Aankoop salontafel set

We zijn al eerder hier geweest. Ook via internet diverse keren op hun site gekeken. Vandaag dus de bestelling gedaan. Zeer vriendelijk geholpen. Eerst een heerlijk kopje koffie genomen, goede service.

Mooie zaak met superfijne looproute

Fantasche looproute zodat je niet loopt te dwalen. Aardige verkoper die zeer goed op de hoogte was van alles, dus snelle hulp, geen slap ge....., gewoon goed en meteen to the point. Er staan echt mooie spullen en wij hadden binnen een uur een bank gekocht. Super goede service !!

�ZIT�Max���zit� als gegoten!

We werden snel en vriendelijk geholpen en al onze vragen werden naar tevredenheid en met deskundigheid beantwoord.

Prachtige winkel met vriendelijk personeel

Bij binnenkomst verrast door de mooie showroom met prachtige meubels! Wat een keuze en elke ruimte een andere sfeer, voor ieder wat wils. Lopend door de showroom werden we door alle medewerkers vriendelijk begroet. Toen we onze keuze hadden gemaakt zijn we met het uitzoeken van de juiste stof ontzettend goed geholpen! Ze was meedenkend en vriendelijk. Ik ben ontzettend goed geslaagd en kan niet wachten tot mijn meubels geleverd worden! Toen we het pand wilde verlaten werd er nog een keer vriendelijk gevraagd of alles was gelukt, heel netjes! We komen hier zeker nog een keer terug!

Top ervaring.

Wij hebben eerst een rondje door de winkel gelopen. Hier hebben wij een prachtige bank gevonden. Echter hadden wij hier nog wat vragen over. Wij zijn hierna geholpen door Marjan(als ik het goed heb verstaan). Ondanks dat ze zei dat ze er nog niet zo lang werkte heeft ze ons goed en fijn persoonlijk advies kunnen geven. Zij heeft ons op alle fronten uitgelegd wat er bij komt kijken als je een nieuwe bank neemt. Ze was eerlijk en oprecht. Dit is de reden dat wij vandaag terug zijn gekomen en een mooie bank hebben besteld. Top ervaring!

Werden niet super gastvrij�

Werden niet super gastvrij ontvangen...geen koffie o.i.d. terwijl we deze service wel kennen van jullie. Was nog een jonge werknemer...dus misschien even iets om op te letten in de toekomst.

Super service en goede prijs kwaliteit verhouding

De verkoper nam rustig de tijd en gaf prettig advies. Mijn vorige inrichting ook bij Zitmaxx aangeschaft. Kwaliteit is super en verwacht van deze nieuwe inrichting weer net zoveel plezier te beleven.

Een ruim assortiment

Een ruim assortiment. Na aanmelding bij de balie, kun je plaatsnemen bij een aangewezen tafel. Daar wordt je vakkundig en zonder haast geadviseerd. Geen vooruitbetaling.

Veel keuze, vriendelijk en goed geholpen

Veel keuze, in meubels en stoffen. Verkoopmedewerker heeft ons goed en vriendelijk geholpen: hij liet ons de verschillende meubels zien, wat de opties waren en de prijzen. Tevreden de deur uit gelopen.

Fijne service

Fijne service, lekkere koffie, prettig gesprek met goed advies. Geen druk maar op gemak nieuwe fauteuils uitgekozen. Duidelijke prijzen, scherp geprijsd. Aanrader!

Goed geholpen

Goed geholpen. duidelijk alles uitgelegd en er word rustig de tijd voor je genomen met het uitkiezen van de juiste bank

Ons bezoek aan Zitmaxx was een schot in de roos.

Na veel zoeken bleek Zitmaxx precies te verkopen wat we zochten. We zijn goed voorgelicht en de ovale tafel is keurig op tijd bezorgd en gemonteerd. Toppie!

Deze woonwinkel is een aanrader!

Een prachtige grote winkel met heel veel keuze! Super geholpen met een heerlijk kopje koffie :-) Ik ben super blij met mijn aankoop!

Helder persoonlijk advies

Vriendelijk onthaal en heldere info bij de balie icm koffie. Overzichtelijke route door de winkel, artikelen voorzien van informatiekaartje. Groot assortiment. Werd snel en accuraat geholpen. Wensen goed kunnen afstemmen mede dmv uw adviezen over zitcomfort, functionaliteit, duurzaamheid, plaatsing binnenshuis en verzekeringen. Daardoor kon ik zonder twijfel direct een besluit vormen tot aankoop. Ik ben met een tevreden gevoel vertrokken.

Goed geholpen bij de aankoop van onze�

Goed geholpen bij de aankoop van onze bank.

Goed geholpen, fijne winkel!!

Na rond te hebben gelopen in de winkel, met mega veel keus. Een mooie fijne bank uitgezocht. En heel fijn geholpen en geadviseerd met het uitzoeken van de stof. Een aanrader!!

Mooie bank en goed geholpen!

Super fijn geholpen. De winkel is mooi per stijl ingedeeld waardoor je van alles wat tegenkomt. Nadat we een mooie bank hadden gevonden werden we fijn/deskundig geholpen. Er waren zo enorm veel stoffen om uit te kiezen maar met onze voorkeur, rustigere stof, wel kleur en bestand tegen katten, kwamen we nog tot een selectie van 4 stoffen en daarbij de behorende kleuren. Uiteindelijk een mooie bank besteld, precies wat we in gedachten hadden. Ook fijn dat er een optie is om 5 jaar levensgarantie bij te kopen en de bank te behandelen tegen vlekken.

Zeer ruim assortiment

Zeer ruim assortiment, als je het hier niet vindt, dan vind je het nergens! En zeer goed geholpen, vooruitbetalen hoeft niet, prima service!

Goed ontvangen en meegedacht

Wij zijn super goed ontvangen en goed geholpen bij Zitmaxx. Raymond heeft met ons mee gedacht, veel materiaal laten zien en zo waren wij zeker van onze keus. Wij kunnen niet wachten om ons nieuwe bank Federico in de woonkamer te zien staan.

Snel en vriendelijk geholpen bij de�

Snel en vriendelijk geholpen bij de keuze/aankoop van onze bank. Woonkamer werd goed bekeken via foto's voor een goed advies over de kleur en stof. Zeer tevreden over Zitmaxx!

Ruime keuze en goed geholpen door�

Ruime keuze en goed geholpen door Anniek!

Positieve ervaring

Wij zijn positief verrast door de veelzijdigheid aan meubels en accessoires die bij ZitMaxx mooi gepresenteerd staan. Jasmijn dacht met ons mee en heeft ons goed geadviseerd, mede hierdoor zijn we enorm blij met de keuze die we hebben gemaakt. We kunnen niet wachten tot de meubels binnen komen!

Mooie goede meubels ,en top service !

Werd perfect en duidelijk geholpen. Kreeg een goede en duidelijke uitleg over de levering en bezorging. En de betaling mogelijkheden . Zeer vriendelijke mevrouw met kennis van zaken. TOP.

Rust en aandacht gehad

Op een maandag middag langs geweest waarbij ik in alle rust een rondje kon lopen. Uiteindelijk eind van de route vriendelijk en professioneel geholpen door een collega. Advies was niet nodig maar bood de medewerker wel aan. Een prettige ervaring en nu al blij met mijn aankoop!

Het was druk maar we konden lekker�

Het was druk maar we konden lekker plaatsnemen op een lekkere bank met een kopje koffie. Tijdens het wachten kwam een medewerker vragen of we alvast stoffen wilden zien en die kwam hij ons brengen. Hij vertelde ons dat er een andere medewerker zo zou komen om ons te helpen. Het duurde inderdaad niet lang voordat er iemand bij ons kwam zitten. We hebben meerdere opties doorgenomen voor de bank en zij gaf ons de tijd om even na te denken en te overleggen. Ze nam de tijd en legde dingen uit, via de ipad werkte het fijn en konden we zelf ook meekijken.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar