Largest selection of furniture

Largest selection of furniture. Very friendly staff. Always ready to guide and advise clients in the right direction. I am very satisfied with Zitmaxx.

Eetkamerstoelen

Goede service en advies van de verkoopster gekregen.

Ruim aanbod en prettig personeel

Fijne, mooie winkel. Ruim aanbod. Daarna prettig geholpen, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Enorm geslaagd!

Veel keuze OMG

Super service , veel keuze , super fijn sfeer. ??????

Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij Zitmaxx Wonen

Vanaf het moment dat ik de winkel binnenliep, voelde ik me welkom en op mijn gemak. De vari�teit aan meubels die ze aanbieden is verbazingwekkend; van klassiek tot modern, er is voor elk wat wils. Wat me echt opviel, was de uitstekende kwaliteit van de meubelstukken en toch betaalbaar! Wat me ook echt opviel, was de deskundige hulp van het personeel - ze namen de tijd om naar onze behoeften te luisteren en gaven ons waardevol advies bij het kiezen van de perfecte meubels voor mijn huis. We lopen tevreden weg met een prachtige eet tafel en stoelen! 1 minpunt: parkeer terrein is aan de krappe kant voor aantal bezoekers. Was wel even zoeken om een plekje te vinden.

Prettige winkel met een prachtig en uitgebreid assortiment

Mooi assortiment! Vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Lekker veel keus ??

Foutje, oeps maar toch bedankt!

Helaas een fout gemaakt bij het bestellen van de bank. Gelukkig werd er goed mee gedacht door Zitmaxx en heb ik nu opnieuw mijn bank besteld. Heeft wat gekost en zit op goud straks haha. Maar 100 procent dat de bank lekker gaat zitten!

Klantvriendelijk

Wat wij als prettig hebben ervaren is dat er niet gelijk een medewerker op je nek zit, rustig rond kijken je maakt een afspraak met een medewerker die dan alle tijd voor je neemt, met een lekker, gratis, kopje koffie. Deze formule niet eerder in een meubelzaak meegemaakt.

Geholpen door een heel vriendelijke en�

Geholpen door een heel vriendelijke en behulpzame medewerker! Daardoor een goede keuze kunnen maken! Nog 9 weken wachten op onze nieuwe bank en dan heerlijk zitten!

Vriendelijk en vakkundig personeel

Grote showroom , vriendelijke en vakkundig personeel

Fijn geholpen

Vriendelijk te woord gestaan, meerdere opties aangeboden, geduldig bij het uitzoeken en tips gegeven.

Erg tevreden over Zitmaxx

Erg tevreden over Zitmaxx. Van te voren hadden we al bedacht wat we mooi vonden. Na een aantal keer door de winkel te hebben gelopen, twijfelde we nog steeds en hadden we niet gezien wat we nu echt zochten. De laatste keer zijn we gaan zitten met een verkoper. Erg vriendelijke man, luisterde naar wat onze wensen waren en heeft op basis van onze wensen een bank en eetkamerstoelen uitgezocht. Samen met de verkoper naar de bank en eetkamerstoelen gelopen en uiteindelijk deze bank en eetkamerstoelen besteld. Al met al erg tevreden!

Top geholpen

Ik ben geholpen door een onwijs vriendelijke en ervaren verkoper. Hij heeft mij goed geadviseerd, dit heeft mij geholpen om de juiste keuzes te maken.

Een dagje uit naar Zitmaxx Goede�

Een dagje uit naar Zitmax Goede ontvangst en een hele goede afwerking met een bankstel en stoel die we gekocht hebben . Goede uitleg met de stoffen ,zeer vriendelijk te woord gestaan en de koffie smaakte fantastisch ????

Vriendelijk en met kennis geholpen.

Vriendelijk en met kennis geholpen.

Geslaagd voor een bank in deze mooie winkel

Wat een mooie en overzichtelijk winkel. Prachtige meubels, aardig personeel en heel goed geholpen. Nu nog even een aantal weken wachten op ons bestelde bank. Kan niet wachten tot deze bij ons thuis staat en we heerlijk kunnen zitten.

Na verschillende meubelzaken bezocht te�

Na verschillende meubelzaken bezocht te hebben, kwamen wij bij Zitmaxx terecht. Veel verschillende modellen/opstellingen en kleurstellingen gezien. Wij hebben een bank gekocht, die anders was, dan wij in ons hoofd hadden. Zat erg goed en hebben na het doorspreken van de opstelling, mogelijkheden, stoffering, kleur en de mogelijkheid om te impregneren de koop rondgemaakt. Geen aanbetaling vereist.

Veel keuze en geen gezeik over prijs�

Veel keuze en geen gezeik over prijs onderhandelingen

De keuze is reuze

De keuze is reuze, prettig personeel, geen geouwehoer laten de keuze echt bij jou.

Goed en Professioneel advies;

Goed en Professioneel advies; Ruim assortiment;

Mooie zaak

Mooie zaak, sfeervol ingericht,klantvriendelijk,duidelijke uitleg bij kopen, ik ben blij

De keuze is reuze!:)

Er was een groot assortiment. Heel veel verschillende banken en verschillende stofjes. De keuze is reuze!:)

ZitMaxx 05/08/2023

Wij zijn zaterdag 6 augustus voor de 1e x in Ter Aar geweest. Helaas een regenachtige dag waardoor, waarschijnlijk, extra druk. Parkeren was daardoor een probleem.Het eigen terrein was vol en werd afgesloten. Dus een plek moeten zoeken elders op het industrieterrein. Gelukkig zijn er parkeerhulpen die aanwijzingen geven. Eenmaal binnen verrast door het aanbod! Toonzaal is gigantisch, onderverdeeld in vele modules/kamers. Overal zie je medewerkers die je kunt herkennen aan de tablets die ze bij zich hebben. Zo zijn de medewerkers mobiel en op elke plek inzetbaar. Eenmaal een keuze gemaakt wordt je netjes en vriendelijk geholpen. De bestelling wordt nog eens doorgenomen en kleur en materiaal van bekleding is op stalen aanwezig en wordt getoond. Koffie / thee is op meerdere plekken vrij te verkrijgen. Conclusie: Bijzonder prettige ervaringen en in afwachting van de bestelling

Zitmaxx

Wij hebben vandaag onze nieuwe bank besteld bij zitmaxx. Hele fijne ervaring gehad. Verkopers nemen echt de tijd voor je zodat je echt zeker weet wat je wil. Goed geslaagd!!!

Zitmaxx doet altijd een stapje extra voor de klant.

We zijn al tijden/ jaren op zoek naar een mooie boomstam eettafel met een bijbehorende salontafel. Veel mooie tafels gezien, maar toch weer niet helemaal passend bij ons interieur. We hadden een tafel gezien bij Zitmaxx die we erg mooi vonden, maar die kon volgens de opgave niet in onze maat. Direct kwam een enthousiaste medewerkster naar ons toe om ons te woord te staan. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen. Ook bij het aangeven dat we deze specifieke tafel zo mooi vonden, maar niet in onze maat te verkrijgen was, heeft zij alle registers open getrokken. Met als eindresultaat dat we onze geliefde boomstamtafel met spinpoot in onze maat konden bestellen. Wat een super service! We kunnen niet wachten tot deze binnen zijn! Eerder al geslaagd voor een bank en een stoel en nu ook voor een eettafel en een salontafel. Ga zo door Zitmaxx! Wij raden jullie aan iedereen aan.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar