In blijde verwachting!

We konden rustig rondkijken, zonder dat we werden "lastiggevallen" door verkopers. Een ruime keuze in alles op het gebied van meubels. Het viel ons op dat het erg druk was, maar ondanks dat werden we snel geholpen om onze keus te noteren en te bestellen. Veel personeel en veel kopende klanten is een goede graadmeter. Volgens de verkoopster was het nu nog rustig! De verkoopster gaf goede uitleg en goede service. Alles verliep vlot. Nu in blijde verwachting van een luxe bank en twee stoelen.

Goed geholpen en zat keuzen

Onwijs leuk geholpen door Ren�

Onwijs leuk geholpen door Ren�! Een hele fijne adviseur. Denkt goed mee en geeft eerlijk advies. Nette service bij ontvangst.

We hebben hier 2 jaar geleden onze bank�

We hebben hier 2 jaar geleden onze bank gekocht en zeer tevreden. Nu ook nieuwe eetkamerstoelen en barkrukken gekocht.

Mooie winkel, lekker huiselijk en je kan een bakje koffie pakken, super!! Heel fijn geholpen. Top winkel!

Mooie winkel, goede service

Grote, overzichtelijke winkel met mooie banken waar wij naar op zoek waren. Goede service! Je meld je aan bij de info balie, mag even plaatsnemen met wat te eten of drinken en wordt ondanks de drukte vlot geholpen. Heel veel stoffen en kleuren om uit te kiezen!

zeer vriendelijk en deskundig geholpen

zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ondanks de drukte in de winkel snel, uitgebreid en geduldig geholpen.

Ik heb in totaal drie banken gekocht�

Ik heb in totaal drie banken gekocht bij Zitmaxx en ik ben over alle aankopen zeer tevreden. De service die ik heb ervaren, de ruime keuze aan banken en het vlekkeloos opzetten van de banken in mijn woning waren allemaal top geregeld. De reden dat ik al drie keer een bank heb besteld, heeft niets te maken met dat we er snel doorheen waren, maar omdat we drie keer zijn verhuisd. De eerste bank was uiteindelijk te klein voor onze opvolgende woning, en de tweede bank paste helaas niet in de hoek waar we hem graag wilden hebben in onze nieuwe woning. Gelukkig heeft Zitmaxx ons telkens goed geholpen en hebben we nu de perfecte bank voor onze huidige woning. Ik kan Zitmaxx dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsbanken en uitstekende service!

Super fijn!

Twee keer teruggegaan om een bank uit te zoeken. Beiden keren fijn en snel geholpen. We kunnen niet wachten om de bank te ontvangen! :)

prima advies en groot aanbod

prima advies en groot aanbod aan kwaliteit meubelen.

Wederom prima geslaagd!

We zijn prima geslaagd, geholpen en geadviseerd bij Zitmaxx voor onze aankoop van een prachtig tweepersoonsbed. We verheugen ons erop dat het geleverd wordt.

Fijne klantvriendelijke winkel

Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan en er werd uitgelegd hoe het werkte, rondje gelopen daarna ons gemeld bij de balie en binnen 20 minuten zaten we bij een adviseur, wij vonden dit heel fijn het was ook erg druk dus we hadden verwacht veel langer te moeten wachten. Adviseur nam de tijd voor ons en nam alles goed met ons door!

Heel fijn en snel geholpen door een�

Heel fijn en snel geholpen door een medewerker van Zitmaxx. Ruime keuze aan banken, stoffen en kleuren!

Mooie rolstoel vriendelijke winkel

Mooie rolstoel vriendelijke winkel. Goed en fijn geholpen.

Super mooie stoelen besteld.

Super mooie stoelen besteld. Zeer ruime keuze . Je wordt netjes geholpen. Het was super druk . De verkoopster heeft alle tijd voor je. Met een blij gevoel naar huis.

Snel geslaagd en goede service

Wij zijn snel geslaagd bij Zitmaxx. Eindelijk een bank gevonden die alles heeft wat wij zochten. Na het bestellen toch spijt van de stof die wij hadden gekozen. Gelukkig kon dit nog aangepast worden. Vriendelijk geholpen! Erg tevreden!

Mooie winkel en ze hebben de tijd voor hun klanten!

Wat een mooie winkel, erg veel keuze en voor ieder wat wils. Wij zijn erg fijn geholpen door Ren�. Er wordt echt tijd voor je genomen ondanks de drukte in de winkel. Ze zijn niet opdringerig en laten de keuze echt volledig bij jou. We hebben goede adviezen gekregen over de stof, keuze van de bankdelen, onderhoud en nog vwel meer. Al met al een hele fijne eerste ervaring met Zitmaxx. Wij zouden Zitmaxx dan ook zeker aanraden bij anderen!

Groote winkel met heel veel keuze

Groote winkel met heel veel keuze en stijlen. Ook is er heel veel aan te passen zoals kleur en afmetingen van een tafel. Vriendelijk en behulpzaam personeel, en het belangrijkste mischien wel is dat de prijs heel redelijk is.

Goede vriendelijke service

Goede organisatie, netjes melden en zodra adviseur beschikbaar is wordt je in alle rust tijd en ruimte geholpen. Ook als je alleen een vraag hebt wordt je goed netjes duidelijk en vriendelijk te woord te staan. Adviezen worden gegeven. Zowel gevraagd als ongevraagd.

fam vos

fam vos we vonden het een hele fijne & mooie winkel en we werden goed geholpen en nu maar hopen dat ze alles op tijd kunnen leveren

Heel goed geholpen eerlijk en goed�

Heel goed geholpen eerlijk en goed advies gekregen.

Mooie ruime winkel

Mooie ruime winkel. Heel fijn geholpen door het personeel. Wij wachten nu op onze bank maar zijn al enorm blij!

Ruime keuze bij Zitmaxx ??

Ruime keuze en zonder afspraak (op zaterdag) zeer snel en vakkundig geholpen. Geen aanbetaling! Hier hadden we een autorit van ruim 1 uur wel voor over. ??

Mooie overzichtelijke winkel

Mooie overzichtelijke winkel. Kundige medewerkers en fijn geholpen.

Veel keuze, prima geholpen

Grote winkel, veel keus, vriendelijk geholpen door een deskundige medewerker

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar