We had a nice experience

We had a nice experience

Fijn geholpen door een behulpzame�

Fijn geholpen door een behulpzame adviseur. Gaf ons info wanneer dit nodig was, zonder opdringerig te zijn. Ook gaf zij ons de vrijheid om zelf tot een keuze te komen die bij ons past. Dit zie je niet vaak meer in woonwinkels. Stukje rijden, maar is het waard! :)

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Marianne was super meedenkend. Nam de tijd voor ons.

Peter bedankt!

Super goed geholpen door Peter.. nam alle tijd en niets was teveel. Bedankt Peter en zeker tot ziens!

Blij verrast !

Van tevoren wist ik niet helemaal wat ik kon verwachten omdat ik het adres via internet had. Bij aankomst was ik blij verrast door de prachtige locatie en de ruime parkeergelegenheid. In de showroom was een zeer uitgebreid assortiment aan meubelen. Mooie kwaliteit stoelen en banken tegen een goede prijs. Prijzen voor een ruime, maar ook voor een kleine beurs. Ik werd erg vriendelijk en deskundig geholpen zonder enige druk te voelen. En wacht mijn levering van de gekochte relex-fauteuil met plezier af.

Een mooie en grote showroom met veel�

Een mooie en grote showroom met veel keuzes. En wij werden super goed geholpen met het samenstellen van de juiste bank. Een dikke aanrader!

Veel keuze en mooie banken

Veel keuze en mooie banken, goede hulp bij het bestellen van de bank gekregen.

Review van bezoek 6/10/2023

We kwamen een uur voor sluitingstijd op vrijdagavond aan en hebben eerst een ronde door de winkel gemaakt. Erg mooi ingedeeld en prettige looproute. De keuze is ook erg ruim en het is ook fijn dat alles naar wens aanpasbaar is. Vervolgens werden we prettig geholpen door een medewerker die ons heeft geholpen met het uitzoeken van de stof en de vorm van de bank. Al met al zijn we heel blij met onze aankoop & hebben we een goede ervaring gehad bij deze winkel!

Vandaag 6 oktober bij zitmaxx wonen�

Vandaag 6 oktober bij zitmaxx wonen geweest . Na wat verschillende woonboulevard bezocht te hebben . En wat speuren op het internet kwam ik bij zitmaxx terecht . De eerste indruk wat een leuke winkel Met allemaal leuke zitjes waar klanten met verkopers zitten onder het genot van een drankje . Bij de eerste de beste bank had ik al een goed gevoel Rondje gelopen en ja een prachtige bank gezien . Met de verkoper rond de tafel , wensen zijn uitgevoerd kleur bepaald. En gekocht en ook nog 6 eetkamerstoelen Hoop dat het op tijd geleverd word Levertijd 8 tot 10 weken Kunnen met kerst van de mooie spullen gaan genieten.

Bank Norah

Net de Norah bank besteld. Wat een fijne service bij Zitmaxx! Erg vriendelijke meneer waar niets te veel voor was. Gaf eerlijk zijn mening over de stof en kleur. Wij kunnen niet wachten tot het bankstel geleverd gaat worden!

Heel fijn geholpen!!

Kan niet anders zeggen dan fijn geholpen!! Ik wist precies wat ik wilde hebben en de verkoper kon daar met zijn expertise goed op in spelen. Goed kunnen sparren en al mijn vragen eerlijk beantwoord gekregen. Een echte vakman! Zeker een aanrader om je meubels te kopen, ook als je het niet weet;)

Veel keus in hoekbanken en prima service!

Er is veel keus in hoekbanken bij Zitmaxx. Daarnaast zijn wij, onder het genot van een bak koffie, door de verkoopadviseur super geholpen. Heel bij met de aankoop!

ruime keuze uit mooie producten

Veel keuze! En in betaalbare prijs. Mooie bank, tafel en stoelen gekocht ?? Alles is mogelijk qua opstelling bank en qua kleur. Zelfs bank en stoelen in zelfde kleur en stof kunnen bestellen. Wel een tip; ga 2x door de winkel en weet dus dat alles mogelijk is! Ook tafelblad had verschillende opties.

Ga voor elke meubelstuk naar Ter Aar, daar staat alles voor u klaar

We zijn al plm 1,5 jaar zoeken naar een bank die bij ons past, zijn verschillende zaken geweest en niets gevonden, deze zaak is groot, mooi ruim opgezet en veel keuze, zijn dus ook geslaagd, vriendelijk personeel en goed geholpen onder een bakkie koffie

Heel fijn geholpen!

Heel erg fijn geholpen en een mooie aankoop gedaan! Met een dikke glimlach, goede nieuwe ideeen en onze droom bank!

Fijne winkel

Grootte winkel met veel keus. Veel mogelijkheden om je bank aan te passen. Met vriendelijk en fijn behulpzaam personeel.

Moderne winkel met zeer fijne klantgerichtheid

Ze hebben een ontzettend mooi en modern assortiment, voor ieder wat wils. De service is uitstekend en de manier van helpen is fijn. Geen opdringerige verkopers die gelijk bij binnenkomst om je heen hangen, maar als je interesse of vragen hebt kun je dat aan het eind van de route aangeven. Je krijgt een kop koffie en er komt snel een adviseur naar je toe. Die is heel eerlijk en smeert je ook niet alle extra opties aan. Levertijd is ook redelijk snel. Een en al tevreden over Zitmaxx.

Fantastische winkel

Fantastische winkel, veel mogelijkheden ,het voelde gewwon als een dagje uit! Vriendelijk personeel en heerlijke koffie. Echt een aanrader!!

Super bedrijf

Super goed geholpen keuze qua kleuren geen probleem. Vlot en netjes afgewerkt.

Fijne service

Goed geholpen en advies gekregen om een juiste bank voor ons uit te zoeken. Het personeel verstaat zijn vak!

Goede service.

De site was duidelijk. In de winkel genoeg inspiratie, mooie winkel met toffe spullen. Echt netjes en goed geholpen, zeker een aanrader!

Fijne winkel veel keuze

Fijne winkel veel keuze, vriendelijk personeel. En verkoper Robert een topper!

Snel, effici�nt en vriendelijk ondanks de drukte

Nadat we eerder zelfstandig langs geweest waren om ons te ori�nteren en een voorkeuze te maken, konden we thuis op ons gemak via internet de voorkeuren verder uitwerken. Eenmaal in de winkel hadden we snel een gesprek met een medewerkster (ondanks de drukke zaterdagmiddag) die ons binnen drie kwartier heeft geholpen om alles af te handelen en te bestellen. Ze deed dit op een vriendelijke en professionele manier waardoor het een prettig gesprek was. Toen we naar huis reden was alles duidelijk en hadden we geen vragen meer - wat vaak toch nog wel het geval is, en dat lag niet alleen aan onze voorbereiding.

Ruime sortering

Vriendelijke verkoper, en een zeer ruime sortering voor aanvaardbare prijzen.

Mooie showroom

Mooie showroom