Fijne winkel om in rond te lopen

Fijne winkel om in rond te lopen, zonder opdringerige verkopers. En heel veel keus.

Super winkel!

Wat een mooie winkel met ontzettend veel keus! Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam als je dat wenst.

Prima bedrijf met mooie showroom

Indrukwekkende showroom met mooie meubels, leuke medewerkers, zeer behulpzaam en kundig. Ook is alles goed georganiseerd, melden bij de balie en een medewerker wordt toegewezen. Wij komen vast nog eens terug!

Zeer vriendelijk geholpen in de winkel

Zeer vriendelijk geholpen in de winkel. Kundig personeel die verstand heeft van zit meubels . Zeer veel keus, als je hier geen keuze kan maken dan in het nergens. Aanrader!!

Alles klopte

Alles klopte, bij binnenkomst erg vriendelijk personeel die bereid waren mee te denken. Uiteindelijk 6 eetkamerstoelen gekocht. Wij zijn online bij Zitmax terechtgekomen omdat er veel keuze was voor alle soorten leer en voor verschillende onderstellen.

Fijn zaak

Fijn zaak, veel keus en ik ben uitstekend geholpen. Ben heel erg blij met mijn aankoop.

Top bedrijf

Ons is Zitmaxx ontzettend goed bevallen. Je kunt een rondje lopen in de showroom met looproute waarna je naar een verkoper kunt vragen. Voor ons ideaal, omdat je tijdens het inspiratie rondje rustig alles kunt bekijken zonder dat er medewerkers meteen naar je toekomen of vragen gaan stellen. Bij ons kwam er een man zitten en onder een kopje koffie werden we erg goed geholpen. Hij kon alles goed uitleggen, hielp ons waar we twijfelden, maar gaf ons de tijd om na te denken en liet de keuze ook echt aan ons. Ondanks de bank pas net besteld is en nog niet binnen, raden wij nu al zitmaxx bij vrienden aan. Hier zou ik zeker terug komen!

Leuk assortiment + goede hulp

Het assortiment is erg leuk, veel keuze en zijn hier ook goed geslaagd. De keuze uit verschillende stoffen en tafelbladen / poten is gigantisch. De medewerkers nemen ook de tijd om alles te laten zien en geven goede adviezen. Zeker een aanrader om hier langs te komen

Aankoop relaxstoel

Vriendelijk, behulpzaam, neemt de tijd en niet opdringerig!

Top service!

We waren wat geschrokken van de volle parkeerplaats. Het was erg druk maar eenmaal binnen viel dit gelukkig reuze mee. Er was meer dan voldoende keus en het �hulp vragen systeem� via de informatie balie was perfect. Ondanks de drukte nam de verkoopster had alle tijd voor ons en dacht fijn met ons mee. De keuze uit de opties is reuze, daarnaast is de klantenservice top. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop. Nu wachten tot onze eetbank en eetkamer stoelen binnen komen. Wij komen zeker terug!

Een prachtig mooie winkel!

Een prachtig mooie winkel! Een winkel waar je je ogen uitkijkt en je hele interieur kunt kopen. Prachtige banken, mooie tafels met genoeg variatie aan verschillende stoelen. De winkel geeft een fijne sfeer. Geen opdringerige verkopers. Lekker zelf eerst even rondkijken en als je hulp nodig hebt, dan gewoon even vragen en word je super geholpen door de verkopers. Wij kunnen niet wachten tot onze bank binnen is! :) Deze winkel raad ik zeker aan bij mijn familie en vrienden.

Eerlijk en goed onderbouwd advies

Direct bij binnenkomst voelden we ons welkom. We konden heerlijk overal rondneuzen zonder dat er direct een verkoper in ons nek stond te hijgen. Toen wij eenmaal een keuze gemaakt hadden kregen we een adviseur toegewezen. Die liep alles met ons door en gaf eerlijk en goed advies over de stof die voor ons het beste past gezien kinderen en huisdieren. Voor ons was deze middag een 10plus ervaring.

We zijn heel goed geholpen wij zijn�

We zijn heel goed geholpen wij zijn zeer tevreden

Mooie winkels met groot aanbod en vriendelijk personeel

John die ons geholpen heeft was erg vriendelijk en had enorm veel kennis van de producten die ze in de winkel hadden. Kregen keurig wat te drinken aangeboden en werden snel geholpen.

Wat een aanbod aan banken!

Wat een aanbod aan banken!! Ondanks dat er veel mensen in de winkel liepen, voelde het niet te druk. We werden snel, goed en vriendelijk geholpen bij het uitkiezen van onze bank. Fijne winkel, vriendelijk personeel en een enorm aanbod aan banken!

De ervaring was zeer goed

De ervaring was zeer goed, hier geen medewerkers die opdringerig zijn, je kan heerlijk de hele winkel doorlopen zonder aan gesproken te worden, en als je dan wel wat wil weten, dan lopen er voldoende medewerkers die je goede informatie geven. Het assortiment is overweldigend, voor ieder wat wils en voor zeer schappelijke prijzen, al met al een goede ervaring, als het vervolg, ( aflevering)ook goed verloopt dan zijn wij dik tevreden, ook een pluspunt, je hoeft geen aanbetaling te doen, je kan gewoon betalen bij aflevering, zo hoort dit ook.

onze droombank gevonden

Tijdens een weekend in Belgi�, zagen we een leren hoekbank die we heel mooi vonden maar die niet in de door ons gewenste kleur geleverd kon worden, Thuis op internet gezocht wie dit merk verkoopt en daarbij kwamen we uit bij Zitmaxx, waar we eerder heel prettig geholpen zijn bij de koop van onze eetkamerstoelen. Heb ze na telefonisch contact een mail gestuurd met onze wensen en in no time werd die beantwoord. Afgelopen vrijdag zijn we er heen gegaan en de hoekbank via hen besteld, ondanks dat zij het model niet in hun collectie hebben. Fantastisch geholpen en zelfs goedkoper dan de bank die we elders gezien hadden.

Rustig rondkijken en veel keuze

Je kan rustig rondkijken en alle soorten banken proberen. Na je rondje door de winkel kan je bij de medewerkers je vragen stellen of gelijk een nieuwe bank kopen. Er is meer dan voldoende personeel, dus je hoeft niet lang te wachten. Er zijn veel verschillende banken en bij de meeste kan je zelf je opstelling kiezen. Kortom, een hele fijne winkel om een nieuwe bank te kopen.

Zojuist heel goed geholpen bij Zitmaxx

Zojuist heel goed geholpen bij Zitmaxx. De model die wij heel graag wilden was niet beschikbaar volgens onze maten, alsnog door de verkoper zodanig goed geholpen dat we het uiteindelijk wel hebben kunnen krijgen naar wens. Zitmaxx heeft een breed assortiment waaruit je kan kiezen. Ook zijn er heel veel soorten stoffen beschikbaar in verschillende kleuren en goede kwaliteit. Wij raden Zitmaxx zeker aan: 1) Voor de service 2) Voor de kwaliteit 3) Voor de brede assortiment.

Aankoop eetkamerstoelen.

Dit is de tweede keer in drie jaar dat wij geslaagd zijn. Je kan in alle rust rond kijken en als je geholpen wilt worden melt je dat. Dat gaat heel rustig en wordt goed uitgelegd, Een zeer vriendelijke verkoper die alle tijd nam.. Wij komen zeker weer terug.

We zijn goed geadviseerd en geholpen�

We zijn goed geadviseerd en geholpen met het bij elkaar zoeken/passen van de meubels. De verkoper had verstand van zaken en had snel door wat onze smaak was en hoe dat vertaald kon worden naar de praktijk. Hij nam de tijd en was geduldig

Onvriendelijke dame en spontaan 4 weken vertraging.

Zojuist dame van klantenservice gesproken, was alles behalve vriendelijk of vrolijk. Kondigt doodleuk aan dat me bank 4 weken vertraging heeft omdat het druk is in de zomer. Terwijl bij aankoop de verkoper mijn zo goed als garandeerde dat die er met 6 weken zou zijn, (nu 4 weken geleden). Nog even rustig 7 weken dus? ??????

Hele fijne ervaring op locatie

Wij zijn twee keer op locatie geweest 1x om de bank te kiezen en 1x om de stof en de kleur te kiezen. Ondanks onze onzekerheid over de kleur en stof �n vele vragen, zijn wij geduldig en professioneel geholpen door de medewerkers van Zitmaxx. We hebben daarom een hele fijne ervaring gehad in de winkel. Ik wil hierbij iedereen bedanken die ons heeft bijgestaan bij het maken van een keuze. Op dit moment is ons bestelling in de maak en we kunnen niet wachten tot dit pronkstuk gaat stralen in onze woonkamer! Duimpjes omhoog????????

Fijne ontvangst bij ZitMaxxHet was erg druk in de wen toch�

Het was erg druk in de winkel en toch nam iemand de tijd om een collega te bellen en om koffie aan te bieden. De collega kwam snel en loodste ons door alle keuzes heen. Ze was erg vriendelijk en nam de tijd voor ons. Ook legde ze alles uit over de stof en de werking daarvan. Complimenten aan ZitMaxx

Grote keuze mogelijkheid en relax�

Grote keuze mogelijkheid en relax winkelen en leuke verkopers met ervaring en niet opdringerig

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar