Vanaf vandaag ben in ambassadeur van ZITMAXX geworden

#6062752534 Om eerlijk te zijn had ik geen hoge pet op om naar ter Aar te reizen om eetkamer stoelen te gaan bekijken en ik had zeker geen hoge pet op van deze zaak. Maar toen ik aan kwam stond tot mijn verbazing op het parkeer terrein laadpalen en het zag er van buiten keurig uit. Auto aan de laat paal gedaan en toen naar binnen. Wij werden direct aangesproken en de weg gewezen wat we moesten doen als wij wat naar ons zin hadden gezien. Een foto maken en terug naar de receptie. Dat hebben wij ook zo gedaan en we kregen gelijk een tafel aangewezen en binnen een minuut zat er een vriendelijke dame naast ons met een iPad die ons gelijk hielp. Wij hebben dan ook met volle tevredenheid 6 eettafel stoelen gekocht. Hier hoef je ook geen aanbetaling te doen wat mij het vertrouwen nog verder omhoog schroefde van deze zaak. Chapeau. Zo zie je maar hoe je in een zaak kan vergissen ....dus altijd even gaan kijken is mijn les.

We zijn erg goed geholpen

We zijn erg goed geholpen, alles werd meerdere malen doorgenomen zodat er niks fout ging. Verkoper had er echt verstand van! Nu nog heel even wachten op het mooie bankstel!

Prettige, positieve ervaring!

Een hele fijne verkoper die ons goed informeerde over de verschillende afmetingen en stof. Nam ons mee naar de bank om de verschillende maten te laten zien en was erg vriendelijk.

Goed geholpen en mensen met verstand van zaken

Wij zijn zonder enig verstand van wat nu een goed bed is naar zitmax gegaan en zijn daar goed geholpen. Er werd tijd voor genomen en naar de wensen van ons werd goed geluisterd. Top bedrijf

Super service

Goed geadviseerd en geholpen.

Veel keuze

Veel keuze, mooie zaak en verkoper met veel expertise.

Super winkel en personeel

Super leuke winkel en super aardig personeel! Erg goed geholpen bij het bestellen van onze nieuwe bank :)

Zitmaxx is een winkel met een groot�

Zitmaxx is een winkel met een groot assortiment, stoffen in allerlei kleuren.klantvriendelijk,je kunt op je gemak zoeken,heb je hulp nodig staan de medewerkers gelijk voor je klaar. Je hoeft geen aanbetaling te doen. Levertijd krijg je gelijk een indicatie van.

Op zoek naar een relaxfauteuil

We zijn op zoek geweest naar 2 relaxfauteuils. Bij binnenkomst wisten we niet wat we zagen. Een giga opstelling van vele soorten, maten en kleuren fauteuils. De vriendelijke verkoper wist nadat hij ons gevraagd had wat we precies zochten, precies de juiste richting op te sturen. Na hier en daar wat zitten, hangen en de "slaapstand" uitgeprobeerd te hebben, was onze keuze gauw gemaakt. Nog even de juiste stof uitgezocht, en toen tijdens een heerlijk kopje koffie de bestelling geplaatst. De verkoper heeft ons nog even heel duidelijk diverse dingen over de stoffen, vullingen van de kussens en de af te sluiten verzekering verteld. Het was ons snel duidelijk allemaal. Geen gezeur met aanbetalingen, gewoon betalen als de fauteuils geleverd worden. We hebben een heel fijn gevoel over Zittmax, en zijn blij dat we de rit vanaf Amersfoort hier voor hebben gemaakt! We kunnen niet wachten totdat de fauteuils geleverd worden.

Nr1. Winkel voor bankstellen in Nederland

Volgens mij is er in Nederland geen andere winkel die zo gespecialiseerd zijn in bankstellen. En dat bleek ook toen wij vanuit Apeldoorn naar Ter Aar waren afgereisd waar de showroom van Zitmaxx gevestigd is. Het was daar net zo druk als bij de Ikea maar ook een net zo goed doordachte winkelbeleving zoals bij de Ikea. Eerst wandel je de showroom route door waarna je aan ��n van de bespreektafels kan plaatsnemen. We zijn twee keer in Ter Aar geweest zonder afspraak (in het weekend) en elke keer kwam er binnen 5 minuten een verkoopadviseur. Het is daar gewoon top geregeld en je kan aan alles zien dat Zitmaxx haar vak verstaat. En gezien de drukte hebben meer mensen dit gezien (vaak een goed teken dat je bij het juiste adres bent). We konden kiezen uit honderden modellen, kleuren en materialen. Uiteindelijk hebben we een weloverwogen keuze kunnen maken. Een nieuw bankstel is een kostbare investering die wij niet elke dag doen. Echt een aanrader als je het meest bank voor je geld wil. Volgende bankstel zal hoogstwaarschijnlijk weer Zitmaxx worden. Maar gezien de kwaliteit van de bankstellen zal dat nog wel even gaan duren ??

Hoe alles klopte!

Uit een zeer uitgebreid assortiment met voor een ieder veel keus hebben wij een prachtig fauteuil gescoord. Mooie stof, prachtige kleur: wij zijn er erg blij mee. Dit konden we alleen bereiken door de vriendelijke, vakkundige en adequate hulp van uw medewerker. Alles top

Ik ben de 4 de persoon in het familie�

Ik ben de 4 de persoon in het familie die bij jullie meubels hebben gekocht De personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. Je wordt niet onder druk gezet met aankopen. Vragen worden beantwoordt met een glimlach. Kom graag weer langs :)

Online al het een en ander uitgezocht, Dus naar de winkel gegaan om het idee wat we hadden te gaan bekijken. Heerlijk op je gemak de banken bekijken zonder dat er iemand achter je aan komt rennen ideaal. We waren eruit wat we wilden en toen zijn we fantastisch geholpen door Rick. Een mooie hoekbank met petrolkleur crocostof uitgekozen Kunnen niet wachten tot hij binnen is.

Een bijzonder vriendelijke en�

Een bijzonder vriendelijke en vakkundige begeleiding bij onze aankoop van onze banken.

Super goed geholpen zonder dat we�

Super goed geholpen zonder dat we vooraf een afspraak hadden gemaakt. Kundige dame die ons goed van informatie heeft voorzien en echt de tijd nam om ons te hebben. Meteen onze bestelling geplaatst en kijken uit naar de levering

Meedenkend en goede communicatie

Meedenkend en goede communicatie

Mooie spullen!

Prima zaak! Alleen verkoper was door twee klanten tegelijk aan het helpen, waardoor we onnodig langer moesten wachten. Dit was niet bij alle verkopers gebruikelijk, maar hij hanteerde zijn eigen methode.

Mooie grote zaak met groot assortiment!

Zitmaxx is een hele grote mooie zaak waar ontzettend veel keuze is, het is bijna niet mogelijk om hier niet te slagen. Wij hebben met veel plezier een nieuwe bank �n tafel gekocht. De adviseur had alle tijd om ons te adviseren in de keuze voor stof en heeft ons goed ingelicht over de Vlekverzekering die we zelf graag wilden. Geen kleine lettertjes! Wij zouden hier zeker terugkomen en bevelen deze zaak aan. Het was de rit van bijna 2uur voor ons meer dan waard:)

Zeker een aanrader!

Hele fijne winkel. Wel lastig om te kiezen,want bijna alles is mooi! Vriendelijk en behulpzaam personeel. De verkoper die mij hielp was erg aardig. Dacht ook met me mee,wat ik heel fijn vond want ik ben alleen en vind het moeilijk om keuzes te maken. En ik wilde later op de dag nog iets wijzigen,dat was geen probleem. Kan Zitmaxx zeker aanraden!

Prettige ervaring

Erg behulpzame verkoopmedewerker, paste het aanbod aan naar onze wens. Overzichtelijke winkel en prettige communicatie.

Aanrader!!

Aanrader!! Ik ben langs zoveel winkels geweest om te kijken naar een mooi bank, maar Zitmaxx heeft echt alles! De service is perfect en de mogelijkheden om je bank helemaal eigen te maken is zo groot dat je het liefst alles wil hebben. (Ze hebben ook een gigantische kelder met allerlei sale artikelen waar ook ik geslaagd ben!) Kortom, voor professionele service en mooie artikelen ben je hier op het juiste adres!

Mooie zaak ruime keus goede uitleg van�

Mooie zaak ruime keus goede uitleg van de verkopers En wat ik zeer fijn vind geen opdringerig personeel

Super mooie eetkeuken hoekbank besteld

Super mooie eetkeuken hoekbank besteld, en heel leuk en netjes geholpen. Tot nu toe heel tevreden!!!

zeer geduldige en deskundige hulp.

zeer geduldige en deskundige hulp. na overleg en nog een keer testen hebben we het juiste meubel gevonden.

Behulpzaam, vriendelijk en een goede prijskwaliteit verhouding

Samen met mijn vriendin zijn we op pad gegaan met het doel: het vinden van een bank die aan onze wensen voldoet. De showroom van Zitmaxx is heel overzichtelijk en groot waardoor je op je gemak alle showmodellen kan bekijken en uitproberen. Hierbij heb je niet het gevoel dat er een verkoper over je schouder meekijkt. Aan het einde van de looproute is er namelijk de mogelijkheid om vragen te stellen bij de medewerkers achter de informatiebalie. Is door ons als heel prettig ervaren. De diverse showmodellen zijn van goede kwaliteit en daarnaast zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Kortom: 5 sterren als review voor ons bezoek waarbij we zijn geslaagd voor een nieuwe bank! ;)

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar