Hele fijne winkel

Hele fijne winkel, groot en overzichtelijk! Wij zijn heel vriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken van onze bank! Goeie service, heel behulpzaam en klantvriendelijk Wij komen zeker nog eens terug voor andere meubels!

Aardige en vriendelijke ontvangst bij Zitmaxx

We werden heel vriendelijk ontvangen en ook geholpen. Echt gewoon lekker gewoon maar toch netjes en correct hihi.... Wij kijken heel erg uit naar onze aankoop van de twee relaxstoelen die geheel gemaakt gaan worden zoals wij willen. Kan niet beter!! ????

Grootse ervaring.

Grote gezellige winkel met heel veel meubels. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Goede voorlichting en meedenken met de klant en positieve oplossingen bedenken Aanrader als u op zoek bent naar meubels.

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Vriendelijk en deskundig personeel

Vriendelijk geholpen in de winkel.

Vriendelijk geholpen in de winkel.

Super service! Niet opdringerig en ruime winkel!

Vandaag zijn wij voor het eerst geweest. En wij waren zeer tevreden. Het leek in het begin redelijk druk. Maar wij kwamen er al snel achter waarom! De sfeer in de winkel was erg gemoedelijk en huiselijk! Je krijgt ongedwongen de mogelijkheid om op je eigengemak rond te kijken zonder dat je direct wordt aangesproken door een verkoper. Zodra je eruit bent ga je simpelweg naar de informatiebalie aan het begin/einde van de looproute je neemt plaats bij een van de tafels met stoelen. En de verkoper komt naar jouw toe. (Uiteraard met een bakkie koffie of thee). Zo zorgen ze ervoor dat �kijkers� een beetje gescheiden worden door de �kopers� waardoor ze nog meer persoonlijke aandacht aan jou op dat moment kunnen geven. We zijn bij het samenstellen van onze bank zeer goed begeleid door de jongedame die ons hielp. Ongedwongen en vriendelijk! Prijzen in de winkel zijn overal vrij duidelijk terug te vinden. Met namen in de banken was dit echter wel erg verwarrend door de brede keuze die er was. Met name de showroom opstelling waren de prijzen niet van te vinden. Het personeel hielp ons daar overigens wel weer goed in door de verschillende opties door te bespreken. Wij hebben nu een bank besteld en zijn nu al inspanning voor de aflevering! ?? als deze bevalt zullen we zeker terugkomen!

Ewald heeft ons heel geholpen

Ewald heeft ons heel goed en snel geholpen. Alle meubels die wij gekocht waren stonden in de winkel en kon je alles voelen en zien en zitten op de stoelen. Was zeker fijn. 4 jaar geleden hebben wij ook alle meubels hier gekocht en niks te klagen. Onze vorige meubels gaan de kopers van onze woning overnemen omdat alles zo goed en degelijk is.

Goede winkel

Goede winkel, mooie banken en een hele goede kwaliteit!

gezellige showroom.

gezellige showroom. Ik ben erg tevreden met de vrijheid in de showroom en toch als je wat vragen wil er iemand naar je luistert. Na de keuze die ik gemaakt heb een vriendelijke medewerkster die de bestelling heeft opgenomen. Ik kijk uit naar de dag waarop de meubels geleverd gaan worden. Toppie bedrijf met heerlijke koffie.

Heel veel keuze

Prettige winkel, met heel veel keuze. Je wordt ook niet lastiggevallen en gestalkt door de winkel door pushy verkopers. Heel fijn.

Aanrader

Zeer ruim assortiment. Vandaag ook een bankstel besteld. Betreffende medewerker nam de tijd voor ons, ondanks dat het op deze zaterdag heel druk was en er veel klanten aan het wachten waren op advies. Hij was niet te beroerd om paar keer heen en weer te lopen om staaltjes te halen en dacht ook mee met ons, niks was te gek. Hij beschikte ook over de nodige know-how, daar schort het weleens aan bij sommige medewerkers bij andere winkels en dan ben ik vaak weer gauw weg. Door het ruime assortiment kan Zitmaxx ook daadwerkelijk veel opstellen waardoor je een beter beeld krijgt van het product. Zeker een aanrader voor anderen en wij komen hier zeker nog terug aangezien we nog een hele woning moeten inrichten!

Fijne en overzichtelijke winkel, goed advies

Hele fijne en overzichtelijke winkel, veel keus. Adviseurs zijn niet opdringerig en geven fijn advies. Prijzen zijn ook erg interessant vergeleken met sommige andere woonwinkels.

Wij zijn door een billboard met een�

Wij zijn door een billboard met een mooie foto bij Zitmaxx terecht gekomen. Na bezoek in alle gangbare winkels is dit echt een topper. Het assortiment is heel uitgebreid en er is rust om alles op je gemak te kunnen zien en proberen. Het aankoopadvies vraag je zelf aan bij de infobalie waarna je rustig de aankoop kunt samenstellen. Vijf sterren en een 10 in vergelijking met andere winkels.

Zeer fijne eerste ervaring bij zitmaxx

Zeer fijne eerste ervaring bij zitmaxx. Goed geholpen bij het uitzoeken van onze bank. Medewerkers zijn erg vriendelijk en nemen goed te tijd voor ons als klanten. Daarnaast vonden we het fijn dat ze meedachten over de verdere inrichting van onze woning. We komen zeker terug!

Ik werd goed en snel geholpen

Ik werd goed en snel geholpen

Super vriendelijk, mooie winkel en een prettige sfeer

Super geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe bank. De verkoper nam de tijd voor ons, liet ons verschillende mogelijkheden zien en dacht mee over onze (toekomstige) woonsituatie en wensen. We vonden het enorm fijn dat de bank ons niet opgedrongen werd en dat de verkoper met alternatieven kwam zodat wij verschillende opties hadden en op ons gemak een keuze konden maken. In de winkel zelf staan veel banken opgesteld in een huiskamersetting en kun je ongestoord rondkijken. Wij zijn met een goed gevoel �n een mooie nieuwe bank weggegaan.

Snel en leuk geholpen

Snel en leuk geholpen. Vriendelijk personeel. Kregen de informatie die wij verwachten en nodig hadden.

Groot aanbod

Mooie verzorgde woonwinkel met een zeer ruim aanbod! We werden snel en heel vriendelijk geholpen door de medewerkster!

Op een prettige. Een nieuwe bank uitgezocht

Wat wij als. Zeer prettig hebben ervaren. Is dat je zelf. Eerst alles rustig kan bekijken. En uit proberen. Zonder dat er een verkoper. In je nek staat te hijgen. Heeft u dit. Al gezien. Of wilt u dit niet bekijken. Enz. Als je dan. Een keus. Hebt. Gemaakt. Kan je rustig. Bij een kopje koffie. Met de verkoper nog vragen stellen. En advies krijgen. Het uitzoeken. Van de bekleding. Is ook. Goed geregeld er is genoeg keus. En je kan bij de balie. Vragen waar kan ik welke stof. / kleur. Zien op bank of stoel. Als je de stalen. Moeilijk. beoordelen vind. Er wordt dan precies aan gegeven. In welk vak. Je. De stof kan bekijken. Op een stoel of bank heel prettig allemaal Ik ben zeer. Tevreden. Ik zou iedereen aan raden. Als toe bent aan. Nieuwe meubels. Ga. Eerst bij kijken. Zitmaxx kijken. Hele prettige sfeervolle. Meubelwinkel

Ja en dagje uit

Zeer behulpzaam bedrijf met een grote collectie met vele soorten, kleuren en maten. Voor een ieder wat wils, Kortom zeker de moeite waard.

We werden uitstekend begeleid in onze�

We werden uitstekend begeleid in onze aankoop. Eerst online alles goed kunnen bekijken, en vervolgens prachtige toonzaal om de keuze definitief te maken

Top service in de winkel

Top service in de winkel! Je word snel geholpen en je krijgt elke stof te zien om rustig keuzes te maken. Er word rustig met je meegekeken naar je opties en ze nemen rustig de tijd voor je. Helemaal blij met de keuzes die ik heb gemaakt!

Eindelijk eetkamerstoelen met chrome poten

Al lang op zoek naar eetkamerstoelen met chroom/zilveren poten. Allemaal met zwarte poten. Met behulp van verkoopster toch precies ons model stoel met zelf gekozen stof en chrome poten gevonden

AANRADER!

We kwamen binnen in een prachtige woonwinkel, werden meteen vriendelijk begroet en konden al snel door de goed aangegeven routes onze weg door de winkel vinden. Ook stond er op meerdere plekken aangegeven waar je heen kon voor advies. Wij vervolgde onze route en genoten van al het moois wat er te zien was. Allerlei meubels in allerlei stoffen, maten, vormen, en tegelijkertijd zo overzichtelijk voor ons. We gingen doelbewust kijken naar hetgeen wat we online hadden gevonden, maar kwamen op zoveel meer uit. Onze weg gevonden naar de infobalie waaraan we meteen vriendelijk te woord werden gestaan, we konden plaats nemen en werden vrijwel meteen heel fijn geholpen. Alles is mogelijk, geen vraag is teveel. In dit gesprek wat opties besproken en daar gingen we weer door de winkel met onze stofjes. Onze opties samen goed bekeken en besproken, en snel weer door naar de infobalie om vervolgens weer snel te worden geholpen met onze bestelling plaatsen. Ditmaal door een andere collega, maar net zo getalenteerd en vriendelijk als de eerdere ervaringen met deze werknemers. Tijdens het gesprek bleken wij zelf niet helemaal te zijn voorzien van alle informatie om te bestellen wat we daadwerkelijk wilden en ook toen was het niet te veel om dit samen met haar nog eens na te lopen. Alle stalen en kleuren buiten te mogen bekijken, en samen alles door te nemen en ons te laten adviseren. Tijdens ons gesprek ook 2 keer een compliment gegeven aan de lieve vrouw, simpelweg omdat we zo ontzettend fijn geholpen zijn hier. Niet opdringerig, erg behulpzaam en kortom echt een mega aanrader om deze winkel te bezoeken! Kwaliteit, vertrouwen en respect. Wij zijn ontzettend goed geslaagd, erg fijn geholpen en kijken erg uit naar onze bestelling zodat we hier maximaal van kunnen gaan genieten. Ga zo door zitmaxx, jullie service is top!

Er werd goed meegedacht naar wat ik�

Er werd goed meegedacht naar wat ik wilde en wat er mogelijk is.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar