vlotte vriendelijke en gastvrije ontvangst en afhandeling

Nadat we in de winkel via de duidelijke looproute een bankstel gevonden hadden hebben we ons bij de infobalie gemeld en werden daar verzocht om plaats te nemen aan een tafeltje met de melding dat er iemand bij ons zou komen. Dat ging allemaal erg vlot. De vriendelijke verkoopster heeft de opties met ons doorgenomen op een duidelijke manier en dat heeft geleid tot de aankoop van een bankstel. nu alleen nog wachten op het bankstel.

Wat een verademing bij binnenkomst

Wat een verademing bij binnenkomst. Al diverse meubelzaken afgelopen maar hier werden wij blij. Enorme keuze uit alles wat je maar kan bedenken voor jouw mooiste inrichting tegen een betaalbare prijs. Eerst zelf geori�nteerd en 2 dagen later terug gekomen. Gesprek met adviseur gehad voor de bestelling en advies qua maat, stof en kleur. Heel prettig geholpen. Goed geholpen en lekkere koffie. Ruime parkeergelegenheid.

Wij zijn een paar van 75 jaar en hebben�

Wij zijn een paar van 75 jaar en hebben dus heel wat ervaringen , wat ons zaterdag is overkomen was thuis komen bij Zitmaxx Wonen wat een mooie collectie en nette prijzen,en het personeel,we waren weer klant er werd weer u gezegd ,zijn geslaagd bedankt ??

Bank en

Vandaag een bank en vloerkleed aangeschaft bij Zitmaxx. Erg tevreden, want ik ben super goed en effici�nt geholpen door een van de medewerkers. Hele fijne service! Top!

Snel, vakkundig en vriendelijk

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen door de verkoper. Uitermate tevreden.

Goede winkel

We werden erg goed geholpen hoefden niet lang te wachten Uitgebreide uitleg Leuke winkel En super vriendelijk personeel

Voor het eerst bij Zitmaxx geweest

Voor het eerst bij Zitmaxx geweest! Wat fijn geholpen daar, goed geadviseerd ! En heel belangrijk, erg goed geslaagd ! Top!

Fijne ervaring

Wij hadden op de website al twee modellen eetkamerstoelen uitgezocht en hebben deze in de winkel �gepast�. Vervolgens via de infobalie snel een adviseur -Joop- toegewezen gekregen die ons adequaat geholpen heeft met stofkeuze. Hij was vriendelijk, dacht mee en heeft de bestelling snel geregeld. Dit was onze eerste ervaring met Zitmaxx en het is ons heel goed bevallen. Wij komen zeker terug!

Veel keus en vriendelijk geholpen

Een goed gevulde showroom met veel verschillende banken en stoelen. Veel keus in kleuren en materialen. De prijs viel mij mee. De medewerkers zijn erg vriendelijk.

Gezocht en geslaagd

Wij hebben eerst zelf heerlijk rond gelopen,zonder dat er elke keer word gevraagd kan ik u ergens mee helpen. Maar waar nodig is er voldoende vriendelijk personeel. En wij hebben een prachtige bank uitgekozen,en super goed geholpen ,met een kopje koffie erbij alles besproken,en nu maar wachten. Wij zouden zeker terug komen bij zittmaxx

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Aardig personeel.

Ruim aanbod

Ruim aanbod, zeer kundig en vriendelijk personeel! Seats and sofas komen we nie meer ??

Relax stoel kopen

Zaterdag ging ik op pad om een relaxstoel te kopen, Een vriendelijke meneer hielp me. Ik had al een idee in mijn hoofd dus dat was makkelijk. De verkoper nam ruim alle tijd voor het uitleggen van de verschillende soorten stoelen en functies ook eenduidelijke uitleg over de te leveren stoffen. Ik hoefde niet lang na te denken over mijn keuze.

Mooie winkel met veel diverse�

Mooie winkel met veel diverse woonartikelen. Service was ook goed heel klantgericht.

We werden goed geholpen

We werden goed geholpen. De winkel was duidelijk en overzichtelijk.

Top service! Vriendelijke en behulpzaam personeel! Goede communicatie en levering.

Vriendelijk en goed geholpen

Wij hadden een stoel gezien, maar in werkelijkheid paste deze niet bij de rest van ons interieur. De verkoper ging met ons mee opzoek naar een eventuele andere soortgelijke stoel. De verkoper was niet opdringerig en dacht met ons mee, dit was heel prettig. Uiteindelijk een match gevonden met een andere stoel!

Een tevreden klant

Bij aankomst netjes welkom geheten waar wij vervolgens op ons gemak ons rondje hebben gelopen. Geen opdringerige verkopers die direct op je afkomen. Vervolgens bij de infobalie de gewenste hulp gevraagd waar wij netjes en vakkundig werden geholpen met de nodige en eerlijke kennis. Erg tevreden over dit gedeelte hopelijk loopt de verdere afhandeling op dezelfde manier. Beloofd veel goeds.

Mooie showroom, groot aanbod, goede hulp.

Mooie verzorgde grote showroom. Hebben al hun online aanbod in de winkel staan. Ze laten jezelf op je gemak rond kijken en zelf kan je een verkoper aanspreken voor hulp. Niets opdringerig. Daarna hebben ze uitgebreid aandacht voor je, zonder haast. Je kunt bankstel in je eigen gewenste stof samenstellen. Eerste keer in winkel, maar prima ervaring.

Super goed geholpen

Super goed geholpen en goed met ons meegedacht. Was erg druk maar lekker bakje koffie erbij dan is het wachten prima ??

Hele mooie ruime winkel met enorm veel�

Hele mooie ruime winkel met enorm veel keus en goede service ondanks dat het druk is.

Goed geholpen in de winkel!

Goed geholpen in de winkel en tijd genomen! Lieve dame heeft ons geholpen! Wij zijn super blij.

Fijne winkel

Fijne winkel, volop keuze aan banken en stoffen. Wordt fijn geholpen en je kan rustig kijken zonder lastig gevallen te worden.

Bank besteld, super ervaring!

Gister hebben wij onze bank besteld bij Zitmaxx, wij zijn meerdere keren bij Zitmaxx langs geweest en de service, klantvriendelijkheid en de verdere ervaring is altijd super! Wij zijn geholpen door een zeer vriendelijke en behulpzame meneer. Wij kijken ontzettend uit naar de bank en zullen voor verdere aankopen voor onze woning ook zeker nog een keer terug gaan naar Zitmaxx!

Aanrader

Mooie showroom met een een groot assortiment meubels. Duidelijke beschrijving met de verschillende afmetingsmogelijkheden bij de banken en tafels. Als je het rondje hebt gemaakt zijn er ruim voldoende adviseurs om je te helpen met de kleur, type etc. Goede prijs kwaliteit, voor ieder wat wils. Vriendelijk geholpen en goede sfeer! Tip; als het kan laat je (kleine) kinderen thuis, dan kan je rustig kijken??

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar