Piet Vogel Nijmegen wij zijn van uit Nijmegen naar TerAar�

Wij zijn van uit Nijmegen naar TerAar gereden maar geen centje spijt wat een keus en geslaagd voor eethoek stoelen ook de verkoper heel aardig en goede adviezen dus in een woord geweldig

Hele fijne winkel!

Wat een fijne winkel, prachtige meubels en deskundig advies! Personeel is vriendelijk, meedenkend en geduldig. Wij zijn meerdere keren terug geweest en iedere keer weer prettig geholpen en uiteindelijk de knoop doorgehakt en onze meubels besteld.

Keurig verzorgde showroom met ruim�

Keurig verzorgde showroom met ruim assortiment. Alle ruimte om vrijblijvend rond te kijken en een medewerker erbij te vragen als jij er klaar voor bent.

Mooi en groot assortiment, en je wordt goed geholpen!

Wij hebben afgelopen week een bank aangeschaft bij Zitmaxx en zijn zeer te spreken over onze ervaring bij jullie in de winkel. Ten eerste was er onwijs veel keuze en werden daarbij goed en kundig geholpen. Er werd ook met ons meegedacht over verschillende bank opstellingen die passend zijn in onze woning. Ook is er een enorme keuze aan verschillende stoffen in iedere prijsklasse. Naast banken hebben ze ook genoeg andere woonmeubelen en leuke woonaccessoires. Kortom ik zou het zeker aanraden om hier eens langs te gaan want er is voor iets wat wils!

Vriendelijk en uitgebreid

Vriendelijke verkoper. Er werd uitgebreid de tijd genomen en meegedacht. Vooral de hoeveelheid stoffen die overal vandaan werden gehaald. Meer dan genoeg keuzes en mogelijkheden. Heel fijn.

zitmaxx blijft er niet bij�

zitmaxx blijft er niet bij zitten,vriendelijk geholpen en zeer snelle levering. Blijf ook niet zitten en ga naar Zitmaxx voor meer zit plezier

Heel veel keuze en mogelijkheden in de�

Heel veel keuze en mogelijkheden in de showroom. Prettig geholpen, advies komt deskundig over.

Mooi winkel

Mooi winkel, voor ieder z�n smaak en ik ben erg goed geholpen door een medewerkster, ze was behulpzaam aard?g, geduldig en lief. Ik raad iedereen aan om naar deze winkel te gaan shoppen.

Deskundig advies van verkoopster�

Deskundig advies van verkoopster Marjan. Zij dacht echt met de klant mee en gaf ons goede tips mbt de stof. Daarnaast nam zij ons volledig mee in het vervolg proces zodat wij duidelijk wisten wat wij konden verwachten.

Veel keuze en een goede prijs

Veel keuze en een goede prijs. In het weekeind is het best druk maar dat maakte dat we nog een keer terug kwamen om daadwerkelijk tot bestellen over te gaan. Wat wij vooral fijn vonden is dat er vanuit de website al direct een eerlijk en helder beeld naar voren kwam. Dat maakt door, de vaste prijs garantie, dat je weet waar je aan toe bent. Dat geeft ons vertouwen in Zitmaxx

Bij binnenkomst gelijk een vriendelijke�

Bij binnenkomst gelijk een vriendelijke begroeting Eerlijke rustige hulp bij het uitzoeken/bestellen Niet opdringerig En heerlijke koffie Conclusie een super ervaring

Prima geholpen

Prima geholpen. Behulpzaam

van de bilt naar ter aar

van de bilt naar ter aar. wat een keus.bank en fauteuil en stoelen uitgezocht, ontzettend vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de stoffen en goede uitleg van de matrialen.

Dat we goed en vriendelijk geholpen�

Dat we goed en vriendelijk geholpen zijn.

Fijne sfeer en attente verkopers.

Fijne sfeer en attente verkopers. Ruime keuze en goede prijzen.

Een Zitmaxx bank of stoel Because we Sitmuch!

Ondanks dat er weinig verkopers waren op deze woensdag, hebben we geduldig gewacht tot we geholpen konden worden, om een bestelling te plaatsen. We kwamen voor een 1 persoon stoel waarvan wel een bank aanwezig was in de winkel, maar niet de 1 zitter op de lijst konden we ook geen 1 zitter ervan vinden... maar gelukkig werden we gerust gesteld dat van deze bank ook een 1 persoons stoel besteld kon worden. Dat was het wachten waard, en na het kiezen uit de uitgebreidde stoffen collectie konden we de bestelling plaatsen. Nu is het wachten tot de aflevering, dan kan onze moeder wil heerlijk plaatsnemen in een kwaliteit Zitmaxx stoel!

Voor ons de nummer 1 bankenwinkel

Veel keuze, alles erg duidelijk en onze vorige bank hebben we ruim 10 jaar ook bij Zitmaxx gekocht.

Zeer trevreden, zeker een aanrader

Wij hebben gisteren onze bank bij Zitmaxx gekocht nav een eerdere aankoop 5 jaar geleden en daar nog zeer tevreden over zijn. De medewerkster heeft ons duidelijk en goed geholpen. Iedereen is zeer behulpzaam en vriendelijk. Met onze eerdere aankoop is alles soepel verlopen bij levering en ik verwacht nu niet minder.. ik raad het een ieder aan om dit bedrijf te bezoeken wanneer je meubels zoekt.

Relax winkelen, top service !

Na de jarenlange ervaring met ons vorige Zittmaxx bankstel, weer voor deze winkel gekozen. Wat een ruim assortiment en te maken keuzes. Na het vinden van ons nieuwe comfortabele hoekbankstel, heerlijk op ons gemak onder het genot van een kop koffie de diverse stoffen en kleuren kunnen bekijken en beoordelen. Bij het samenstellen van ons bankstel zijn wij goed geholpen door Victor, een service gericht jongeman, nog maar kort in dienst, top ! Wij kijken uit naar de levering van ons nieuwe bankstel en weer jarenlang zit plezier.

Zag er totaal goed en verzorgd uit�

Zag er totaal goed en verzorgd uit mooie winkel heel veel keus en vriendelijk personeel

We hebben snel met een adviseur kunnen�

We hebben snel met een adviseur kunnen zitten en. met advies de bestelling kunnen plaatsen.

Helpful staff and organized

Helpful staff and organized. We came on a Saturday late afternoon and it was busy but the staff there is well organized to address our questions and was very helpful.

Goede, snelle service en vriendelijk personeel!

Eerst rustig rondgekeken in de winkel en uitgezocht wat we graag wilden hebben. Daarna bij de balie gevraagd om met een medewerker nog even naar wat stoffen te kijken. We werden al snel geholpen door Jasmijn. Aangezien we al precies wisten wat het zou gaan worden hebben we alleen nog even naar de stoffen gekeken. Daarna heeft zij de bestelling geplaatst voor ons. We hebben aangegeven over de tafel nog even na te denken. Dit was geen probleem. Deze kon later aan de huidige bestelling toegevoegd worden, dus top! Nu komende weken nog even geduld tot alles binnenkomt!

Vriendelijke verkoopsters

Je kunt rustig rondkijken. Er staan veel meubels. De verkoopster was erg vriendelijk en niks was te veel. Een paar keer extra stof staaltjes gehaald om tot een goede keuze te komen.

Zitmaxx is een mooie grote winkel

Zitmaxx is een mooie grote winkel. Er is een ruim aanbod. We werden zeer goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe bank. We kregen goed advies en er werd alle tijd genomen voor het maken van keuzes en het bestellen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar