De winkel is ruim en er is voldoende�

De winkel is ruim en er is voldoende keus. We moesten wel even een eind lopen voor we bij de bank waren van onze keuze. Ook hebben we lang gewacht voor we werden geholpen. De meneer die ons hielp was behulpzaam en vriendelijk en grappig. De levertijd is wel lang.

Hele mooie winkel

Hele mooie winkel, wij zijn snel en vriendelijk geholpen met een kopje koffie of thee. Personeel is vriendelijk en helpen je graag.

Op advies van vrienden vandaag bij�

Op advies van vrienden vandaag bij Zitmaxx geweest en een prachtige bank besteld. Er is veel keuze en we zijn heel fijn geholpen, de medewerker nam ruim de tijd. Koffie was ook erg lekker! Zitmaxx is een echte aanrader!

winkel

Mooie winkel, snel geholpen en bestelling kunnen plaatsen.

Prettige klantvriendelijke verkopers

Prettige klantvriendelijke verkopers. Prijs/kwaliteit verhouding perfect. Prettige winkel met voor elk wat wils. Aanrader voor iedereen. Ritje naar ter Aar meer dan de moeite waard.

Snel en behulpzaam

Wij wisten al redelijk goed wat we wilden en hadden nog wat advies nodig voor de puntjes op de i. Ondanks de drukke avond in de winkel toch rustig de stoffen kunnen bekijken en hadden we het gevoel dat er voldoende tijd aan ons werd besteed. Samen met Lorenzo hebben we onze bestelling doorgesproken en toen vlot de bestelling rond gemaakt.

Een fijne service

Een fijne service! We zijn goed geholpen en hebben een mooie bank kunnen bestellen!

Super goed geholpen en geadviseerd door�

Super goed geholpen en geadviseerd door verkoopster Marjan.

Bank toppers!

Er werd goed mee gedacht met onze wensen en kregen de tijd ervoor. Meneer Checkte alles extra goed. Deze meneer is zeker een aanrader voor als je echt je wensen wil voor je bank! Toppertje!!

Mooie ervaring!

Mooie binnenkomst, je wordt meteen te woord gestaan en netjes �geparkeerd� aan tafel. Verder worden alle mogelijkheden besproken en wordt er tijd gemaakt om alle kleuren/stoffen na te gaan. We zijn alle kleuren die mij interesseerde nagegaan, en de lieve dame liep ook met ons mee om de kleuren in real life te laten zien. Mijn zoontje was erbij en ook hij werd welkom ontvangen. Ook een mooie koffiehoek.

snel en leuk geholpen

snel en leuk geholpen

Voldoende keus.

Voldoende keus. Ondanks de zaterdag drukte snel en goed geholpen. Aankoop gedaan.

Een heel ruim assortiment gezellige�

Een heel ruim assortiment gezellige sfeer zeer ruime keuze met van alles�veel personeel die je helpen in een prettige omgeving en fijne sfeer aanwezig is

Ruime keuze met professionele benadering

Ondanks dat het erg druk was, nam de verkoper de tijd voor ons. En deelde voor ons gevoel eerlijk zijn mening, hierdoor hebben we nog een aantal kleine dingen aangepast voor we onze bank kozen.

Prima ervaring weer bij de Zitmaxx

Prima ervaring weer bij de Zitmaxx. Het is een hele fijne winkel met mooie sfeervolle opstellingen. Zoveel mogelijkheden, zo stoffen, vriendelijk en kundig personeeldat zodat je hier gewoon slaagt voor mooie meubels tegen betaalbare prijzen. Geen aanbetaling! Top winkel

Drukke winkel maar goed geholpen!

Het was behoorlijk druk in de winkel en eigenlijk onvoldoende medewerkers om iedereen te kunnen helpen. Desalniettemin werd er toen we eenmaal aan de beurt waren wel de tijd genomen om ons te adviseren en vragen te beantwoorden. We zijn super goed geholpen door Louis en enorm blij met de aankoop van een mooie nieuwe bank weer naar huis gegaan waar we nu ongeduldig afwachten tot we hem onze we woonkamer hebben staan.

We werden heel goed ontvangen .,�

We werden heel goed ontvangen ,heel gastvrij. En goed advies. En meedenken met de situatie. Zeer tevreden

Ik werd goed en snel geholpen

Ik werd goed en snel geholpen. Prima advies.

ruime sortering zeer vriendelijke�

ruime sortering zeer vriendelijke geholpen

Ondanks drukte toch snel geholpen

Mooi groot assortiment! Ondanks de drukte werden we gelukkig wel al snel geholpen!

Verwarring maar toch gelukt!

Wij kwamen voor een specifieke fauteuil van PMP en hadden hier op voorhand contact over gehad per mail. Een product wat niet onder het standaard assortiment valt maar wel kon worden gekocht bij Zitmaxx volgens PMP zelf. In de winkel ontstond helaas verwarring. De verkoper gaf eerst aan dat ze het product niet hadden ondanks dat bij de infobalie het product was gevonden. Na opheldering (stonden alweer bijna bij de uitgang) zou een leervariant niet mogelijk zijn, maar later toch weer wel. We zijn er gelukkig gekomen en de vrouw die ons hielp was prima! Niet sturend of dwingend en toch 2 maal teruggekomen op een antwoord. Nu nog even wachten tot ze binnen komen :)!

SUPER zaak !!

Wat een geweldige zaak...nog nooit zo een mooie winkel gezien...ook geweldig personeel alles super georganiseerd...we waren net binnen en de koffie werd al gebracht...echt SUPER !!

Zeer goed geholpen

Er is veel keus in de winkel, je ziet dat de meubels een goede kwaliteit hebben. Ik ben snel geholpen door personeel. En de meneer was zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben zelfs nog een paar rondjes gedaan in de winkel.

Enorm veel keuze!!

Enorm veel keuze uit verschillende stylen aan banken, materialen en kleuren. Veel banken kun je helemaal naar wens samenstellen. We zijn ontzettend klantvriendelijk geholpen. Het was druk in de winkel het was erg klantgericht. We hebben een super mooie bank uitgezocht waar we heel erg naar uitkijken.

Grote overzichtelijke showroom

Grote overzichtelijke showroom, vriendelijke personeel, duidelijke uitleg, behulpzaam, meedenkend, zeer ruime keuze in opstellingen als uit materiaal, en niet te vergeten heerlijke koffie!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar