Deze medewerker mag wat klantvriendelijker zijn
Na melden bij de bali, snel geholpen door een medewerker. Echter vond ik dat er te weinig meegedacht werd en kreeg ik het gevoel dat de koop zsm afgerond moest worden. Het betreft een tafel die op maat gemaakt moet worden terwijl er 3 standaardmaten zijn waar je voor kan kiezen. Klinkt voor mij minder op maat gemaakt omdat je niet zelf voor afmetingen kan kiezen. Hierdoor krijg je geen bedenktijd volgens de medewerker, terwijl andere winkels wel bieden om te kopen op internetvoorwaarde zodat je een bepaalde periode over je koop kan nadenken. Dit vind ik zelf wel een verbeterpunt, omdat het wel om een groot bedrag gaat. Ook niet veel inhoudelijke informatie gehad over bezorgen of ophalen. Al met al, vond ik de medewerker wat gehaast en opdringerig overkomen waardoor je met een iets minder prettig gevoel de deur uit gaat. Daardoor wilde ik zelf sneller afronden en niet voor niks zo'n eind rijden om vervolgens weer zonder bestelling naar huis te gaan. Bedenktijd kan echt belangrijk zijn, omdat je naderhand in prive met je partner toch nog evt kan napraten en op een rijtje kan zetten, iets wat je niet graag doet in het bijzijn van de medewerker. Ondanks de ervaring met deze medewerker, is de winkel een aanrader. We komen zeker nog terug omdat ze veel leuke dingen in het assortiment hebben en we nog andere dingen op t oog hebben.