Aanrader

Deskundige service, vriendelijk personeel, heel veel keuze en mooie winkel!

Fantastische winkel

Fantastische winkel. Heel goed geholpen en advies gehad. En lekkere koffie ??

We zijn heel goed geholpen door een�

We zijn heel goed geholpen door een verkoper die ook echt goed advies gaf over stoffen en comfort.

Klantvriendelijk �n toffe meubels!

Ik kan beter zeggen wat niet goed was dan is mijn lijst korter�maar ik kan niets bedenken. Zitmaxx Wonen is een top bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat (waar vind je dat nog) en waar je toffe meubels vind met een goede prijs/kwaliteit verhouding!!!

Uitermate vriendelijk en kundig te�

Uitermate vriendelijk en kundig te woord gestaan door de infobalie en verkoopster.

leuke winkel veel keus

leuke winkel veel keus en mogelijkheden. Het was superdruk die dag maar werden heel goed en snel geholpen. vriendelijk personeel.

Gastvrij, behulpzaam

Gastvrij ontvangen, duidelijke uitleg van de showroom en zeer behulpzaam met het artikel wat we graag wilde hebben.

Een fijne ervaring

Het personeel was ontzettend vriendelijk en wilde al onze vragen beantwoorden in de winkel, ik was op zoek naar een bank en er werd met mij meegekeken en gezocht naar wat er in mijn prijsklasse zou vallen. Ook wilde ik erg graag een aparte kleur, we mochten de kleuren mee naar buiten nemen om met ander licht te kijken om zo zeker te zijn dat ik de juiste kleur zou uitkiezen. Ik wilde ook nog graag wat andere meubels aanschaffen, er werd mij eerlijk vertelt welke meubels ze wel en welke ze niet hadden in mijn prijsklasse. Het was een prettige ervaring en de adviseur nam er alle tijd voor om aan al mijn wensen te voldoen.

Bezoek deze winkel ??Absoluut n must

Een ontzettend fijne winkel om op zoek te gaan naar een nieuw interieur, heel erg veel keus .. meerdere stijlen en heel vriendelijk personeel� Nieuwe mooie bank speels model gekocht en we komen zeker terug ??

Top service!

We werden snel geholpen en heel vakkundig te woord gestaan. Goede uitleg en er werd meegedacht. Top service!

De vriendelijkheid

De vriendelijkheid, behulpzaam, mooie meubels naar m�n zin.

Goede voorlichting

We zijn heel goed voorgelicht over zitting van banken, omdat ik al jaren rugklachten heb, heb ik gekozen voor een normale diepte zodat ik met mijn voeten op de grond kan zitten, vriendelijke mevrouw heeft ons geholpen niet opdringerig,fijne uitleg over diverse stoffen,daardoor hebben wij allebei (mijn zus was mee) een bank besteld, nu maar afwachten hoe mooi de bank is als hij word geleverd.

Goede ervaring bij Zitmaxx

Goede ervaring bij Zitmaxx. Alles staat netjes in de winkel en er is enorm veel keus. Wisten nog niet precies wat we wilde maar daar zijn we samen met Verkoper snel uitgekomen. Verkoper was erg behulpzaam en gaf ons alle tijd die we nodig hebben. Zou hier zeker nog is terugkomen.

Er wordt naar je geluisterd.

Er wordt naar je geluisterd wat de wensen zijn en een goede click met verkoper dat is al een pre. Goed advies gehad top. Dat waarderen wij zeer.

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper

Vriendelijk meedenkend personeel

Vriendelijk meedenkend personeel Netjes behandeld En voor elke portemonnee wat te koop

Groot assortiment

Prima winkel. Wel erg druk maar altijd iemand snel paraat voor hulp en advies. Groot assortiment en veel stoffen beschikbaar.

Je kan rustig zelf rondlopen en aan het einde als je vragen hebt of iets wilt bestellen is er genoeg vriendelijk/ervaren personeel aanwezig om je te helpen. Soms moet je even wachten maar dan kan je even wat te drinken pakken. Ze hebben een divers assortiment met veel mogelijkheden zoals je zelf zou willen.

Prachtige spullen!

Fijne gezellige hulp gehad bij het bestellen van mijn meubels. Mooie spullen voor een mooie prijs. Zelfs met een laag budget is hier heel veel te vinden!

Tijd en aandacht

We werden heel prettig geholpen en er wert echt tijd en aandacht aan je besteed. We werden goed geadviseerd zonder dat je iets werdt aangedrongen. Alle tijd en aandacht dat hebben we als zeer prettig ervaren.

Klant is Koning

Kracht van dit bedrijf is dat de klant eerst zelf kan kijken, proberen en zich daarna kan melden voor een adviseur ongeacht voor welk bedrag of alleen informatie. Lekkere koffie en thee doen hier zeker aan mee. Prettig gesprek met een klik en informatief gesprek over onze wensen. Wij hebben de opdracht gegeven en zijn vol verwachting van de levering. Keurige bevestiging in de email.

Wat een prachtige winkel

Wat een prachtige winkel, met en bijna oneindige keuze. Zijn op zaterdag 15-07-2023 gaan kijken of er iets voor ons bij was. Na een rondje winkel bij infobalie om een medewerker gevraagd die ons te woord kon staan, zijn heel prettig en zonder tijdsdruk geholpen, en hebben diezelfde dag een bakstel, salontafel, en een eettafel met 4 stoelen, en een mooi vloerkleed voor bij de nieuwe bank gekocht. Ook prettig was dat je voor een relatief klein bedrag 5 jaar garantie tegen doorzakken en vlekken kon bijkopen wat wij dan ook gedaan hebben.

Een prachtige winkel met een duidelijke�

Een prachtige winkel met een duidelijke route. Je kan op je gemak alles bekijken, kopje koffie drinken , nog een keer alles bekijken en als je vragen hebt of een bestelling wilt plaatsen het aangeven bij de balie. Je gaat dan ergens zitten en er komt een verkoper bij je . Die dan alle tijd voor je neemt. Een aanrader

Wederom een bank van Zitmaxx Wonen

Vandaag onze 2e bank uitgezocht bij Zitmaxx Wonen omdat we van de 1e bank ten volle hebben genoten. We dachten dat op zaterdag een bank uitzoeken niet zo goed idee was maar tegendeel is waar. Looproute afgerond en keuze gemaakt. Bij de infobalie werden we doorverwezen naar een zitje. Dame kwam supersnel en met 30 minuten was de 2e bank een feit en kijken we nu al uit naar de bezorging voor de kerst. Top.

Heel veel keus in bankstellen

Heel veel keus in bankstellen. We hebben een mooi bankstel gevonden. De verkoper adviseerde goed inzake de keuze van de stoffering. Want veel mogelijkheden qua kleur en materiaal

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar