Bij Zitmaxx wonen kan je je woonkamer met een nieuw interieur belonen .

Grote showroom met enorme aanbod met diverse stylen. Goed geholpen door een leuke en vriendelijke verkoopster die met je meedenkt om een keuze te maken in vele soorten stoffen. Met een heel tevreden gevoel naar huis gegaan.

Verkoper nam de tijd voor ons

Verkoper nam de tijd voor ons, ondanks de drukte in de winkel. Zeer uitgebreid aanbod in alle prijsklasse. We zijn geslaagd voor een bank en stoel! En niet onbelangrijk � Goeie koffie;-) Wel lange levertijd 12 weken, maar dat is tegenwoordig overal.

De hulp die we kregen was duidelijk en vriendelijk.

De hulp die we kregen was duidelijk. We gaven aan dat we zachte stoffen wilden bekijken en er werd een goede selectie gemaakt. De meneer die ons hielp was vriendelijk en geduldig. Hij gaf eerlijk advies over wat er wel of niet onder de garantie valt en wat je kan verwachten van de stof. Wat iets beter kan, is de wachttijd om geholpen te worden. Het was best druk, dus we hebben wel 20 minuten gewacht tot iemand tijd had om te helpen. Wat dan wel fijn is, is dat er goede wachtplekken zijn en dat je wat te drinken kan pakken en iets lekkers uit het automaat.

Snelle & vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service, prima advies gekregen en koop snel gedaan.

Tijdens mijn bezoek bij zitmaxx was ik�

Tijdens mijn bezoek bij zitmaxx was ik opzoek naar een bank. Eenmaal de bank gevonden mocht ik kiezen uit allerlei stof en kleur. Meneer had ons netjes geholpen bij het vinden van een goede bank. Gaf ons allerlei advies. Hartstikke blij met onze nieuwe aankoop!

Bij Zitmaxx wordt je snel geholpen en�

Bij Zitmaxx wordt je snel geholpen en is er veel keus. Dit maakt het echter soms ook lastig. Je kan tussen veel stoffen kiezen, maar ze helaas niet allemaal zien op een groter object. Wel een strookje, maar dat is soms lastig kiezen. Wij moeten de bank nog krijgen, dus wij zijn erg benieuwd.

Handig systeem

Bij Zitmaxx loop je eerst � verplicht � door de gigantische showroom. Alles is er . Iedere bank staat er . Als je lekker hebt gezeten en dus je ideale bank hebt gevonden meld je je weer bij de service balie. Hierna ga je praten over stofjes , kleuren en de prijs . Dit is handig. De Vriendelijke verkoper . Eerlijk . Niet opdringerig of aanwezig . Tevens kundig en op de hoogte van z�n waren . Helpt je middels een tablet . Alles is inzichtelijk en snel

heel gezellige winkel en vrij groot

heel gezellige winkel en vrij groot, een aanrader en heel gezellig personeel. ze nemen goed de tijd voor je. ik ga er zeker nog een keer langs.

We zijn goed geholpen. Snelle, goede service. Top!

Bestelde een eetbank in bep stof

Bestelde een eetbank in bep stof, wilde dat later wijzigen in dezelfde stof als de eetstoelen, was geen probleem, snel opgelost en zeer behulpzame en vriendelijke verkopers die de tijd voor je nemen en meedenken, veel keus bij zitmaxx, ga binnenkort terug voor lampen en woonaccessoires,

fijne winkel

Uitgebreid assortiment en fijn geholpen door de medewerkers.

de verkoopster liet mij rustig de tijd�

de verkoopster liet mij rustig de tijd nemen om de juiste keuze te maken voor de bank die we wilde kwa stoffen en Maten dus was een fijne ervaring zou zeker terug gaan als ik andere spullen nodig heb.

We zijn 2 keer geweest en alle 2 de�

We zijn 2 keer geweest en alle 2 de keren goed geholpen en meegedacht!

Ruime showroom, vriendelijke verkoper

Ruime showroom, ik kon rustig rondkijken zonder dat er gelijk een verkoper op je af komt en toen ik mijn keuze had gemaakt was er snel een verkoper beschikbaar die mijn bestelling opnam. Heel vriendelijke, meedenkende man

Alweer een goede ervaring!

Het is inmiddels onze tweede goede ervaring met Zitmaxx. Zitmaxx heeft een enorm aanbod, de indeling van de showroom is geweldig met een enorme keuze en de mogelijkheid om je eigen configuratie te maken. Een enorm voordeel wat wij vonden was dat we niet werden lastig gevallen door opdringerige verkopers. Pas als je een keuze (of meerdere) had gemaakt kan je je melden bij de informatiebalie voor een gesprek met een medewerker die samen met je alle mogelijkheden door neemt.

Veel keuze en fijn geholpen

Veel keuze en fijn geholpen

Super goed geholpen vriendelijk�

Super goed geholpen vriendelijk personeel Vooral de 13 jarige jongen die bij jullie werkt erg vriendelijk Jullie hebben van alles en heel veel keus ik raad iedereen aan naar jullie toe te gaan top ??

Hele mooie overzichtelijke winkel

Mooie overzichtelijke winkel . De diverse servicepunten waar je informatie kan krijgen zijn een goede toevoeging aan de service. Heel vriendelijk personeel en alles is goed geregeld ,doordat de info balie de mensen begeleid en zo indeeld dat iedereen eerlijk aan de beurt komt. Ik vond het fijn om rustig rond te kunnen kijken en later rustig vragen te kunnen stellen. Mooie meubelen voor een goede prijs. Echt een aanrader!

We kregen de tijd om rustig te kijken�

We kregen de tijd om rustig te kijken en zijn goed geholpen

Zitmaxx staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid

Prachtige woonwinkel met mooie spullen waar je wel uren door kunt brengen maar vooral met vriendelijk en klantgericht personeel

Ervaring met Zitmaxx

Ervaring met Zitmaxx: Vrij recent een eethoek uitgezocht en besteld. In korte tijd meerdere malen bij Zitmaxx geweest. Naast dat het een prettige en gezellige sfeer uitstraalt, geld dit ook voor het personeel die meer dan behulpzaam zijn aan de vooraf toegewezen tafel. Stel een vraag en hij wordt uitgezocht tot de klant tevreden is. Kennis en kunde geven uiteindelijk ook de doorslag voor de klant. Vandaag wederom bij Zitmaxx geweest voor een tv kast. Dit was eigenlijk een wat ingewikkelde casus. Een tv wandmeubel (hang) precies op de plek van een stopcontact en een internetaansluiting voor tv. Thuis een tekening gemaakt met de juiste maten en de rest werd opgelost door de zeer behulpvaardige jongeman. Geen vraag was teveel en uiteindelijk ook deze koop gesloten. Bij Zitmaxx wordt de tijd voor je genomen en dat wordt gewaardeerd.

De ontvangst was zeer gastvrij met een�

De ontvangst was zeer gastvrij met een kopje koffie, daarna zijn we goed geholpen en geadviseerd in de keuze van een ovalen tafel en eetstoelen. Duidelijke uitleg gekregen over de diversen stof categorie�n en inhoud van de aanvullende garanties. Al met al zeer tevreden over onze aankopen !!

De Zitmaxx heeft enorm veel keuze

De Zitmaxx heeft enorm veel keuze. Uitgebreid assortiment in diverse materialen en stoffen waarmee je veel kanten op kunt. Goede hulp hierbij is wel essentieel. Dat is dan ook gelukt. We zijn aardig en professioneel ondersteund bij onze keuze. De afhandeling gaat soepel en is duidelijk.

Mooie winkel

Fijn geholpen, personeel neemt de tijd. Mooie winkel met veel keus.

Echt een hele mooie winkel�

Echt een hele mooie winkel, super ingericht waar je veel inspiratie kan op doen. Hele fijne ongedwongen sfeer, erg behulpzaam personeel.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar