Wij gaan altijd naar Zitmaxx net weer�

Wij gaan altijd naar Zitmaxx net weer bankstel gekocht. Kan niet wachten tot die komt. Erg fijn geholpen en alles duidelijk afgesproken!

Erg fijne winkel en voor een ieder wat wils

In de winkel zelf kan je een groot aanbod meubels in het echt bekijken. Aan elk artikel hangt ook heel duidelijk een kaartje met de naam van het artikel daarop en de daarbij behorende opties. De mogelijkheden voor banken en stoelen lijken soms oneindig te zijn met de hoeveelheid stoffen die ze hebben. Het enige minpuntje is dat waneer het drukker is, je best wel even moet wachten tot je geholpen kan worden. M��r als je dan geholpen wordt, gebeurt dat wel met veel aandacht en geduld.

mooie winkel

mooie winkel, erg veel keuze in alle stijlen. geslaagd voor alles wat ik nog nodig had voor mijn eerste huis. Wel zou ik de volgende keer niet op zaterdag, het was echt te druk voor het vloer oppervlakte.

Fijne winkel om doorheen te wandelen en aandacht van de medewerksters.

We waren positief verrast met de opstelling van de meubels en de meubelroute en de aandacht van medewerkers bij de servicedesk en de verkoopster die ons verder geholpen heeft.

Bij zitmaxx zit je goed.

Centrale ontvangstbalie om via adviseur het geschikte artikel te vinden. Snelle hulp van adviseur met goed inhoudelijk advies. Effectieve showroom door meubelpresentatie te combineren met bespeekplekken. Gevoel van privacy wordt hierdoor gestimuleerd. Uitgebreid assortiment aan varianten. Prettig prijsbeleid. Prettige catering door selfservice op meerdere plekken.

Personeel met kennis.

We zijn heel goed geholpen in de winkel door een medewerker. Hij had kennis en gaf goede adviezen zodat we goed naar de stoffen en kleuren hebben gekeken.

Zitmaxx bedankt.

Zitmaxx wonen is gemakkelijk bereikbaar. Een vriendelijke ontvangst. Op ons gemak kijken en proberen van meubelen. Zeer ruime keuze, voor ieder wat wils. Na onze keuzen te hebben gemaakt, vakkundig geholpen in het kiezen van stoffen en het maken van onze bestelling. Dit met duidelijke afspraken, zonder een aanbetaling te hoeven doen. Wij zijn heel positief over onze ervaring met deze winkel.

Plezierige meubel winkel, groot assortiment!

Je wordt er fijn geholpen en het assortiment is bizar groot!

Fijne winkel waar je rustig doorheen kunt lopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Denken met je mee en komen met nieuwe idee�n en tips. Deze waren zeer welkom. Duidelijke uitleg en een goed afhandeling. We zijn goed geholpen door Robin.

Mooie winkel en fijne service en advies

Fijne winkel, overzichtelijk en keuze genoeg! Werden heel goed geholpen en geadviseerd door een onwijs aardige en relaxte verkoper!

Zeer uitgebreid assortiment, uitstekende service

Zeer uitgebreid assortiment en een duidelijke looproute welke ervoor zorgt dat je ook alle artikelen te zien krijgt. Vervolgens zeer prettig geholpen bij het samenstellen van de bestelling. Duidelijke uitleg over de verschillende opties, ook adhv voorbeelden in de winkel. Bestelling geplaatst en nu in afwachting van de levering. Kortom zeer tevreden over de winkelervaring & service.

Goed geholpen en meegedacht

Goed geholpen en meegedacht. Uiteindelijk lukte ook de stof die in eerste instantie niet mogelijk leek. Heel blij met de hulp en aankoop

Fijn geholpen door een geduldig�

Fijn geholpen door een geduldig persoon. We wilde op gemak de stof en kleur stalen bekijken en voelen. Bij vragen werden we goed te woord gestaan. Ik zou hier zeker mensen naar toe sturen die op zoek zijn naar een bank

We zijn heel prettig geholpen

We zijn heel prettig geholpen Door een meneer niets was hem teveel wij wisten niet meer wat te kiezen door het vele aanbod en daar heeft hij prima bij geholpen. Erg blij met onze aankoop !

Het leek net of je op visite was er�

Het leek net of je op visite was er heerst zo huiselijke sfeer vriendelijk welkom geheten je kan gewoon je ding doen en als je uitgekeken was je melden en werd je verder geholpen.Wij hadden dit nog niet zo meegemaakt.Nu afwachten op onze mooie eetkamerstoelen maar dat zal wel goed ZITTEN.

Heel veel banken

Wij zijn naar deze winkel gegaan omdat ze zoveel soorten en maten banken hebben. Daar we zelf een goede ervaring hebben met deze zaak. Nu hier met onze kritische moeder. Wederom zeer goed geslaagd. Mede door deskundig advies voor al haar vragen.

Mooie ervaring

Simpel gezegd top service. Wij voelden ons niet opgehaald en kregen de ruimte om zelf op zoek te gaan naar een leuk bankstel. Vervolgens kregen we advies op maat en dacht de verkoper met ons mee over de opties, kleur etc. Wij hebben ons netwerk hiervan op de hoogte gebracht en ook zij overwegen bij zitmaxx hun bankstel aan te schaffen. Bedankt zittmax voor deze aangename ervaring. Wij zullen zeker in de toekomst terugkeren. Toppers

Goed en duidelijk advies

Goed en duidelijk advies. Wordt prima de tijd genomen. Ben benieuwd naar de levering.

Bij ZitmaxX heb je een enorme keuze en�

Bij ZitmaxX heb je een enorme keuze en de laagste prijsgarantie. Geen opdringerige verkoopmethode, prettige advisering!

Heel vlot geholpen door medewerker die�

Heel vlot geholpen door medewerker die ook weet waar hij het over heeft. Top service en duidelijk

Duidelijke uitleg & goed advies

Duidelijke uitleg over de beschikbare kleuren met betrekking tot het blad van de tafel en advies over het onderhoud hiervan.

Veel keus en heel vriendelijk personeel�

Veel keus en heel vriendelijk personeel � goed geslaagd en kom zeker terug . ??

soepele afhandeling aankoop

Snelle afhandeling koop. Ook bemiddeld om de bank sneller thuis te kunnen krijgen.

Top ervaring bij Zitmaxx Wonen

Wij zijn goed geholpen bij het kiezen van een bank dat aan al onze eisen voldoet. De medewerker nam zijn tijd om ons uitgebreid te helpen en verschillende mogelijkheden voor te leggen. In de winkel heb je een ruime aanbod aan banken als voorbeeld. De keuzen uit stoffen en kleuren is eindeloos.

prima verzorging in de winkel

prima verzorging in de winkel Uitzonderlijk goede verkoopmedewerker die alles in de puntjes voor ons uitzocht. Zijn daardoor ook overgegaan door koop van een bankstel, elk door zijn inbreng mooi symetrisch is uitgevoerd. En tevens 8 eetkamerstoelen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar