Druk maar overzichtelijk

Mijn ervaring is tot nu toe goed lekker gelopen bij jullie daarna aan tafel de kleur uit gekozen ging snel en goed kerel was erg vriendelijk en meedenkend. Nu wachten op het product ben erg benieuwd

Een aanrader voor iedereen.

Zeer prettig geholpen door de verkoopster niets was haar teveel met het uitzoeken van onze bank en alles wat daar bij komt kijken, alsook met de eetkamertafel + stoelen 6 stuks…. Goede adviezen gekregen in een zeer fijne sfeer…. Gisteren 18 oktober zijn wij een lange tijd in de showroom verbleven die erg gezellig en knus is ingericht! Niet van die ellenlange paden, maar gewoon knus kamer voor kamer achter elkaar ingericht… Ik zal Zitmaxx Wonen absoluut 100 procent aanraden aan familie, vrienden en kennissen. Kortom een fijne prettige ervaring.. Hartelijke groet Laura van Sebille

Klantvriendelijk en een ruim en een flexibele arsortiment aan meubels

Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Door een van de medewerkers. Professionele adviezen en men neemt de tijd om aan al je wensen te voldoen. De prijzen zijn ook betaalbaar. Ben met een goed gevoel daar weggegaan. Nu is het wachten tot dat de meubels mijn kant op komen. Mvg Ria

We wisten wat we wilden, supersnel verder geholpen

Na een rondje door de winkel precies gevonden wat we zochten. Bij de balie gemeld en onder het genot van een kopje koffie konden wij supersnel onze bestelling plaatsen.

Mooie grote winkel met oneindig veel keus!

Ik heb Zitmaxx gevonden op Google. Ik was op zoek naar een bankstel en vond al snel wat ik zocht maar wilde het wel in het echt zien en ging een paar dagen later naar Ter Aar. Nog nooit zo veel bankstellen bij elkaar gezien. Toch bleef ik bij mijn eerste keus maar twijfelde nog over de kleur van de stof. Ik werd daar door een medewerker perfect bij geholpen. Hij heeft me alle opties laten zien en daarna de bestelling op papier gezet. Ik kreeg een paar stalen van de stof mee waaruit ik kon kiezen. Nu kan ik bijna niet wachten tot het bankstel hier in mijn kamer staat!

Mooie winkel met een groot assortiment

Behoorlijke grote winkel met mooie meubels in ieders smaak en ook de accessoires zijn heel divers. Kortom een aanrader om de winkel te bezoeken. Wij kwamen voor een meubel. Heel snel gevonden en door verkoopster afgehandeld en besteld. Zelfs zonder aanbetaling en wordt gratis geleverd!

Uniek

Ik werd gek, zoveel van alles, maar met een goede geduldige hulp en onder genot van lekkere koffie, zijn we toch geslaagd. Wendy komt bij ons wonen. Blij met de korte levertijd en ik kan niet wachten tot het zover is, gauw de muren verven, en het aftellen kan beginnen. Bedankt.

Geweldig bedrijf!

Wat mij het meest opviel tijdens het winkelen bij zitmat was de klantvriendelijkheid! De verkoper had alle tijd terwijl het ontzettend druk was in de winkel. Wij moesten even wachten om de order te maken, maar dat vonden wij geen probleem. Mede omdat het personeel zo vriendelijk was! Dus voor ons: geen betere meubelwas dan Zitmax. ( terwijl wij vlak bij het Alexandrium wonen)

Mooie showroom, veel keuze en aparte accessoires, erg leuk om rond te kijken, daar is ook alle ruimte voor, geen personeel wat loopt te pushen. Als er een keuze is gemaakt, even kenbaar maken en alle mogelijkheden wordt doorgenomen en de koop wel of niet gesloten. Ik ben zeer tevreden en kijk uit naar mijn bestelde lounge bank

Hele fijne mooie zaak

Bank gekocht. Heel fijn geholpen door een vriendelijk behulpzame dame.

super

Super goed geholpen en snel ook. Nu afwachten hoe de meubels zijn.

Efficient vriendelijk en fijn

Alles verliep erg fijn en soepel in de winkel. Mooie tentoonstellingen en vriendelijk en efficient geholpen door de medewerker

Top winkel en een top service

Genoeg keuze en één waar je goed geholpen wordt. Er wordt meegedacht en maken tijd voor je. 2 jaar geleden mijn eethoek gekocht, toen werden we ook super geholpen en nu een mooie bank gekocht. Hopelijk komt het snel

Groot aanbod, goede service tot nu toe

Vorige week een u-bank besteld. Groot aanbod en grote keuze in samenstelling en bekleding.

Leuke winkel met veel keuze

Goed ingerichte winkel met veel keuze! Tafels/stoelen/banken/kasten etc Geoliede machine als je iets wilt kopen, je wordt goed geholpen

Groot assortiment en zeer goed behandeld.

Hele leuke, mooie en grote winkel. Veel keuze en enorm vriendelijk en goed geholpen. Wel iets wat lang moeten wachten maar uiteindelijk zeer maar dan ook echt zeer tevreden naar buiten gegaan!!!

Enorm fijn geholpen en veel keuze

Enorm fijn geholpen door de verkoopster. Er wordt echt de tijd genomen ongeacht de drukte in de winkel. Absoluut geen gehaast gevoel. Daarnaast super veel keuze aan banken zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Voor mij is het de eerste bank ooit die ik heb gekocht voor mijn eerste huis en ik ben enorm blij dat ik hem bij zitmaxx heb gekocht. Ik raad het iedereen aan!

Meedenkend personeel

kreeg ik alle tijd om goed na te denken. Alles werd stap voor stap rustig uitgelegd, en ik werd prettig en professioneel begeleid door het hele proces. Ondanks dat het een drukke zaterdag was, werden we snel geholpen en kregen we alle tijd en aandacht die we nodig hadden. Een fijne ervaring!

Super geholpen door Mike!

Was erg druk maar toch werden we erg goed geholpen en werd er de tijd genomen om mee te denken. Aanrader!

Ge-wel-dig

Vandaag,wederom geslaagd voor een mooie hoekbank. Ik werd keurig geholpen door een denk ik nieuwe verkoper (zoontje van) deze nog jonge, ik denk de jongste heeft zitmaxx prima verwoord en ben ook keurig geholpen. Bedankt een tevreden klant.

Snel geregeld

Een rondje gelopen in de showroom en daarna een afspraak. Waren gelijk aan de beurt, kregen netjes een bakje koffie aangeboden. Binnen een no time alles besteld! Betaling pas als ze het komen bezorgen. Een vriendelijke dame die net zo snel van aanpakken is als ik, daar houden we van! We kijken nu al enorm uit naar alle meubels en lampen die we besteld hebben. :)

En zo hoort Klantenservice te zijn!

Na de zoveelste meubelzaak te hebben bezocht voor een bankstelsel kamen wij gisteren bij Zitmaxx binnenlopen. Het viel meteen op dat er zorg is besteed aan de uitstraling en de opstellingen van de meubels. Geen ongezellige grote hal met sfeerloze verlichting maar je krijgt een goede indruk hoe bepaalde meubels bij je thuis kunnen staan. Maar wat een hele verademing was, is de klantvriendelijkheid. De man die ons hielp was in tegenstelling tot andere verkopers zeer empathisch, en had veel geduld. We kregen niet het gevoel gepusht te worden en hij gaf daadwerkelijk zijn eerlijke mening en advies. Wij hebben snel genoeg door als iemand ons iets zit “aan te smeren” maar het gesprek was zo prettig. Het advies wat wij kregen was zo waardevol dat wij oa om die reden de knoop hebben doorgehakt en onze zithoek bij Zitmaxx hebben besteld. Het is eigenlijk heel erg maar dit was de eerste winkel waar wij het gevoel kregen dat men ons echt hielp met het adviseren en een keuze te maken om ons met een tevreden gevoel weg te gaan. En niet aan omzetcijfers dacht. Het gaf ons gewoon een zeer vertrouwd gevoel, en dat is voor ons heel belangrijk met een aankoop zoals deze. En nu maar hopen dat de weken snel voorbij gaan, want we kunnen niet wachten totdat het geleverd wordt. Maar ben je opzoek naar een winkel met eindeloze keuze, en echt …. Er is voor iedere smaak wel iets prachtigs te vinden, de keuze is enorm. En je wordt begroet met een vriendelijke glimlach en ze staan klaar voor elke vraag. Dit vind je helaas niet meer overal! Voor de eethoek gaan we t.z.t. niet meer het hele land door maar regelrecht naar Zitmaxx!

Verassend grote meubelzaak

Wat een verassend grote meubelzaak,met mooie opstellingen en aangevuld met accessoires. Gelijk bij binnenkomst enthousiast te woord gestaan door de medewerkers, op ons gemak alles bekeken en daarna uitstekend geholpen met de aankoop. Zie uit naar de dag dat onze bank geleverd wordt.

We gingen kijken voor nieuwe eetkamerstoelen ,er was ontzettend veel keus we gingen de hele winkel door mijn man in de rolstoel daar is alles ook goed voor bereikbaar. We hadden al snel onze keus gemaakt en werden heel vriendelijk en goed geholpen ook goed geinformeerd over aankoop en voorwaarden . We waren ook heel content met de prijs

Helemaal top!

Ik ben ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn bank. Vanaf het begin werd er echt met mij meegedacht. Bij het kiezen van de stof nam de medewerker de tijd om verschillende opties te laten zien en zelfs een extra staal te halen die perfect aansloot bij wat ik zocht, maar dan voordeliger, zonder in te leveren op kwaliteit. Dat vond ik echt top! Dankzij dit advies heb ik niet alleen een prachtige bank gevonden die helemaal bij mij past, maar ook nog eens geld bespaard. Service zoals je die niet vaak meer tegenkomt. Persoonlijk, eerlijk en met oog voor detail. Ik ben supertevreden en kan deze zaak iedereen aanbevelen!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar