Wij werden prettig geholpen, de dame had de tijd voor ons.

Wij werden prettig geholpen, de dame had de tijd voor ons.

Oxford eethoek stoel

Goede service ,wordt keurig geholpen en men neemt de tijd voor je. Goede kwaliteit stoel en snelle levering

Overal wezen kijken voor een bank

Overal wezen kijken voor een bank. Overal dezelfde modellen en totaal niet wat ik wilde. Nergens echt te woord gestaan. Toen naar zitmaxx en jee wat een keuze wat een verademing. Alles wat ik wilde bij en aan een bank kon gewoon. Onder het genot van een kop koffie alles uitgezocht. Verkoper alle tijd om ons te helpen. Onze droombank gevonden nu nog wachten dat de bank bezorgd word maar alle vertrouwen in.

Vriendelijk & persoonsgericht

Vriendelijk personeel die samen met jou kijken voor de beste match.

Een winkel met enorm assortiment

Een winkel met enorm assortiment. Echt voor elk wat wils. Ook qua budget. Klantvriendelijk, zowel in de winkel als bij het bestellen. We zijn er in korte tijd twee keer geweest, allebei de keren gezellig rondgelopen (en uiteindelijk geslaagd).

Wij vertrokken op dinsdagmorgen vanuit�

Wij vertrokken op dinsdagmorgen vanuit het westland. Met wat afmetingen en ideetjes in onze hand. Bij aankomst werden wij door meerdere medewerkers begroet. Wel zo fijn, dat voelde goed. Een zeer vriendelijke medewerker wist ons alles te vertellen. En dus besloten wij om 6 mooie barkrukken te bestellen. Met een fijn gevoel rijden wij naar huis. En wachten geduldig af dat de krukken worden geleverd bij ons thuis.

Bij aankomt werd ik al vriendelijk�

Bij aankomt werd ik al vriendelijk ontvangen door de medewerkers. Tijdens mijn speurtocht naar de perfecte bank, waren de medewerkers bereid om mij te helpen door regelmatig te vragen of ze mij op weg konden helpen. Eenmaal naar mijn gemaakte keuze werd een adviseur toegewezen die mij tips en tricks gaf over de aankoop van mijn bank. Top service!

Ontzettend veel keus

Ontzettend veel keus, prettig geholpen en alles is er goed georganiseerd. Nu nog even geduld hebben tot onze nieuwe eetkamerstoelen geleverd worden.

Goede verkoopster die wist wat ze�

Goede verkoopster die wist wat ze vertelde over de relaxstoel,duidelijk er veel over geleerd.wist voor mij de juiste maat sroel te vinde.gaf een goede uitleg over de werking van de stoel.

De medewerker was zeer behulpzaam en�

De medewerker was zeer behulpzaam en had door zijn jarenlange ervaring voldoende kennis.

Aanrader voor aspirant-kopers

Aardige ontvangst en bereidheid tot uitleg. Geweldige keus, lekkere koffie. Alle tijd van de verkoper om ons te woord te staan. Meedenkend bij onze wensen en vragen. Zelf gratis advies om bij de nieuwe tafel en tafelpoot om ons eventueel kaartspelletje te winnen???? Uiteindelijke keus tot tevredenheid qua uitvoering en qua prijs. Aanrader voor andere aspirant kopers. ??????????

Wat een fijne zaak !!

Wat een fijne zaak! Ruim van opzet, niet gelijk een verkoper achter je aan. En wat een keuze! Je kunt dus op je gemak alles bekijken en gaan proefzitten. Ook het bekijken van de kleurstalen ging relaxed onder het genot van een kopje cappuccino. Vriendelijk personeel, is ook heel belangrijk!

Het is allemaal goed geregeld

Het is allemaal goed geregeld, je kunt eerst rustig kijken en, als je hulp nodig hebt, melden bij de info balie. Niets opdringerig en je krijgt de tijd om alles te bekijken en te beslissen. De reden dat ik 4 sterren geef i.p.v. 5 is dat het bij binnenkomst erg druk en chaotisch was door de zaterdag drukte. Advies hiervoor is een extra filiaal openen elders in het land.

Ruim aanbod in eettafelstoelen en stoffen

Wij wilden graag eettafelstoelen kopen. Door het zeer ruime aanbod konden wij stoelen kopen die precies bij onze tafel grootte paste. Doordat Zitmaxx zoveel mogelijkheden heeft qua stoffen, konden wij precies dezelfde stof uitkiezen die wij ook voor onze bank hebben. Hierdoor hebben wij ook voor Zitmaxx gekozen. Bij andere bedrijven is er niet zoveel keuze in aanbod qua stoffen en stoelen. Daarbij zijn wij zeer professioneel geholpen en zeer goed geadviseerd. Ook was er een zeer aantrekkelijk aanbod voor garantie voor de eettafelstoelen waarvan wij ook gebruik hebben gemaakt. Kortom. Wij zouden Zitmaxx bij al onze vrienden van familie aanraden!

Verassend leuke woonwinkel!

Wat een verassend leuke woonwinkel is Zitmaxx! Bij binnenkomst eerst heerlijk gratis koffie gedronken aan de mooie eettafels en eetkamerstoelen die ook worden verkocht (leuk concept). Onze ronde door de showroom was overweldigend, wat een keuze. Foto's genomen en alles thuis goed overdacht en nogmaals op de website alles bekeken. Wat een keuze aan stoffen en houtkleuren. Bij ons tweede bezoek onze voorkeur van eetkamertafel en eetkamerstoel nogmaals in de showroom bekeken en onze keuze gemaakt. We moesten even wachten en werden heel vriendelijk en accuraat geholpen. Toen we nog een keer een rondje liepen zagen we ineens een prachtige bank. Zo verassend dat we hier ook ineens tegenaan liepen. Ook deze meteen besteld. Half november gaan we heerlijk van alles genieten. Ik kom zeker nog een keer terug. Prachtig assortiment voor een mooie prijs. En een fijne en ongedwongen sfeer.

Zitmaxx heeft een groot assortiment

Zitmaxx heeft een groot assortiment, de medewerkers zijn behulpzaam en ondanks de drukte geven ze een goed advies??

Heel prettig geholpen door Mike!

Heel prettig geholpen door Mike! Wat een enorm aanbod. Veel modellen in de gigantische showroom en dan ook nog aanpasbaar naar eigen wensen. Enige voorbereiding thuis via de website is daarom aan te raden want de keuze is reuze. Heel goed geholpen, heerlijke koffie en wij kijken uit naar onze zalige nieuwe loungebank! ??

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, wachttijd tot kunnen bestellen door drukte klopte precies. Duidelijke uitleg over product en stoffen en hoelang de levertijd is.

Heel fijn geholpen

Bij het samenstellen van een bank ben ik heel fijn geholpen. Er werd ruim de tijd voor me genomen. Alle stoffen die ik maar bedacht werden meteen gehaald. Vooral bij het kiezen van de kleur was deze hulp zeer welkom aangezien ik zelf kleurenblind ben :-)

We hebben ze gevonden!

Op zoek naar eetkamerstoelen. Al snel de mooiste, lekkerst zittende stoelen gevonden. Fijn geholpen, en nu afwachten tot ze bezorgd gaan worden!

Op advies van een collega ben ik naar zitmaxx gegaan �

Op advies van een collega ben ik naar zitmaxx gereden vanuit Huizen omdat hij goede ervaring had met zitmaxx maar dat wou ik eerst zelf ondervinden, ik kan niet anders zeggen dat ik netjes geholpen ben aan de balie en er kwam een medewerker waaraan ik mijn vragen kon stellen en hij gaf mij een eerlijk antwoord, ook gratis levering , ik ben zeer tevreden, en kom zeker terug.

Aankoop bank

Veel keuze, goede service

Goede begeleiding in de aankoop van een�

Goede begeleiding in de aankoop van een bank gehad. Veel geduld en gedegen advies. Kom zeker weer terug.

Snel, vriendelijk en een zeer prettige ervaring

Wij zijn snel en vriendelijk geholpen en goed geadviseerd! De adviseur was niet opdringerig en zei niet teveel en niet te weinig. Kortom, een zeer prettige ervaring.

Super service

Fijne grote winkel. Lekker rustig rondkijken zonder opdringerige verkopers. Als je vragen hebt even naar info balie En je word fijn geholpen door een adviseur. Wij zijn geslaagd.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar