Fijne service

Fijne service, lekkere koffie, prettig gesprek met goed advies. Geen druk maar op gemak nieuwe fauteuils uitgekozen. Duidelijke prijzen, scherp geprijsd. Aanrader!

Goed geholpen

Goed geholpen. duidelijk alles uitgelegd en er word rustig de tijd voor je genomen met het uitkiezen van de juiste bank

Ons bezoek aan Zitmaxx was een schot in de roos.

Na veel zoeken bleek Zitmaxx precies te verkopen wat we zochten. We zijn goed voorgelicht en de ovale tafel is keurig op tijd bezorgd en gemonteerd. Toppie!

Deze woonwinkel is een aanrader!

Een prachtige grote winkel met heel veel keuze! Super geholpen met een heerlijk kopje koffie :-) Ik ben super blij met mijn aankoop!

Helder persoonlijk advies

Vriendelijk onthaal en heldere info bij de balie icm koffie. Overzichtelijke route door de winkel, artikelen voorzien van informatiekaartje. Groot assortiment. Werd snel en accuraat geholpen. Wensen goed kunnen afstemmen mede dmv uw adviezen over zitcomfort, functionaliteit, duurzaamheid, plaatsing binnenshuis en verzekeringen. Daardoor kon ik zonder twijfel direct een besluit vormen tot aankoop. Ik ben met een tevreden gevoel vertrokken.

Goed geholpen bij de aankoop van onze�

Goed geholpen bij de aankoop van onze bank.

Goed geholpen, fijne winkel!!

Na rond te hebben gelopen in de winkel, met mega veel keus. Een mooie fijne bank uitgezocht. En heel fijn geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van de stof. Een aanrader!!

Mooie bank en goed geholpen!

Super fijn geholpen. De winkel is mooi per stijl ingedeeld waardoor je van alles wat tegenkomt. Nadat we een mooie bank hadden gevonden werden we fijn/deskundig geholpen. Er waren zo enorm veel stoffen om uit te kiezen maar met onze voorkeur, rustigere stof, wel kleur en bestand tegen katten, kwamen we nog tot een selectie van 4 stoffen en daarbij de behorende kleuren. Uiteindelijk een mooie bank besteld, precies wat we in gedachten hadden. Ook fijn dat er een optie is om 5 jaar levensgarantie bij te kopen en de bank te behandelen tegen vlekken.

Zeer ruim assortiment

Zeer ruim assortiment, als je het hier niet vindt, dan vind je het nergens! En zeer goed geholpen, vooruitbetalen hoeft niet, prima service!

Goed ontvangen en meegedacht

Wij zijn super goed ontvangen en goed geholpen bij Zitmaxx. Raymond heeft met ons mee gedacht, veel materiaal laten zien en zo waren wij zeker van onze keus. Wij kunnen niet wachten om ons nieuwe bank Federico in de woonkamer te zien staan.

Snel en vriendelijk geholpen bij de�

Snel en vriendelijk geholpen bij de keuze/aankoop van onze bank. Woonkamer werd goed bekeken via foto's voor een goed advies over de kleur en stof. Zeer tevreden over Zitmaxx!

Ruime keuze en goed geholpen door�

Ruime keuze en goed geholpen door Anniek!

Positieve ervaring

Wij zijn positief verrast door de veelzijdigheid aan meubels en accessoires die bij ZitMaxx mooi gepresenteerd staan. Jasmijn dacht met ons mee en heeft ons goed geadviseerd, mede hierdoor zijn we enorm blij met de keuze die we hebben gemaakt. We kunnen niet wachten tot de meubels binnen komen!

Mooie goede meubels ,en top service !

Werd perfect en duidelijk geholpen. Kreeg een goede en duidelijke uitleg over de levering en bezorging. En de betaling mogelijkheden . Zeer vriendelijke mevrouw met kennis van zaken. TOP.

Rust en aandacht gehad

Op een maandag middag langs geweest waarbij ik in alle rust een rondje kon lopen. Uiteindelijk eind van de route vriendelijk en professioneel geholpen door een collega. Advies was niet nodig maar bood de medewerker wel aan. Een prettige ervaring en nu al blij met mijn aankoop!

Het was druk maar we konden lekker�

Het was druk maar we konden lekker plaatsnemen op een lekkere bank met een kopje koffie. Tijdens het wachten kwam een medewerker vragen of we alvast stoffen wilden zien en die kwam hij ons brengen. Hij vertelde ons dat er een andere medewerker zo zou komen om ons te helpen. Het duurde inderdaad niet lang voordat er iemand bij ons kwam zitten. We hebben meerdere opties doorgenomen voor de bank en zij gaf ons de tijd om even na te denken en te overleggen. Ze nam de tijd en legde dingen uit, via de ipad werkte het fijn en konden we zelf ook meekijken.

Fijne winkel, kundig personeel.

Grote, fijne winkel waar ze alles hebben.Personeel vriendelijk, neem alle tijd voor je en denken goed met je mee. Wij komen toch elke keer weer bij Zitmaxx uit als we iets zoeken voor ons huis.

Blij met mijn aankoop op maat!

Ik had zelf wel een idee voordat ik naar de winkel kwam, maar vond het heel fijn hierover met een adviseur te kunnen sparren. Ik werd vlot en deskundig geholpen en ben heel blij met mijn aankoop. Ik kan niet wachten totdat de stoelen binnen zijn!

Vandaag zijn we naar Zitmaxx wonen�

Vandaag zijn we naar Zitmaxx wonen gegaan met mijn vrouw. Wat een enorme woonwinkel met heel veel keuze aan salonrafels, eettafels, bankstellen, bedden, keukens enz. De koffie staat altijd klaar. We zijn heel hartelijk ontvangen door de medewerkers en we hebben gelijk besteld en we betalen pas bij de levering. Dank u wel voor de fijne ervaring

Zeer goede ervaring

Ondanks de grote drukte in de winkel werd ik al na 5 minuten geholpen door een adviseur en kon ik na goed advies al snel een keuze maken en mijn bestelling plaatsen. Het was ook fijn dat er de tijd voor je werd genomen. Al met al zeer goede ervaring voor de eerste keer dat ik bij deze winkel kwam en gelijk iets heb gekocht.

Als je eenmaal geholpen wordt dan nemen�

Als je eenmaal geholpen wordt dan nemen ze ook de tijd voor je en denken ze met je mee (daarom zal het wachten ook langer duren) Maar de wachttijd totdat je geholpen wordt kan lang duren. Ze regelen dit wel goed doordat je je aan moet melden zodat ze je in de wachtrij kunnen zetten maar dan duurt het wachten toch nog wel lang. Wij waren er op een donderdagavond.

Prima geholpen met ruimte voor specifieke vragen

Ik werd goed geholpen bij het uitzoeken van mijn bank. Ondanks de drukte in de winkel werd er uitgebreid de tijd geholpen om mijn vragen te beantwoorden. De medewerker die me hielp dacht goed mee en liet me zelfs de verschillende stoffen voelen, iets wat voor mij belangrijk is ivm een visuele beperking waardoor gevoel extra belangrijk is. Uiteindelijk voor een mooie prijs een bank kunnen aanschaffen. De levertijd is 8 tot 12 weken, maar dat was te verwachten. Ben benieuwd hoe de bank bevalt!

TOP VERKOPER

Wij waren eral snel uit wat onze bank betreft. Vooral de verkoper heeft ons echt vakkundig te woord gestaan,en geadviseerd. Helaas weten wij niet de naam vandeze verkoper,maar hij verdient een dikke pluim. Hij heeft ons geadviseerd met de stof en met geknepen naaden,hij heeft dit ook laten zien,en wij waren eral zeer snel uit,dat dit onze nieuwe bank nog mooier zal maken.

Ruime keuze

Ruime keuze, vriendelijk personeel en snel geholpen ondanks de drukte

Verkoper dacht goed mee en had ook een�

Verkoper dacht goed mee en had ook een positieve invloed op ons uityeindelijk besluit om tot aankoop over tye gaan

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar