Wat een vriendelijke verkoper

Wat een vriendelijke verkoper! En ook goed verstand van zaken! Prima advies gehad!

Fijn bedrijf

Voldoende parkeergelegenheid, ruim assortiment, fijn geholpen, snelle levertijd.

Zitmaxx de keuze is reuze

Bij Zitmaxx tref je een zeer groot assortiment meubelen en klein meubelen aan. De keuze is reuze en er is voor iedereen en voor elke beurs iets te vinden. Er is een zeer groot assortiment bekledingen waaruit gekozen kan worden. De kennis van het personeel is groot en men denkt mee. Ga naar Zitmaxx en je komt niet bedrogen uit.

Heel veel keus, en je word er heel goed geholpen

Heel veel keus, een bank gevonden zie je een bordje staan met de verwijzing naar de balie bij de balie word er een medewerker opgeroepen die je verder helpt

Goede en vriendelijke hulp van de�

Goede en vriendelijke hulp van de mensen van Zitmax wonen! 2 keer langs geweest omdat ik heel erg twijfelde over een bank en de kleur. Om tafel gezeten en er werd langdurig tijd voor mij genomen met een heerlijk bakje koffie.

Zaterdag 30 sept

Zaterdag 30 sept. jl. waren wij bij u in de zaak op zoek naar een bankstel. We wisten precies wat we wilden hebben, dus zijn als Speedy Gonzales de looproute gevolgd en hadden al snel een bank gevonden. Ons ogen waren gevallen op de bank "Class"; nu maar hopen, dat de kleur, die wij wilden, mogelijk was. We hadden een kleurstaal bij ons, dus dat moest makkelijk zoeken worden. We melden ons bij de balie en een vriendelijke heer verzocht ons om plaats te nemen aan een van de tafels, iets te drinken te nemen en dan zou er snel iemand komen. En idd na 10 minuten kwam Elaine ons helpen en nog een paar minuten later ging zij op zoek naar stalen in de juiste kleur. Na een paar minuten was ze er weer met een paar opties in fluweel kleur lime. Mijn man wist eigenlijk meteen welke het zou worden, maar deze optie was tegen een meerprijs, dat dan weer wel. Mijn vader zei altijd "beter duur als niet te koop", dus wij zetten onze handtekening en het wachten van zo'n 10 weken kon beginnen. DANKjw Elaine, je hebt ons professioneel geholpen.

Bij Zitmaxx vind je Zit gemak!

Bij Zitmaxx kun je ongehinderd alle stoelen en banken testen op Zit gemak! De collectie is eigentijds en voor alle smaken ruime keuze. Ruime aandacht van een van de medewerkers bij aankoop en afhandeling van de transactie. Tot ziens Zitmaxx!

Voor de tweede keer Zitmaxx gekozen!

Dit is al mijn tweede bank die ik bij Zitmaxx heb gekocht. Ik ben heel tevreden over hun service!Zij hebben mij nu weer geholpen een aan nieuwe bank en gekeken naar mijn wensen. Ook geven ze goed advies over hoe ik de bank het beste kan plaatsen en welke stof/kleur het beste past bij mn interieur.

Het was een prettig bezoek

Het was een prettig bezoek. Nadat ik ongeveer mijn keus had gemaakt werd er door een medewerker op een prettige manier uitgelegd wat er aan kleuren en stoffen allemaal mogelijk is.

Zitmaxx is een winkel waar we zeker naar terug gaan

Zitmaxx is een winkel met een ontzettend groot assortiment. Voor onze nieuwe eetkamerstoelen was de keuze voor stoelen en bijpassende stof heel groot. Op onze wensen wist de verkoper ons op een prettige manier hier helemaal doorheen te begeleiden tot een keuze die geheel naar wens is. We wachten in spanning op de levering!

Goed geholpen

Goed geholpen, veel keus. Was redelijk druk maar je kan lekker zitten aan tafel, kopje koffie erbij en alvast wat kleuren stalen doornemen. Goed advies over de stoffen, pootjes en inrichting van de bank. Zeer leuke vlotte jongen.

Zitmaxx: Waar Vriendelijkheid en Keuzemogelijkheden Samenkomen � Mijn Onvergetelijke Meubelervaring!

Mijn eerste bezoek aan Zitmaxx was op aanraden van vrienden, en de aangename sfeer zorgde ervoor dat ik terugkwam. De behulpzame verkopers wezen me vlot de weg naar de items die mijn interesse hadden, en de verscheidenheid aan kleuren en stoffen voor meubels was indrukwekkend. Voor het fijne verkoopgesprek bood men me drinken aan, en ik kon op mijn gemak de stoffen bekijken voordat de verkoper Ren� verscheen. Wat opviel, was het gebrek aan druk om direct iets te kopen. Daarnaast werden mijn vragen goed beantwoord en voelde ik dat Ren�, de verkoper, echt zijn tijd nam om met mij alles door te spreken. De locatie is prachtig en m straalt professionaliteit uit, en nu kijk ik met plezier uit naar de levering van de bestelde items!

Tijdens mijn bezoek ben ik door ��n van�

Tijdens mijn bezoek ben ik door ��n van de werknemers uitstekend geholpen. Ondanks het feit dat ik twijfelde over de stof kreeg ik de tijd om stoffen uitgebreid te bekijken. en uiteindelijk ben ik vertrokken met een prachtige bank!

Goed geholpen door een jongen die erg�

Goed geholpen door een jongen die erg goed met je meedenkt. Rekening houdt met lichtinval en welke stof het meeste in dat huishouden past.

Goed en makkelijk winkelen

Makkelijke winkel,goede service,veel mogelijkheden bij de onderdelen die je kan kopen,kortom goede zaak ,we komen zeker terug

Een mooie zaak

In de eerste plaats was het voor ons een goede ervaring omdat het soort meubels echt onze smaak is zodat we alles wat we wilden hier konden kopen zonder verder te zoeken. In de tweede plaats was het personeel eerlijk en vriendelijk zonder opdringerig te zijn, dat gaf ons een goed gevoel. 5 sterren geef ik niet omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Aydin.

Weer tevreden

Na al eerdere leveringen, weer wat besteld. Weer zeer tevreden, fijn om ongestoord de winkel te bezoeken. Goed en vriendelijk geholpen,( al was het zeer druk ), met de bestelling . Kijken uit naar de bezorging van onze Kast.

Wat een aanrader is Zitmaxx!!

We zijn eerst een rondje door de zaak gelopen waar de keuze enorm was. Nadat we onze keuze bepaald hadden, kregen we een consulente toegewezen. Zij had echt gevoel voor styling en ons erg goed geholpen met uitzoeken van de stoffering die bij ons interieur past. Ze nam alle tijd voor ons en kwam zelf ook met mogelijkheden aandragen waar we zelf nooit opgekomen waren. Zitmaxx is zeker een aanrader.

Totaal plaatje

Het begint al bij het parkeren, geen stress naar het zoeken van een plekje maar een parkeerwachter op step die je naar een plekje begeleid..wanneer je binnen komt geen opdringerige verkopers die je ongevraagd van adviezen willen voorzien. Wanneer je wel hulp nodig hebt meldt je je bij de infobalie en krijg je een tafel toegewezen waar je onder het genot van een kopje koffie, wacht tot je aan de beurt bent. Ondanks dat het een drukke zaterdag was hoefden we niet lang te wachten. De verkopers zijn vriendelijk en nemen echt de tijd voor je. We kregen goede adviezen en tips die ons geholpen hebben bij het nemen van de juiste keuze. Kortom een fijne winkel!

ronde uitschuifbare tafel

had via de site al gekeken wat ik zocht en naar de winkel gegaan waar ik goed ben geholpen en het gekocht

Fast ordering process but not enough staff to accomodate us right away

It was a busy day at the store and there were not enough staff to accomodate us and we had to wait a long time to get the assistance we need. But other than that, the one who assisted us was clear and helpful. The ordering process was fast and straightforward. We still need to wait for our order to be delivered so we cannot comment on that yet.

We worden geholpen door een super lieve�

We worden geholpen door een super lieve dame. Ik denk dat ze met wel 20 staaltjes stof kwam aanzetten. Steeds was het net niet voor ons. Ze bleef super geduldig zoeken met ons naar nieuwe stoffen. Ook voor de maten had ze goed advies n.a.v. de plattegrond van onze woning

Diverse meubelzaken bezocht op zoek�

Diverse meubelzaken bezocht op zoek naar voor ons geschikte relaxfauteuils. Via internet ontdekte we �Zitmaxx Wonen�. In Ter Aar aangekomen waren we blij verrast door de grote keuze die we zagen, alle soorten en maten fauteuils zo ook voor mij, gezien mijn lengte (195) en bouw. Geen opdringerige verkoper en ruimte en tijd om alles goed te bekijken. Nadat we de geschikte fauteuils hadden gevonden werden we zeer netjes te woord gestaan door de verkoper en werden alle opties en bijhorend prijzen goed besproken. Na nog een rondje lopen (ff samen overleggen) werden wederom netjes te woord gestaan en werden de opties nogmaals doorgenomen (zonder enige druk) en hebben we direct de fauteuils besteld�.. Als de levering net zo netjes verloopt ben ik een zeer tevreden klant. Het is zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

Wat een geduuld

Zo erg goed geholpen door de een lieve jongen hij had zooo geduuld tot ik mijn bank samen gesteld hadden

Klantvriendelijk en klantgericht�

Klantvriendelijk en klantgericht personeel. Duidelijk antwoord op onze vragen. Keurig geholpen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar