Mooie overzichtelijk en uitnodigende�

Mooie overzichtelijk en uitnodigende winkel. Het personeel is vriendelijk en heeft verstand van zaken. Kortom, goed geholpen met het aanschaffen van een nieuwe bank.

We zijn prettig te woord gestaan

We zijn prettig te woord gestaan, onze vragen zijn goed beantwoord, we zijn gewezen op de verschillende mogelijkheden. We zijn erg blij met onze aankoop.

Groot assortiment

Erg groot assortiment, waardoor de keuze moeilijk kan zijn. Maar werden erg goed begeleid met de juiste maat en stof kiezen. Prettige ervaring!

Enorme collectie en vrij rond kunnen kijken.

Enorme collectie en vrij rond kunnen kijken zonder dat er gelijk een verkoper in je nek hangt. Prachtige showroom en goed geholpen op ons aangeven.

Verrassend veel keus

Verrassend veel keus, ontspannen sfeer en aardig geholpen!

Mooie goed verzorgde winkel

Mooie goed verzorgde winkel met veel keuze. Professionele vriendelijke en meedenkende medewerkers. Onze derde bank gekocht altijd goede service

Wat een aangename sfeer

Wat een aangename sfeer ! Je wordt begroet bij binnenkomst maar de gelegenheid gegeven om rustig rond te kijken . Geen verkoper die direct achter je staat en je vraagt of je hulp nodig hebt . Uiteindelijk een verkennend rondje gemaakt door de ruime showroom en samen met een medewerkster onze wensen besproken en geadviseerd . Ze wist ons de geschikte meubels te laten zien en de mogelijkheden van bekleding aan te passen . Nu wachten tot onze meubels worden gebracht ! Een hele positieve ervaring en goede adviezen.

We werden verrast door de grote�

We werden verrast door de grote collectie relaxstoelen en stofkeuze. Zeer vriendelijke verkoopster, geduldig en gelukkig niet opdringend. Veel stoelen uitgeprobeerd en uiteindelijk een mooie blikvanger (relaxfeuiteul) uitgezocht en besteld.

Top ervaring

Bij binnenkomst een vriendelijke begroeting waardoor je je meteen welkom voelt. Vervolgens een ruime showroom waar je rustig alles kan bekijken. Bij het kiezen van een bank goede hulp en vriendelijke werknemers. Er word drinken aangeboden en ze nemen echt de tijd voor je. Nu is het wachten op de bank, tot nu toe erg tevreden!

Relaxt winkelen.

De verkoper nam de tijd, dacht mee in de kleurstalen en was vriendelijk. Ruime collectie om uit te kiezen.

Ontzettend goed geholpen

Ontzettend goed geholpen, in de keuze naar mijn nieuwe bank!!

super winkel

mooie winkel met heel divers aanbod en goede service van het personeel die echt de tijd voor je wensen neemt.

Topwinkel

We zijn heel goed geholpen in de winkel en goed ge�nformeerd. We heb en een hele gave dinerbank uitgezocht en werden goed geadviseerd over de stoffen. Dus gewoon naar de zitmaxx...

Goed geholpen bij het kopen van de�

Goed geholpen bij het kopen van de bank. We kunnen niet wachten tot de bank geleverd wordt.

Mooie zaak, veel keuze. Professioneel advies van Arien. Een hele vriendelijke jongen, die ons heel goed en met veel geduld heeft geholpen. Mooi familiebedrijf, super enthousiast. Medewerkers hebben erg veel plezier in hun werk en dat straalt eraf! Top super tevreden.

Zitmaxx is een echt aanrader

Mooie winkel om inspiratie op te doen en vriendelijk en professioneel geholpen. TOP!

Winkel vol keuze met goede adviseurs

Wij waren op zoek naar een eettafel/ salontafel en een zitbank. Daarin zijn we heel goed geadviseerd door Robin, die wist waar hij over praatte. Wij zijn heel goed geslaagd met alles. Fijn dat we alles in ��n keer bij elkaar konden aanschaffen. Ook door de goede uitleg en advies over kleuren en stoffen. Het is een woonwinkel met veel keus en mooie prijzen.

Topwinkel

Wij hebben nu al meerdere meubels gekocht bij Zitmaxx. Onze vakkenkast en hoekbank komen er vandaan en nu hebben we een fauteuil gekocht. Je wordt echt fijn geholpen, de showroom is ruim en vol mooie meubels. Voor ons is het best wel een stuk rijden van Zuid Oost Brabant naar Ter Aar maar is echt zeker de moeite waard.

Helemaal tevreden

Duidelijke looproute met een ruim aanbod. Vriendelijk personeel die je goed helpt naar al je wensen.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, rustig de tijd alle stoffen door te bladeren en een keuze te maken. Aanrader

Raymond heeft ons enorm goed geholpen

Raymond heeft ons enorm goed geholpen. Kon snel schakelen en gaf fijn advies!

Wat een service en alles is op maat en wens

Wat een service, alles is apart bestelbaar en zelfs levertijd is naar wens. Uw collega heeft ons fantastisch geholpen, wat een service en vriendelijkheid. Ze dacht mee met onze aankoop en gaf ons advies over de plattegrond, indeling en passende meubels/kleuren. Conclusie: hier kom ik zeker terug.

Zeer geduldig ,meegedacht niks te veel�

Zeer geduldig ,meegedacht niks te veel en bijzonder vriendelijk.Als je bij jullie geen artikel kan vinden,dan ligt het niet aan Zitmaxx.Wat een enorme collectie.Ik ben zeer tevreden.

Zijn goed geholpen

Zijn goed geholpen en vak bekwaamt alleen erg jammer dat we weinig korting kregen zijn bij jullie terecht gekomen door familie die wel de korting kregen

Hele fijne begeleiding MET koffie gehad�

Hele fijne begeleiding MET koffie gehad van de verkoopster, in onze speurtocht naar een bankstel met bepaalde kleur. Deze verkoopster was bijzonder vriendelijk en had engelengeduld. Het grappige was dat ze dezelfde naam als ik had (Inge) en ook nog uit het zelfde geboortejaar was, hoe bijzonder! Een hele fijne zaak wat we zeker aan anderen zullen aanbevelen!!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar