Wat een aanrader is Zitmaxx!!

We zijn eerst een rondje door de zaak gelopen waar de keuze enorm was. Nadat we onze keuze bepaald hadden, kregen we een consulente toegewezen. Zij had echt gevoel voor styling en ons erg goed geholpen met uitzoeken van de stoffering die bij ons interieur past. Ze nam alle tijd voor ons en kwam zelf ook met mogelijkheden aandragen waar we zelf nooit opgekomen waren. Zitmaxx is zeker een aanrader.

Totaal plaatje

Het begint al bij het parkeren, geen stress naar het zoeken van een plekje maar een parkeerwachter op step die je naar een plekje begeleid..wanneer je binnen komt geen opdringerige verkopers die je ongevraagd van adviezen willen voorzien. Wanneer je wel hulp nodig hebt meldt je je bij de infobalie en krijg je een tafel toegewezen waar je onder het genot van een kopje koffie, wacht tot je aan de beurt bent. Ondanks dat het een drukke zaterdag was hoefden we niet lang te wachten. De verkopers zijn vriendelijk en nemen echt de tijd voor je. We kregen goede adviezen en tips die ons geholpen hebben bij het nemen van de juiste keuze. Kortom een fijne winkel!

ronde uitschuifbare tafel

had via de site al gekeken wat ik zocht en naar de winkel gegaan waar ik goed ben geholpen en het gekocht

Fast ordering process but not enough staff to accomodate us right away

It was a busy day at the store and there were not enough staff to accomodate us and we had to wait a long time to get the assistance we need. But other than that, the one who assisted us was clear and helpful. The ordering process was fast and straightforward. We still need to wait for our order to be delivered so we cannot comment on that yet.

We worden geholpen door een super lieve�

We worden geholpen door een super lieve dame. Ik denk dat ze met wel 20 staaltjes stof kwam aanzetten. Steeds was het net niet voor ons. Ze bleef super geduldig zoeken met ons naar nieuwe stoffen. Ook voor de maten had ze goed advies n.a.v. de plattegrond van onze woning

Diverse meubelzaken bezocht op zoek�

Diverse meubelzaken bezocht op zoek naar voor ons geschikte relaxfauteuils. Via internet ontdekte we �Zitmaxx Wonen�. In Ter Aar aangekomen waren we blij verrast door de grote keuze die we zagen, alle soorten en maten fauteuils zo ook voor mij, gezien mijn lengte (195) en bouw. Geen opdringerige verkoper en ruimte en tijd om alles goed te bekijken. Nadat we de geschikte fauteuils hadden gevonden werden we zeer netjes te woord gestaan door de verkoper en werden alle opties en bijhorend prijzen goed besproken. Na nog een rondje lopen (ff samen overleggen) werden wederom netjes te woord gestaan en werden de opties nogmaals doorgenomen (zonder enige druk) en hebben we direct de fauteuils besteld�.. Als de levering net zo netjes verloopt ben ik een zeer tevreden klant. Het is zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

Wat een geduuld

Zo erg goed geholpen door de een lieve jongen hij had zooo geduuld tot ik mijn bank samen gesteld hadden

Klantvriendelijk en klantgericht�

Klantvriendelijk en klantgericht personeel. Duidelijk antwoord op onze vragen. Keurig geholpen.

Aankoop van ons droombank

We gingen eerst rustig door de showroom lopen en achteraf liepen we naar een medewerker en vertelden wij dat we een bank wouden samen stellen, we gingen toen aan tafel en namen we alles door hoe groot het moet worden de stof de hardheid we hebben echt een hele leuke samenstelling van gemaakt het werd ons netjes uitgelegd we hebben een leuke bank kunnen kopen door jullie zijn we erg blij mee!!

Wij werden geholpen door Maikel, en hij was erg behulpzaam hij heeft ons goede uitleg gegeven over de stoffen, over de bank zelf en was erg geduldig met onze keuze stress en ook omdat we twee kleine kinderen meehadden. Wij voelde ons erg gehoord. Fijn dat er garantie zit op de bank!

Prettige winkel

Prettige winkel, veel aanbod en keus. Ruime keuze aan stoffen en kleuren en evt bladen voor je tafel. Ook hebben ze lampen en spiegels etc. Leuk om een dagje weg te gaan, ook voor kleine kids. Mocht je wat willen bestellen kunnen ze kleuren en warme chocolademelk drinken. Ik kom zeker terug.

Fijne service veel keuze

Super fijne service! Veel keuze. Heel goed meegedacht met onze wensen en en super goed geslaagd!

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf, z��r ruime keuze en alles overzichtelijk opgesteld. Redelijk snel en professioneel geholpen. Ruime keuze uit veel stoffen. Wij hebben hier onze fauteuil aangeschaft !

Fijne ervaring

Ruime keus. Je kan rustig rondkijken zonder dat er iemand in je nek staat te hijgen. Bij een aankoop of vraag om info wordt je netjes naar een vrije tafel begeleid en dan komt er iemand bij je om je te helpen. Duidelijke en eerlijke informatie. Fijne winkel en prettig personeel. Zeker een aanrader !

Advies

Wij zijn enorm goed geholpen. Het personeel heeft ons meegenomen in het proces en bij het kiezen van stof en kleur. Ook hebben ze rekening gehouden met de kleur van onze interieur bij het geven van advies. Zeer tevreden!

het was voor ons een uitje

het was voor ons een uitje mooie zaak nette verkoopster was prachtig

De personeelsleden zijn ontzettend�

De personeelsleden zijn ontzettend aardig. Geven goed advies, zijn geduldig en denken mee! Volop ruimte en keuze

Goede service en kwaliteit

Voor de tweede keer geweest voor een eetbank en stoelen. Weer geweldig geholpen, zijn er super blij mee. Dank voor de service

Zojuist een mooie nieuwe 7 zits U bank�

Zojuist een mooie nieuwe 7 zits U bank gekocht bij Zitmax Wonen in Ter Aar. Wat een vriendelijkheid, vriendelijk personeel wat er rondloopt. Glimlach op hun gezicht, super service en korte wachttijd. Een echte aanrader mensen Zitmax in Ter Aar, op 20 min rijafstand van Amsterdam af. Een zeer tevreden klant, vriendelijke groet, ABT Meubelreiniging

Wij vonden het fijn dat we eerst even�

Wij vonden het fijn dat we eerst even rond konden kijken en als we iemand nodig hadden we dit zelf aan konden geven. De meneer die ons hielp met onze meubels bekijken en de stof te kiezen hielp ons uitstekend en was erg vriendelijk. Wij bevelen zitmaxx zeker aan!

Prettige winkel

Fijne shop waar veel verschillende modellen staan opgesteld in prettige woonkamer opstellingen. Je loopt kamer voor kamer 'binnen' zonder dat er steeds iemand achter je aan loopt die je iets wil verkopen. In alle rust verschillende banken kunnen testen en vergelijken. De verkoopadviseur was zeer vriendelijk en dacht goed mee aan mijn wensen, had ook alle tijd ondanks de drukte in de winkel. Ik kan niet wachten tot de nieuwe bank binnen is!

Hele mooie winkel werd zeer goed�

Hele mooie winkel werd zeer goed geholpen namen ook echt de tijd voor me ben zeer tevreden over het personeel

De medewerker nam de tijd om alles goed�

De medewerker nam de tijd om alles goed na te lopen en heeft mij goed ge�nformeerd over alle mogelijkheden.

Vlotte en kundige afhandeling

Heel veel keuze, mooie showroom met diverse opstellingen. Vlotte en kundige afhandeling door de verkoper waarbij alle mogelijkheden uitgebreid zijn voorgelegd.

Stof voor bank uitzoeken

Aardige en geduldige verkoper die mij heeft geholpen met het uitzoeken van de stof. Ben er heel tevreden mee!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar