Website is fijn
Website is fijn, zelf je bank configureren en kleurstalen bestellen. Op basis van deze website en de mogelijkheden ben ik tot mijn besluit gekomen om jullie winkel een bezoek te brengen. Eenmaal bij de winkel vond ik het erg druk (hoewel personeel zei dat het rustig was ivm de meivakantie...) De hele winkel door geen personeel te bekennen om een vraag aan te stellen. Eenmaal door de winkel heen op het eind rijen met tafels en daar kun je dan je bestelling plaatsen maar dit is exact zoals de website, alleen de verkoopster maakte een fout waar ik nu nog achteraan moet. Zij vraagt: armleuning metaal? Eh ja. Maar er is ook nog een optie Armleuning metaal met bekleding. En dat zie ik pas achteraf als ik de foto die ik zelf heb genomen van de stoel, beter bekijk. Daarnaast vind ik het echt super belachelijk dat je bij een bestelling van 6700 euro bezorgkosten van 80 euro krijgt voorgeschoteld. Waarom zou ik nog naar de winkel komen en waarom zou ik dan een grote order in 1 keer plaatsen? Dat doe je om daar voordeel uit te halen. En op basis van deze ervaring kan ik Zitmaxx helaas niet aanbevelen. Wat onpersoonlijk is dit. Ik zit toch niet bij IKEA. Ik hoop dat de service achteraf wel goed is. Ik hoop dat de levertijden worden nagekomen, ik hoop dat ik het juiste geleverd krijg. Maar in mijn vriendenkring werd op basis van ons verhaal besloten elders te gaan shoppen. Gooi die bezorgkosten in de prijs, en zeg: die krijg je van ons. Komt echt heel anders over. En iets persoonlijker mag ook wel... als je je klant het gevoel geeft dat ze het zelf beter hadden kunnen doen via de website, betaal je teveel aan personeelskosten.