Leuke meubels en ben goed geholpen door�

Leuke meubels en ben goed geholpen door de medewerkers van Zitmaxx!

Snelle en goede hulp

We werden goed geholpen, duidelijke taal mbt de stoffen en kwaliteit. Snel besteld en snel weer buiten :)

Top zaak!

Mooie zaak, we werden heel vriendelijk ontvangen en geholpen. Goede uitleg en informatie!

Super service

Net een bankstel gekocht, de man die ons hielp was meegaand, kon ons van goed advies voorzien. Vragen werden allemaal netjes beantwoord. Zou zitmaxx te aar zeker aanraden bij familie, vrienden en kennissen

Voor ieder zijn portemonnee

Mooie ruime winkel veel keuze. klaar of zelf samen te stellen ook qua stoffen en interieur, veel personeel (ook op de rustige dagen) aanwezig dus je wordt snel geholpen of je neemt een koffie of thee. Goede prijzen en met de stof naar keuze kan je het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt ,maar de instap is goed betaalbaar. Zelf heb ik 2 x 1.5 zits genomen en een bijpassende pouf daardoor kan ik combineren met mijn opstelling dankzij de krokodillen bekken aan de poten.

Grote winkel gezellig om te kijken

Grote winkel gezellig om te kijken. Ben goed geholpen door personeel, snel tot beslissing gekomen. Je komt er zoiezo wel uit want je hebt zoveel keuze.

Fijne ervaring

Prachtige, mega grote showroom. Klantgericht maar niet opdringerig. We zijn geholpen door een lieve en spontane medewerkster die rustig de tijd voor ons nam.

Wij zijn zeer tevreden met de hulp van�

Wij zijn zeer tevreden met de hulp van sophie. Zij heeft ons geholpen om de puntjes op de i te zetten. Wij zijn zeer tevreden met onze keuzes en de mooie combinaties. Bedankt voor je hulp sophie! Groet, sander en judith

Zeer goede service

Zeer goede service, niet opdringerig, erg klantvriendelijk en meedenkend, ook als je een bepaald budget hebt. Dankjulliewel voor de service

Ruime keuze, goede prijzen en fijn personeel

Zitmaxx heeft een hele grote keuze banken voor een eerlijke prijs. Je wordt vriendelijk begroet bij binnenkomst en goed en professioneel geholpen door het personeel. Echt een fijne winkelervaring! Als de levering en service achteraf zo goed is als ze beloven, dan ben ik een hele tevreden klant.

Wij zijn prima geholpen en er werd goed�

Wij zijn prima geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Onze 3 kleine enthousiaste kinderen waren ook mee, immers wordt het ook hun bank. Daar werd leuk mee omgegaan en ze werden er ook bij getrokken. Al met al een prima ervaring

Een positieve winkelervaring

Het is een fijne winkel. De route is overzichtelijk en de indeling van de winkel was een prettige ervaring. Je kan uren ronddolen en op je gemak overal zitten zonder dat je iemand anders stoort. De medewerker die ons hielp, verstaat zijn vak prima en denkt met je mee waardoor je het gevoel krijgt dat op dat moment alles om jou draait.

Zeer ruime keuze en prettige�

Zeer ruime keuze en prettige verkoopster.

Aankooop 2 eetstoelen Harvey

Wat een overweldigend aanbod. Na alles bekeken te hebben werden we op een prettige en deskundige wijze geholpen door een medewerkster. We hebben met haar hulp een goede keuze kunnen maken. Circa 8 jaar geleden hebben wij ook 2 eetkamer stoelen gekocht, waaraan we nog steeds veel plezier beleven.

Fijne winkel met behulpzaam personeel.

Fijne winkel met behulpzaam personeel. Breed aanbod in verschillende stijlen en prijsklasses. Prima geholpen met onze keuzes door een deskundige vrouw.

snel en deskundig advies

snel en deskundig advies, prima geholpen tegen een zeer fijne prijs een mooie bank gekocht.

Hoop keuze en goede prijzen!

Hoop keuze en goede prijzen!

We zijn goed geholpen en hebben een�

We zijn goed geholpen en hebben een leuke tafel uitgezocht in de vestiging, medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam nog alleen maar kijken als mijn tafel bezorgd is maar tot nu toe een positief ervaring ????

#NAAM?

#NAAM?

Super tevreden!

Elaine heeft mij heel goed geholpen omtrent de bank, tafel en stellingkast die ik besteld heb. Hele duidelijk uitleg bij het plaatsen van de poot aan de tafel ivm het gebruik van stoelen en ook eerlijke mening omtrent stofgebruik voor de bank. Ik heb al eerder bij Zitmaxx gekocht en altijd erg tevreden!

Persoonlijke service

Ik heb inmiddels mijn derde bank bij Zitmaxx besteld. Ik word altijd goed geholpen in het maken van een keuze. Er wordt rekening gehouden met al mijn wensen en ze zijn eerlijk in wat mogelijk is en niet. Het persoonlijke advies en de kwaliteit van de meubels maakt dat ik Zitmaxx altijd aanraad bij anderen.

Service op maat

De service is erg goed. Er is veel personeel aanwezig om de klant te bedienen. Er komt iemand naar je toe om iets te drinken aan te bieden, je kunt terecht bij de receptie en het verkopend personeel staat bij met advies. Zij nemen echt de tijd voor je, zonder opdringerig te zijn. Ik had hele specifieke vragen waarbij ik goed ben geholpen. Het advies heeft tot een aankoop geleid en ik ben zeer tevreden.

Zelden zo'n een uitstekende ervaring

Zelden zo'n een goede ervaring. Tweede bestelling in drie maanden tijd. We zijn de eerste keer zo goed geholpen dat we nu opnieuw hebben besloten bij hen te kopen. Zitmaxx besteed tijd en aandacht aan haar klanten, dat is een ding dat zeker is. Van harte aan te bevelen.

Super snel en vriendelijk geholpen

Super snel en vriendelijk geholpen. Geen probleem als er tussendoor dingen wijzigen! Ruim assortiment voor ieder wat wils. Aanrader!

Heel goed, vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aankoop van onze nieuwe bank

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar