Fijn geholpen

Vriendelijk te woord gestaan, meerdere opties aangeboden, geduldig bij het uitzoeken en tips gegeven.

Erg tevreden over Zitmaxx

Erg tevreden over Zitmaxx. Van te voren hadden we al bedacht wat we mooi vonden. Na een aantal keer door de winkel te hebben gelopen, twijfelde we nog steeds en hadden we niet gezien wat we nu echt zochten. De laatste keer zijn we gaan zitten met een verkoper. Erg vriendelijke man, luisterde naar wat onze wensen waren en heeft op basis van onze wensen een bank en eetkamerstoelen uitgezocht. Samen met de verkoper naar de bank en eetkamerstoelen gelopen en uiteindelijk deze bank en eetkamerstoelen besteld. Al met al erg tevreden!

Top geholpen

Ik ben geholpen door een onwijs vriendelijke en ervaren verkoper. Hij heeft mij goed geadviseerd, dit heeft mij geholpen om de juiste keuzes te maken.

Een dagje uit naar Zitmaxx Goede�

Een dagje uit naar Zitmax Goede ontvangst en een hele goede afwerking met een bankstel en stoel die we gekocht hebben . Goede uitleg met de stoffen ,zeer vriendelijk te woord gestaan en de koffie smaakte fantastisch ????

Vriendelijk en met kennis geholpen.

Vriendelijk en met kennis geholpen.

Geslaagd voor een bank in deze mooie winkel

Wat een mooie en overzichtelijk winkel. Prachtige meubels, aardig personeel en heel goed geholpen. Nu nog even een aantal weken wachten op ons bestelde bank. Kan niet wachten tot deze bij ons thuis staat en we heerlijk kunnen zitten.

Na verschillende meubelzaken bezocht te�

Na verschillende meubelzaken bezocht te hebben, kwamen wij bij Zitmaxx terecht. Veel verschillende modellen/opstellingen en kleurstellingen gezien. Wij hebben een bank gekocht, die anders was, dan wij in ons hoofd hadden. Zat erg goed en hebben na het doorspreken van de opstelling, mogelijkheden, stoffering, kleur en de mogelijkheid om te impregneren de koop rondgemaakt. Geen aanbetaling vereist.

Veel keuze en geen gezeik over prijs�

Veel keuze en geen gezeik over prijs onderhandelingen

De keuze is reuze

De keuze is reuze, prettig personeel, geen geouwehoer laten de keuze echt bij jou.

Goed en Professioneel advies;

Goed en Professioneel advies; Ruim assortiment;

Mooie zaak

Mooie zaak, sfeervol ingericht,klantvriendelijk,duidelijke uitleg bij kopen, ik ben blij

De keuze is reuze!:)

Er was een groot assortiment. Heel veel verschillende banken en verschillende stofjes. De keuze is reuze!:)

ZitMaxx 05/08/2023

Wij zijn zaterdag 6 augustus voor de 1e x in Ter Aar geweest. Helaas een regenachtige dag waardoor, waarschijnlijk, extra druk. Parkeren was daardoor een probleem.Het eigen terrein was vol en werd afgesloten. Dus een plek moeten zoeken elders op het industrieterrein. Gelukkig zijn er parkeerhulpen die aanwijzingen geven. Eenmaal binnen verrast door het aanbod! Toonzaal is gigantisch, onderverdeeld in vele modules/kamers. Overal zie je medewerkers die je kunt herkennen aan de tablets die ze bij zich hebben. Zo zijn de medewerkers mobiel en op elke plek inzetbaar. Eenmaal een keuze gemaakt wordt je netjes en vriendelijk geholpen. De bestelling wordt nog eens doorgenomen en kleur en materiaal van bekleding is op stalen aanwezig en wordt getoond. Koffie / thee is op meerdere plekken vrij te verkrijgen. Conclusie: Bijzonder prettige ervaringen en in afwachting van de bestelling

Zitmaxx

Wij hebben vandaag onze nieuwe bank besteld bij zitmaxx. Hele fijne ervaring gehad. Verkopers nemen echt de tijd voor je zodat je echt zeker weet wat je wil. Goed geslaagd!!!

Zitmaxx doet altijd een stapje extra voor de klant.

We zijn al tijden/ jaren op zoek naar een mooie boomstam eettafel met een bijbehorende salontafel. Veel mooie tafels gezien, maar toch weer niet helemaal passend bij ons interieur. We hadden een tafel gezien bij Zitmaxx die we erg mooi vonden, maar die kon volgens de opgave niet in onze maat. Direct kwam een enthousiaste medewerkster naar ons toe om ons te woord te staan. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen. Ook bij het aangeven dat we deze specifieke tafel zo mooi vonden, maar niet in onze maat te verkrijgen was, heeft zij alle registers open getrokken. Met als eindresultaat dat we onze geliefde boomstamtafel met spinpoot in onze maat konden bestellen. Wat een super service! We kunnen niet wachten tot deze binnen zijn! Eerder al geslaagd voor een bank en een stoel en nu ook voor een eettafel en een salontafel. Ga zo door Zitmaxx! Wij raden jullie aan iedereen aan.

In blijde verwachting!

We konden rustig rondkijken, zonder dat we werden "lastiggevallen" door verkopers. Een ruime keuze in alles op het gebied van meubels. Het viel ons op dat het erg druk was, maar ondanks dat werden we snel geholpen om onze keus te noteren en te bestellen. Veel personeel en veel kopende klanten is een goede graadmeter. Volgens de verkoopster was het nu nog rustig! De verkoopster gaf goede uitleg en goede service. Alles verliep vlot. Nu in blijde verwachting van een luxe bank en twee stoelen.

Goed geholpen en zat keuzen

Onwijs leuk geholpen door Ren�

Onwijs leuk geholpen door Ren�! Een hele fijne adviseur. Denkt goed mee en geeft eerlijk advies. Nette service bij ontvangst.

We hebben hier 2 jaar geleden onze bank�

We hebben hier 2 jaar geleden onze bank gekocht en zeer tevreden. Nu ook nieuwe eetkamerstoelen en barkrukken gekocht.

Mooie winkel, lekker huiselijk en je kan een bakje koffie pakken, super!! Heel fijn geholpen. Top winkel!

Mooie winkel, goede service

Grote, overzichtelijke winkel met mooie banken waar wij naar op zoek waren. Goede service! Je meld je aan bij de info balie, mag even plaatsnemen met wat te eten of drinken en wordt ondanks de drukte vlot geholpen. Heel veel stoffen en kleuren om uit te kiezen!

zeer vriendelijk en deskundig geholpen

zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ondanks de drukte in de winkel snel, uitgebreid en geduldig geholpen.

Ik heb in totaal drie banken gekocht�

Ik heb in totaal drie banken gekocht bij Zitmaxx en ik ben over alle aankopen zeer tevreden. De service die ik heb ervaren, de ruime keuze aan banken en het vlekkeloos opzetten van de banken in mijn woning waren allemaal top geregeld. De reden dat ik al drie keer een bank heb besteld, heeft niets te maken met dat we er snel doorheen waren, maar omdat we drie keer zijn verhuisd. De eerste bank was uiteindelijk te klein voor onze opvolgende woning, en de tweede bank paste helaas niet in de hoek waar we hem graag wilden hebben in onze nieuwe woning. Gelukkig heeft Zitmaxx ons telkens goed geholpen en hebben we nu de perfecte bank voor onze huidige woning. Ik kan Zitmaxx dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsbanken en uitstekende service!

Super fijn!

Twee keer teruggegaan om een bank uit te zoeken. Beiden keren fijn en snel geholpen. We kunnen niet wachten om de bank te ontvangen! :)

prima advies en groot aanbod

prima advies en groot aanbod aan kwaliteit meubelen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar