Super fijn geholpen!

Super fijn geholpen!

Geweldige service en advies bij Zitmaxx - Sofie is fantastisch!

Ik wil graag mijn oprechte dank geven over mijn fijne ervaring bij Zitmaxx en in het bijzonder over Sofie, de adviseur die mij met zoveel toewijding heeft geholpen. Vanaf het moment dat ik de winkel binnenliep, voelde ik me welkom en werd ik op een vriendelijke en professionele manier benaderd. Sofie was ongelooflijk behulpzaam en luisterde aandachtig naar mijn wensen en behoeften. Ze nam echt de tijd om mijn persoonlijke stijl en voorkeuren te begrijpen. Ik was op zoek naar een nieuwe bank, eetkamerstoelen en barkrukken, en ze had een uitgebreide kennis van het assortiment van Zitmaxx. Haar deskundige advies en inzicht hebben me geholpen om de perfecte meubels te vinden die bij mijn smaak passen. Ze begreep mijn ruimte en de uitdagingen waar ik mee te maken had, en ze bood creatieve oplossingen die ik zelf nooit had bedacht. Haar suggesties waren niet alleen praktisch, maar ook esthetisch en pasten perfect bij mijn interieur. Naast de uitstekende service en het geweldige advies was ik ook onder de indruk van de ruime keuze aan meubels bij Zitmaxx. Het was bijna overweldigend, maar de adviseur hielp me om door het assortiment te navigeren en meubels te vinden die aan al mijn eisen voldeden. Ik was vooral blij met de vari�teit aan stijlen en kleuren waaruit ik kon kiezen.

Heel te vrede

Heel te vrede. Verkoopster had veel geduld en was erg hulpzaam. Ook al was het druk, ze kon me gerust helpen

De mevrouw die ons hielp dacht goed�

De mevrouw die ons hielp dacht goed mee, gaf eerlijk advies en gaf ons duidelijke opties

Je kan fijn rondlopen in de winkel�

Je kan fijn rondlopen in de winkel zonder dat een verkoper je gelijk komt aanspreken. Er is genoeg keus qua banken met veel stoffen. ZITMAXX is echt het goedkoopste! Fijne adviseurs die de tijd voor je nemen

Ruim assortiment, vriendelijk personeel

Ervaring in de winkel was top. Ruim assortiment. Uiteindelijk terecht gekund bij een medewerker voor vragen, advies en een offerte. Het voelde vrijblijvend en er werden geen opdringerige verkooppraatjes gehouden. Nu nog wachten op mijn bestelling :-)

Top bedrijf en medewerkers!

Super fijn geholpen, er is goed mee gedacht aan onze interieur. Heel klantvriendelijk en we werden goed ontvangen! Zeker een aanrader, mooie en fijne bank uitgekozen , helemaal naar onze zin, maat en kleur/stof! Kan niet wachten tot onze bank binnen komt zodat wij er lekker van kunnen genieten.

Prettig en vakkundig geholpen door Robin

Prettig en vakkundig geholpen door Robin

Zeer prettige winkel met deskundig en relaxed personeel

Mijn man en ik �vielen� al snel voor de ideale bank. Nu nog de stofkeuze! Ik had een staal van een concurrent meegenomen. De gastvrouw heeft heel veel moeite gedaan om vrijwel exact dezelfde stof/kwaliteit/kleur te vinden! Uitstekend geholpen! De winkel zelf (Ter Aar) ademde een rustige sfeer uit met diverse �kamers�. Heel erg prettig winkelen dus! Ik raad Zitmaxx zeker bij familie en vrienden aan!

Ze laten je vrij om te kijken

Ze laten je vrij om te kijken, en met foto laten zien aan des betreffende! Daarna netjes geholpen door een aardige mevrouw. Netjes stof uitgezocht en koffie gekregen!

Aanrader!

Wij zijn super goed geholpen en geadviseerd in de winkel over de mogelijkheden! Wij zijn geslaagd voor eetkamerstoelen en zijn zeer tevreden over de aankoop.

De verkoopster was zeer vriendelijk en�

De verkoopster was zeer vriendelijk en duidelijk. Deed alle moeite voor uitleg diverse mogelijkheden.

Onwijs goed geholpen door een hele�

Onwijs goed geholpen door een hele lieve vrouw! Ze gaf ons veel ruimte en advies waarin wij een goede beslissing konden nemen. Erg blij met onze aankoop.

Tot nu toe tevreden.

De vriendelijke medewerker heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken van de uitvoering er de kleuren van de banken. En goede uitleg gekregen over de garantie en onderhoud. Ook over ver hoe lang de levering ongeveer duurt. En de uitleg daarover. Dankjewel ??

De verkoper was prettig in de omgang

De verkoper was prettig in de omgang. Liet mij het model uit kiezen, gaf advies. Ook over een bank met opberg mogelijkheden. Zijn even naar de bank die ik wilde toe gelopen. Heeft ook het verschil laten voelen tussen koudschuim en pocket vering. Ik wilde nog een vloerkleed erbij maar was toch boven mijn budget. Verkoper heeft mij niet onder druk gezet. Reageerde heel begripvol.

Uitstekend geholpen in de winkel

Uitstekend geholpen in de winkel

Voor al zo doorgaan

Ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen, zowel met relaxstoel als boven met keukenkrukken.

Verwachting dubbel en dwars waargemaakt

Warm ontvangst, geen opdringerige verkopers, geweldig assortiment met mooie meubelen voor ieder wat wils. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Maak foto's van de meubels die je mooi vindt of noteer de naam. Dan kun je thuis op de website rustig naar maten etc. kijken.

De eerste keer kwamen we langs om ons te ori�nteren en vonden we het prettig dat we volledig onze gang konden gaan zonder enige opdringerigheid van de adviseurs. Wel aan het eind nog even vriendelijk vragen het zo ok� was, helemaal top. De tweede keer wisten we (jawel, na het nodig denken, meten, denken en nogmaals meten) aardig wat we wilden, maar hadden nog wel advies nodig. Onze adviseuse was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Niets leek haar te veel, het gesjouw met kilo's stalen: het leek alsof ze niets leukers wist te doen:). Ook vond ik het erg fijn dat ze zo deskundig over kleuren adviseerde, het werd er oprechter mooier van. Wij hadden zonder dit advies absoluut saaier en minder op elkaar aansluitend gekozen en dat was toch echt erg jammer geweest. Vervolgens waren de bijzonder zorgvuldige wijze waarop zij de zaak invoerde, het rustig en geduldig dubbel checken bij ons (en bij al die nummers van de stalen) en -in mijn beleving- haar oprecht blije felicitaties met onze aankoop: ik vond het buitengewoon aangenaam. Ondanks dat we een aardig bedrag kwijt waren, verliet ik fluitend de winkel. Goed geholpen en ontzettend blij met onze aankoop.

goed in vriendelijkheid

goed in vriendelijkheid we zijn rustig begeleid in onze keuze er was heel veel keuze, maar we voelden geen druk

Heel mooi fauteuil

Heel mooi fauteuil Niet duur Snel en goed geholpen door vakkundig personeel

Leuke winkel met een nette showroom

Leuke winkel met een nette showroom, bakje koffie staat ook klaar. Personeel erg vriendelijk.

Ruime showroom en de mogelijkheid om�

Ruime showroom en de mogelijkheid om eerst zelf rustig te kijken. Klantvriendelijk personeel. Dit wordt onze tweede bank bij zitmax vandaan en hopen hier ook weer veel en lang plezier van te hebben .

Deskundig, vriendelijk en kwaliteit!

Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Denken mee met de wensen en behoeften van de klant en laag eigen belang. Hebben ook oog voor persoonlijke omstandigheden en denken hierin mee. Veel keuze en veel bezichting mogelijkheden. Kortom, erg fijne winkel! Wij zijn hier meedere keren geweest en kopen nergens anders mee een bank! De producten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee.

Fan van Zitmaxx

Wij hebben al vaker bij Zitmaxx producten gekocht en hebben tot nu toe steeds een fijne ervaring gehad. Mooie, grote showroom met vriendelijk, behulpzaam personeel. De producten zijn van kwaliteit en als blijkt dat er iets niet goed is - is de service ook goed. Wij zijn tevreden!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar