Denkt mee.

Denkt mee met de klant, En hebt goed gehoor na de wensen van de klant. We zijn zeer tevreden.

Ik ging voor het eerst een bank kopen�

Ik ging voor het eerst een bank kopen voor mijn eerste huisje en dan komt er een hoop op je af, gelukkig heeft de mevrouw die daar werkt mij stap voor stap mee genomen en vertelt waar ik op moest letten, daarnaast is er een super ruim aanbod en kan je alles zelf samenstellen van stof tot stevigheid van de kussens alles is mogelijk! 1 tip in het weekend is het best druk doordeweeks is het rustiger.

Goed geholpen

Gelijk goed geholpen. Verkoopster liep direct mee de winkel in en kon ons bevestigen wat de kleur van het blad was dat wij zochten. Ze heeft ons ook wat andere opties laten zien, waardoor de keuze voor ons daarna vrij duidelijk was en we het product direct in de winkel konden bestellen.

eetkamerbank Rochdale

Helaas was onze gekochte bank niet aanwezig in de winkel om eerst te bekijken, terwijl het wel op internet stond dat de bank aanwezig was. Er was wel een stoel aanwezig van die serie. Dat was gelukkig voor ons voldoende om de bank te kopen. Wij zijn verder zeer prettig en goed geholpen door een verkoper.

Mijn complimenten

Mijn complimenten, we zijn vriendelijk geholpen � We hebben al meerdere aankopen bij jullie gedaan en altijd zeer goed geholpen � Jullie zijn onze favoriete winkel ??

De verkoper was vriendelijk en de koop�

De verkoper was vriendelijk en de koop was snel gedaan ik vond het een fijne ervaring het is ook.mijn 1ste grote koop dus best wel spannend maar uit eindelijk ging het goed top ervaring ??

de beste keuze

groot assortiment, aardige mensen, prima geholpen

Tevreden klant

Ruime keuze, fijn om op diverse banken te kunnen zitten en te kiezen uit zoveel mogelijkheden. Goed geholpen door medewerker. Wij stelden de gastvrijheid zeer op prijs; lekkere koffie en een vrijblijvende sfeer. We zien uit naar onze nieuwe bank!

Was prettig word goed geholpen en goede�

Was prettig word goed geholpen en goede rustige sfeer om een goede keus te maken zeker een aanrader

Super service

Afgelopen week twee keer in de winkel geweest voor het uitkiezen van een bank, beide keren super te woord gestaan en geholpen. Er werd rustig de tijd genomen, erg fijn!

De verkoper nam de tijd voor ons en was�

De verkoper nam de tijd voor ons en was heel goed in de uitleg van alles, en probeerde je ook niet om het duurste aan te smeren

Mooie winkel, veel keus

Zitmaxx heeft onwijs veel keus in banken/stoffen etc. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam, denkt met je mee. Een aantal jaar geleden hebben wij ook een bank bij zitmaxx gekocht. We vonden toen dat het eiland niet helemaal lekker zat en een beetje schuin afliep waardoor je een beetje schuin zat. Ook zagen wij dat het eiland uitstak aan de zijkant. Ondanks deze slechte ervaring wilden wij toch nog een poging wagen en een nieuwe bank bij zitmaxx aanschaffen, omdat wij het wel een fijne winkel vinden. Als de bank geleverd word hoop ik dat dit wel een fijne ervaring gaat zijn. Anders was dit de laatste keer bij zitmaxx.

Meubels met beste kwaliteit en prijs

Vier jaar geleden heb ik aantal meubels gekocht van zitmaxx die zitten nog steeds mooi uit ik zou zeggen kwaliteit daarom ben ik weer geslaagd voor nieuw meubels bij zitmaxx recent eettafels en tv kast gekocht.

Grote keuze, vriendelijke en efficiente hulp van het personeel..

Grote keuze in veel verschillende stijlen. Je krijgt alle ruimte om zelf rond te kijken maar het personeel staat gelijk klaar als je een vraag hebt. Aanschaf van ons meubelstuk is snel en efficient afgehandeld ookal was het gigantisch druk.

Vriendelijke service

Vriendelijke service, wordt goed meegedacht en de koop was snel afgerond.

Erg goed geholpen door Gose,

Erg goed geholpen door Gose, Heel veel medewerkers die je kunnen helpen, dus de wachttijd is erg kort. Heel veel keus, super winkel.

Zeker de moeite om heen te gaan!

Een maand terug voor het eerst geweest bij Zitmaxx. Wat een ruim aanbod! Vele meubels in verschillende opstellingen, stoffen en kleuren de verkrijgen. Ook heel fijn dat de medewerkers niet zo opdringerig zijn en je van alles willen aansmeren. Bij vragen en voor hulp kun je altijd een medewerker aanspreken of vragen bij de infobalie. Je kunt rustig je ronde lopen en alles tot je nemen (na een tweede ronde zie je ook telkens weer nieuwe dingen, die je eerder niet had gezien). Bij de eerste keer al een bank gezien die ik niet meer uit m�n hoofd kreeg. Na een maand toch weer een ritje naar de Zitmaxx gedaan en mijn bank besteld. Ondanks de drukte werden we snel geholpen door een enthousiast medewerker. Ze heeft alles goed uitgelegd en geadviseerd. Ik kan niet wachten tot mijn bank straks geleverd is!!

Net bedrijf !

Goed ontvangen op locatie en een bank gekocht terwijl we alleen zouden gaan kijken

Wat een prachtige grote winkel met heel�

Wat een prachtige grote winkel met heel veel keus. We zijn zeer goed geslaagd en erg blij met onze aankoop. Zeker een winkel om terug te gaan als we weer iets moeten vervangen.

Wat een geweldige winkel.

De verkopers zijn super aardig niet opdringerig en denken met je mee. Nemen de tijd ondanks het super druk is in de winkel op een zaterdagmiddag maar er is genoeg personeel. Het was voor ons even een stukje rijden maar hebben wel onze bank daar gevonden wat wij zochten.

goede service

goede service

De medewerkers zijn vriendelijk en�

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Info balie staat vooraan bij de trap, opzich een goed punt maar wanneer je in de showroom bent en je iets zou willen vragen, zag ik niet wie de medewerkers waren of waar er nog meer informatie over de producten was. Dus ik ben terug gelopen naar de balie wat best een stuk lopen is. Misschien is bedrijfskleding een optie.

Mooie spullen en goede service!

Mooie spullen en goede service!

Leuke en verrassende winkel

Leuke en verrassende winkel. Veel groter dan gedacht en veel aanbod voor verschillende stijlen. Super geholpen door Mick!

Prachtige nieuwe bank gekocht

Hele mooie showroom en geholpen door een fijne verkoper! Samen een bank uitgekozen en samengesteld welke binnen onze wensen en budget past. Zou hier zeker teruggaan.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar