erg vriendelijk.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar