Goede service en kwaliteit

Vandaag een bank stoel kleed en salon tafel bestel.Service is top! Snel en goed geholpen de verkoopster ging voor advies een stylist erbij halen om samen tot een mooie kleuren combinatie te komen. Ook de ruimte in huis werd bekeken of alles goed zal passen. Het is niet de eerste keer dat ik een bank koop bij zitmaxx veel mogelijkheden qua vorm kleur en stoffen.

Geweldige fine meubelzaak

Al bij binnenkomst kon je zien dat je hier zeker zou slagen.De keuze is enorm,alle stijlen dus voor ieder wat wils.Het personeel was zeer vakkundig en behulpzaam.Overal kon je een kop lekkere verse koffie pakkn dit alles was ook gratis.Kortom wij zijn geslaagd en vonden het een plezierige ervaring!

Opschieten maar!

Personeel was vakkundig en beleefd-vriendelijk. Wel erg onpersoonlijk allemaal, bestellen, betalen en snel wegwezen weer. Ik was duidelijk niet meer dan een nr in de grote Zitmaxxfabriek. Maar ze hebben leuke ontwerpen en bijzondere materialen, niet heel standaard dus. Over 8 tot 10 wkn weet ik of de aflevering / afhandeling is gegaan.

Ruime keus aan banken

Ruime keus aan banken! Wij zijn goed geholpen en zeer geslaagd :)

Zeer grote en ruim opgezette winkel met�

Zeer grote en ruim opgezette winkel met verschillende stijlen. Keuze genoeg voor iedereen. Vriendelijk en meedenkend geholpen.

Werden goed geholpen onder t genot van n kopje koffiet van�

Werden goed geholpen onder t genot van n kopje koffie.Ze namen de tijd,kwamen met goed advies,Leuke tips en super fijn dat je niks aan hoeft te betalen.Ben super tevreden??

Goede service in de winkel

In de winkel was het erg druk, maar we werden snel geholpen en goed geadviseerd. Nu maar wachten op de levering van de bank!

Bezorgkosten zeer duren

Bezorgkosten zeer duren. Bank gekocht lang wachten op een verkoper

Wat een keuze!

Wat een keuze! Prachtige en grote winkel met enorm veel keuze, idee�n en inspiratie. Wij werden ruim na sluitingstijd nog netjes geholpen, onze bank besteld en rustig en uitgebreid geadviseerd. Onze bijpassende stoel moeten we nog even uitzoeken, maar die kunnen we zelf op afstand weer toevoegen aan onze bestelling. Wij raden ze bij iedereen aan.

Leuke winkel

Leuke winkel, veel keuze. Was echt maar 5-10 minuten wachten om geholpen te worden betreft advies en bestellen. Een hele gezellige dame die ons hielp en goed advies gaf en mee keek naar mogelijkheden. Haalde zelfs een stoel uit de winkel om te laten zien. Met zulke goede service wil je graag een bestelling doen, dus dat hebben we ook gedaan. Nu wachten op onze eetkamerstoelen�

Verkopen zijn ze goed in, duidelijkheid minder

Verkopen zijn ze goed in, maar helaas niet duidelijk over de voorwaarden van de koop. Wij twijfelden nog tussen 2 stoffen voor onze nieuwe bank. We kregen netjes van beide stoffen een staaltje mee en er werd aangegeven dat we binnen 2 dagen per mail kosteloos konden wijzigen. Er is niet benoemd dat ��n van de keuzes een duurdere stof betrof waardoor er dan een meerprijs zou zijn. Erg jammer en onduidelijk dat we hier achteraf achter kwamen na wijziging. Kostenloos annuleren was echter ook niet mogelijk. Jammer dat je toch een minder wow gevoel over houdt na aankoop van een nieuwe bank.

Zijn al jaren vaste klant

Zijn al jaren vaste klant en altijd prima geholpen. Ons hele huis staat vol met Zitmaxx. Daar ik nogal eens verander van meubels en wel in het paars, wordt daar altijd rekening mee gehouden qua stoffen.

Super fijne winkel

Het was erg druk maar als je geholpen wilde worden was er binnen no time iemand van het team beschikbaar. Deze nam de tijd met erg goed advies. Fijne winkel met enorm veel mogelijke stoffen welke je allemaal kan bekijken zelfs buiten de winkel ivm daglicht. ????

Ik sprak een medewerker aan en die was�

Ik sprak een medewerker aan en die was zeer behulpzaam en dacht mee over mijn wensen. Onder het genot van een aangeboden kopje koffie, hebben we mijn wensen op een rij gezet wat mijn gekozen bankstel,samenstelling en stof betreft. Wat ik heel plezierig vondt was, dat er niet opdringerig gedaan werdt of eventuele extra's opgedrongen werden. Ben blij en tevreden over mijn aankoop en kan Zitmaxx bij iedereen aanraden.

Geweldige ervaring bij Zitmaxx!

Wat een prachtige showroom! Zitmaxx biedt een overweldigende hoeveelheid inspiratie en indrukken � echt een walhalla voor liefhebbers van mooie meubels. De collectie is divers en stijlvol, waardoor je direct zin krijgt om je interieur aan te pakken. Een speciale dank aan medewerkster Julia, die ons fantastisch heeft geholpen. Ze dacht goed mee, gaf deskundig advies en nam de tijd om ons te begeleiden in onze keuze. Haar service maakte het bezoek extra prettig. Kortom: Zitmaxx is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en stijlvolle meubels met topservice!

Grote winkel, prima service

Grote winkel, veel verschillende banken, stoelen, tafels en andere meubels. Duidelijke route. We zijn goed geholpen bij de bestelling. Jammer dat je alleen bij het kopen in de winkel voorrang hebt op de levering en er dus niet nog een nachtje over kunt slapen. Het gaat toch om een hoog bedrag.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen, niks was teveel ondanks de drukte!

Wederom een goeie winkel ervaring

Wat is het toch heerlijk om bij zitmaxx te winkelen. Altijd een goeie sfeer! We zijn wederom goed geholpen met het uit kiezen van een bank en feautuil . Laat het maar snel bezorgd worden� de levertijd is 14-18 weken. We kijken ernaar uit iig!

Bank Victoria Cinnamon kleur gekocht

Twee weken geleden 25 januari 2025 hadden wij al een kijkje genomen bij jullie mooie meubelzaak om te ori�nteren voor een leuke bank en of bankstel... 1 bankstel sprong er voor ons uit... genaamd Victoria... en die bank zat nog steeds in onze gedachten. Wij hebben ook nog elders gekeken bij diverse meubelzaken. Maar de bankstellen die wij elders zagen, woog niet op tegen de Victoria bank... Vandaag 8 februari 2025 zijn wij toch weer naar jullie mooie meubelzaak gegaan en hebben wij de bank Victoria gekocht... wij wilden voor de kleur Moonlight Rock gaan, maar last minute zagen wij een andere kleur Cinnamon. Wij keken elkaar aan, mijn man en ik waren gelijk unaniem dat het die kleur wordt welke bij ons past qua gevoel en zen ??????? voelt en bij ons interieur past... Zo gezegd, zo gedacht, zo gedaan, zo gekocht... ???? Wij kunnen niet wachten... ??

Ruime keuze op de site en product ook kunnen bezichtigen in de showroom.

Ruime keuze op de site en product ook kunnen bezichtigen in de showroom. Daarbij zijn we vriendelijk en zeer goed geholpen!

Waarom Zitmaxx de beste keuze is?

Wij hebben inmiddels een groot deel van onze inboedel aangeschaft bij Zitmaxx en zijn super tevreden! Eerst alleen de bank, maar hierna weer terug gegaan voor een eetkamerbank, stoelen en ook onze barkrukken. De service die ze bieden, een enorm ruim assortiment en ook de ruime keuze aan kleuren en stoffen maakte dat wij het de 1,5 uur durende rit naar Ter Aar meer dan waard vonden. Ook bieden zij een fijne garantieservice voor een kleine meerprijs aan voor al uw meubelen.

Goede ervaring bij zitmaxx wonen

Mooie showroom, veel medewerkers die rond lopen om te helpen. Snelle service als je iemand wilt spreken of als je al wilt bestellen. De medewerkers zijn allemaal heel klantvriendelijk.

Super winkel

Super veel keuze, exht voor ieder wat wils en de winkel is ruim opgezet! Daarnaast deskundig advies en zeer goed geprijsd!

Top ervaring!

Vanmiddag ben ik heel prettig geholpen door de medewerkers in de winkel. Daar waar ik zoekende was, heeft de verkoper mij kundig, snel en op een ontspannen manier geholpen. De medewerker nam de tijd, ondanks de vele bezoekers in de winkel. Ik kijk nu al uit naar de levering van mijn bank.

Fijne ervaring

Fijne ervaring! Aardig personeel wat je heel goed helpt en mooie spullen met goed kwaliteit! Zeer tevreden

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar