Bijzonder fijne ervaring bij Zitmaxx!

Men laat je rustig rondkijken en helpt wanneer je dit aangeeft. Alle opties worden rustig doorgenomen en adviezen worden gegeven. En daarbij probeert men zeker niet de duurste opties te verkopen, maar denken echt met je mee. Erg fijne ervaring. In zijn algemeenheid ook zeer vriendelijk personeel. En enorm veel aanbod.

Aurena bank, in het echt nog mooier dan

De bank Aurena online gevonden dus gericht richting Ter Aar om de bank in het echt te bekijken. Hele mooie grote winkel met geen opdringerige verkopers en alle informatie bij de meubels aanwezig. Nadat we besloten hadden een verkoopster erbij geroepen en de bestelling rond gemaakt. Alles heel netjes en duidelijk. Tot nu toe heel tevreden. We raden het zeker aan om naar deze winkel te gaan.

Genoeg keuzes en fijn contact

Zitmaxx heeft veel verschillende stijlen woonkamer en is erg goed als je inspiratie zoekt. Wij kwamen voor een bank en deze hebben we kunnen vinden. Er zijn heel veel soorten stof waarin de bank gemaakt kan worden en genoeg opties voor opstellingen. Het was fijn om een persoonlijk gesprek te hebben met een medewerker aan het eind die alle vragen kon beantwoorden. Ook al was het wat druk, we zijn absoluut geslaagd!

Vriendelijk en behulpzame verkoper�

Vriendelijk en behulpzame verkoper (Raymon).

Heerlijk op ons gemak kunnen kijken�

Heerlijk op ons gemak kunnen kijken proef zitten en overleggen.. Daarna een aardige verkoopster die ons alle mogelijkheden uitlegde en ons ook aanhoorde wat wij zelf willen. Dus al met al een hele fijne aankoop (tot nu )

Super mooie spullen

Super mooie spullen. Vrouw die ons hielp nam de tijd en legde keurig netjes uit hoe en wat. Ze was eerlijk over de prijs en de stoffen. Mochten zelfs naar buiten om de stoffen met daglicht te bekijken. Deze winkel is echt een aanrader!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Snel geholpen en als ze iets niet weten dan gaan ze tot de uiterste om achter te halen wat wel kan en niet kan. Super service en erg vriendelijke personeel. In ��n woord top. ????

Zeer vriendelijke medewerker

Zeer vriendelijke medewerker. Gaf goed advies en legde geduldig alles uit. Zeer tevreden met de service.

Groot assortiment vlotte service

Groot assortiment vlotte service

Een echte aanrader

Veel verschillende producten. Geen vraag was te veel! Goeie service

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Fantastisch geholpen

Wij zijn ontzettend vriendelijk te woord gestaan. Fantastisch geholpen met zoeken wat wij graag wilden, tot een geslaagd resultaat. Een fantastische fijne zaak om meubels te kopen en er staan mensen met ervaring, die weten waar ze over praten.

De keuze is reuze

De keuze is reuze

Zeer tevreden gevoel na aankoop

Wanneer je door de winkel loopt, krijg je rustig de tijd om alles op je gemak te bekijken. Aan het einde van de winkel word er gevraagd of ze iets voor je kunnen betekenen. Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke man die ruim de tijd nam om mijn wensen te bespreken. Toen ik aangaf dat ik de eetkamerstoelen even opzij wilde zetten en wilde focussen op de bank werd dit zonder problemen opgepakt door deze meneer. Geen mooie verkooppraatjes maar een eerlijk en fijn verkoopgesprek waardoor ik met een zeer tevreden gevoel de winkel heb verlaten na de aankoop van mijn bank!

Super goed en vriendelijk advies en verkoop

Wij zijn heel vriendelijke en goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe hoekbank. De verkoopster wist heel goed uit te leggen war we op moeten letten en wat de verschillende zijn tussen verschillende banken waar we uit wilde kiezen. Daarna een hele duidelijke uitleg aangaande de verschillende materialen en kleuren. Dus een hele prettige ervaring waardoor we zeker terug komen voor meer inrichting van ons huis.

We werden snel en duidelijk geholpen

We werden snel en duidelijk geholpen. Silvie was gezellig, aardig, duidelijk en behulpzaam. We gaven aan dat we ondanks onze gezondheid niet lang kunnen blijven, en daar werd gehoor aan gegeven. Daardoor hadden we nog zelfs energie over om nog een verkenningsrondje te lopen voor een lamp!

Mooie winkel ruime keus

Mooie winkel ruime keus, als je hier niets vind dan weet ik het ook niet meer! Vriendelijke verkopers die met je mee denken.

Aardige verkoper

Aardige verkoper, eerlijk advies. Naar tevredenheid geholpen.

Ruime keus eerlijke verkoop leuke�

Ruime keus eerlijke verkoop leuke prijs

Grote mooie showroom

Grote showroom. Heel veel keuze. Snel en goed geholpen door een medewerker. Vriendelijk personeel. Enige minpunt: door de kunstverlichting en getinte ramen is het lastig om een kleur te kiezen aan de hand van kleine staaltjes stof. Wij zijn dan ook even naar buiten gelopen met de stofstaal. Dat was geen probleem.

Mooie bank uitgekozen

Mooie bank uitgekozen

Zitmaxx biedt heel veel keuze

Zitmaxx biedt heel veel keuze. Als je hier niet kan slagen, dan weet ik het niet. De opstelling is als in jouw huiskamer. Ik werd heel gastvrij geholpen toen ik een keuze had gemaakt. Daarvoor heb ik heerlijk rondgelopen zonder hinderlijk te worden aangesproken. Over alles is nagedacht. Bijvoorbeeld een verkeersregelaar voor de deur. Alles is top geregeld. Zitmaxx bedankt!

Prachtige bank gekocht

We hebben eerst op ons gemak rond gekeken vragen kon je altijd stellen niets verplicht, heerlijk koffie gedronken daarna met verkoper Rob naar onze favorieten banken gaan kijken en een prachtige bank gekocht. Wat een geweldige verkoper is Rob niets opdringen goede adviezen gewoonweg een gezellige zeer goede verkoper kan er niets anders van zeggen. We wachten met veel plezier op onze bank.

Geslaagd voor een nieuw interieur

Zitmaxx is een ruim opgezette winkel met voor ieder wat wils. Ik ben hier heel goed geslaagd voor een nieuw interieur en heb daarbij fijne hulp gehad!

Super erg geholpen door personeel van a�

Super erg geholpen door personeel van a tot z . Na een wandeling door de winkel heel snel geholpen door personeel , je krijgt een goed advies en ze laten de vele mogelijkheden zien. Een absolute aanrader!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar