Fijn geholpen

Fijn geholpen

Een aanrader!

Erg mooie zaak, veel keuze met erg goede service. Na afloop werden we door meerdere verkopers erg goed bijgestaan in het maken van onze keuzes. Een aanrader!

Super service en duidelijk

Ik heb een fijne ervaring gehad bij Ronald en Raymond van Zitmaxx. Er werd de tijd genomen voor me, ik heb drinken aangeboden gekregen en daarnaast heb ik uitgebreid uitleg en advies gekregen over de kleur. Daarnaast is de Zitmaxx winkel zelf ook gewoon helemaal top. De indelingen en inspiratie, je wilt meteen alles kopen in deze winkel. Al met al tevreden super tevreden. Enige minpuntje is dat ik niet met een staaltje weg kon van de stof van de bank.

Veel keuze in modellen en stoffen

Veel keuze in modellen en stoffen, jullie nemen de tijd om alles rustig te bespreken en door te nemen

Zeer onder de indruk

Zeer onder de indruk, mooi indeling en looproute. Snel geholpen ondanks de drukte.

Ik kom hier al jaren

Ik kom hier al jaren, de no-nonsense benadering bevalt me. Geen poeha, doe maar gewoon. Je wordt niet meteen aangesproken en kan rustig rondkijken. Is een verademing vergeleken bij de woonwinkels met naam. Daar krijg je de indruk dat je blij mag zijn dat je bij hun mag kopen. Daarbij nog redelijke prijzen bij een grote keus.

Veel keuze en goede begeleiding!

Uitgebreid assortiment in de winkel, rustig de tijd om alles zelf te bekijken zonder agressieve verkoop. Goede en duidelijke begeleiding bij de uiteindelijke keuze en plaatsen van de bestelling! Heel erg tevreden!

Wij hebben meer dan 10 jaar geleden een�

Wij hebben meer dan 10 jaar geleden een leren eetkamerbank bij Zitmaxx gekocht. Hebben andere soort leer en kleur genomen. Etensbank ziet er nog steeds als nieuw uit zonder doorzakkingen. Wij kwamen 4 jaar geleden terug voor 2 nieuwe leren bankstellen. Het zelfde verhaal van ander leer en kleur. Zeer tevreden over. Gisteren 21 juni 2023 kwamen we voor 3 nieuwe eetkamerstoelen om tegenover onze eerste aanschaf te zetten, wederom van leer met als kleur grafiet. Het advies en de tijd die de medewerkers van Zitmaxx voor je nemen is super goed. Niet voor niets dat we voor de 3de keer terug gaan vanuit Julianadorp, een rit van bijna 2 uur. Betreft de keuze aan meubels bij �Zitmaxx� is zeeeeer groot. M.a.w. de moeite waard om daar eens te kijken. Mvg, BGJ

Mooie producten + goede service en sfeervolle showroom

We hebben inmiddels onze eettafel, bank, lamp, vazen en fruitschaal van zitmaxx staan. Nu krijgen we nog twee eetkamerstoelen en een bijzettafeltje. De vorige twee leveringen werden gedaan door hele fijne en behulpzame mensen. Echt een goede service. Wat een mooie en fijne producten zijn hier te koop. Het is een erg sfeervolle showroom, waar je veel inspiratie op kan doen. Houd er wel rekening mee dat je decoratie zou kan meepakken voor bij de kassa. Dit wisten wij niet, dus wij moesten nu opnieuw heel de showroom door en die is best groot. Verder wordt er door de medewerkers goed met je meegedacht en alle stofjes worden getoond. We zijn weer netjes geholpen en komen zeker nog eens terug.

Duidelijk over de mogelijkheden die er�

Duidelijk over de mogelijkheden die er zijn over elk artikel en precies laat zien hoe je ervoor staat. Levering is al onderweg!

Wij waren op zoek naar eetkamertafel met stoelen

Wij waren op zoek naar een eetkamertafel. Bij andere meubelzaken konden wij niet slagen, maar bij Zitmaxx waren we binnen zeer korte tijd - dank zij het uitgebreide assortiment - geslaagd voor een tafel die qua kleur en maat aan onze wensen voldoet. Dan moeten er ook stoelen bij. Dankzij het advies van de vriendelijke �n professionele verkoper Ren�, zijn we ook daarvoor geslaagd. Wij zijn al eerder bij Zitmaxx geweest en omdat wij toen ook geslaagd zijn, zijn we teruggekomen. Wat voor ons ook een pluspunt is, is het vriendelijke personeel. Je voelt je �cht welkom bij Zitmaxx. Wij raden Zitmaxx dan ook aan bij hen die op zoek zijn naar meubels.

Omvat wij ontzettend goed geholpen�

Omvat wij ontzettend goed geholpen zijn,zeer vakkundig en meedenkend

Wat een fantastische woonwinkel

Wat een fantastische woonwinkel. Zeer uitgebreid assortiment en mooi opgezet. Wij hebben onze u-bank geheel zelf kunnen samenstellen tot onze droombank. Wat een opties!! Je kan hiervoor lekker de tijd nemen en wordt goed geholpen. Aanbetaling is niet nodig, er wordt pas betaald bij aflevering. Wij zullen Zitmaxx zeker aanraden!

Wat een overzichtelijke SchowroomHoek Bankstel

Wat een overzichtelijke Schowroom , fijn om je te ori�nteren , wat je wel en niet wil. Groot assortiment qua stoffen en qua vullingen voor je bankstel/stoel. Zeer klantvriendelijk geholpen in een ongedwongen sfeer , als zeer prettig ervaren. Zeker een aanrader.

Mooi assortiment, matig personeel

Ik kwam een mooie bank tegen op de website van Zitmaxx. Een erg overzichtelijke site, met veel keuze. Omdat ik zo'n dure aankoop niet online wilde doen, ben ik naar de winkel zelf gereden. Ook hier heel veel keus en een mooie showroom. Er stond een model van de bank die ik wilde (zoals ook netjes aangegeven op de site) en er was een enorm aantal opties aan stoffen. Tot nu toe dus heel positief! Na een ronde in de winkel, ben ik aan een tafel gaan zitten met een verkoper. Deze persoon kwam niet erg gemotiveerd over, leek geen zin te hebben om me veel stoffen te laten zien en bood me niet eens iets te drinken aan (met 30 graden buiten en wetende dat ik ruim 1,5 uur gereisd had speciaal voor een bezoek aan deze winkel). Daarnaast vervelend kunstlicht in de winkel, waardoor ik zelf de proefstukken stof mee naar buiten moest nemen om ze bij goed daglicht te bekijken. Toen ik terug kwam, zat de verkoper onderuitgezakt op zijn telefoon te kijken. Ik ben dus erg enthousiast over het assortiment, maar qua personeel valt er nog wat te verbeteren. Tot slot erg lange levertijden (3 maanden) en geen prijsonderhandelingen mogelijk. Desondanks kijk ik wel erg uit naar de komst van mijn nieuwe bank.

Keurig tijdig afgeleverd

Keurig tijdig afgeleverd, goede begeleiding en aftersales.

Mooie grote winkel

Mooie grote winkel, met veel keus en veel verschillende prijzen. Behulpzame medewerkers en duidelijke service. Wij kijken uit naar de aankoop :)

Hier MOET jij jouw nieuwe bank kopen !

Ik heb samen met mijn partner echt een topervaring gehad ! Er was zo veel om uit te kiezen, dat wij meer dan 5 uur in de winkel hebben besteed. Na een lange discussie met mijn partner over de bank en de bekleding, heeft de medewerker ons geholpen om de knoop door te hakken. Complimenten voor haar ! Uiteindelijk is het de U bank Axelle in de kleur Espresso geworden. Wij kunnen niet wachten tot deze bank een mooi plekje krijgt in onze woonkamer !

Ik ben heel erg tevreden met de�

Ik ben heel erg tevreden met de klantservice van Zitmaxx. De indeling van de winkel is erg mooi. Het is een soort IKEA. Verder is veel assortiment beschikbaar en kan de stof op wens van veel producten veranderen. Veel meubels zijn ook op verschillende maten beschikbaar. Verder helpen ze je enorm goed en denken ze mee met de klant. Daarnaast werken er hele vriendelijke mensen. Indien je wenst om een personeel te spreken, is er snel iemand die je te woord kan staan. Tijdens het gesprek nemen ze de tijd en wikkelen niks snel af. De persoon door wie wij werden geholpen heeft ons goed advies gegeven. Denk hierbij aan de keuze van de stoelpool om rekening te houden met dat de tegels niet worden beschadigd. Zeker een aanrader!!!

Fijne ervaring !

Fijne ervaring, ondanks dat het zaterdag was , snel geholpen door een vriendelijke dame , die ons de tip gaf om ook nog even buiten de kleuren van de stoffen bij daglicht te vergelijken. Wij hebben binnen een uur een mooie bankstel bij Zitmaxx gekocht en ook een aanbetaling was niet nodig . Kortom veel keus in elke prijsklasse.

Goede service!

Goede service!

Zeer overzichtelijke Showroom Veel keus�

Zeer overzichtelijke Showroom Veel keus en vakkundig personeel. Heel goed geholpen en alle vragen werden naar tevredenheid beantwoord.

We zijn bij meerdere winkels geweest�

We zijn bij meerdere winkels geweest maar nooit zo goed geholpen. Half uur rondgekeken en we wisten het al.

Erg mooie winkel! Vriendelijk personeel.

Erg mooie showroom! Wij waren zelf op zoek naar een bank. Een erg mooi en ruim aanbod, met daarbij ook een mooie collectie van tafels, stoelen en accessoires. Druk bezochte winkel maar voldoende en vakbekwaam personeel aanwezig zodat iedereen persoonlijk geholpen kan worden. Goed concept, mijn complimenten! Vanuit de andere kant van Nederland zeker de moeite waard. Erg blij met onze aankoop, ook dankzij de showroom ervaring.

Hier wil jij je meubels kopen!

2 keer bij zitmaxx geweest in de showroom en beide keren geholpen door geweldige adviseurs! Professioneel en klantgericht gaan de adviseurs te werk. Denken onwijs mee en leuk concept om �aan tafel� geholpen te worden. Nog even wachten en dan wordt mijn bank en barkrukken geleverd, can�t waittttt!!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar