Mooie sfeervolle winkel, vriendelijk personeel en breed assortiment
Wat kijken wij terug op een fijne winkelervaring zeg! En met nog meer enthousiasme kijken wij uit naar de levering van onze prachtige bank! Ons bezoek aan zitmaxx, is uiteindelijk de lange rit waard geweest. Bij aankomst zijn wij heel vriendelijk ontvangen en welkom geheten. Er zou altijd iemand klaar staan om onze vragen te beantwoorden of te helpen, maar het was heel fijn dat we rustig op ons eigen gemak door de winkel konden lopen, zonder daarbij "gestoord" te worden. De winkel is mooi en sfeervol ingericht. Ons oog viel eigenlijk al meteen op de bank Manhatten, wat een mooie en comfortabele bank is dat zeg! We kunnen niet wachten tot hij in onze woonkamer staat. Eenmaal onze keuze gemaakt, zijn wij naar de informatiebalie gegaan waar we vriendelijk naar een tafel werden begeleid. Er zou zo snel mogelijk een medewerker komen die ons verder zou helpen. Maar al meteen kwam een andere medewerker met een karretje vol stalen waar we alvast naar konden kijken om te kiezen welke stof en kleur we zouden willen. Al gauw daarna kwam er een medewerker die met ons alle stappen doorliep en ons eerlijk advies gaf over de juiste/beste keuzes. Hij nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden en had ook de nodige humor, wat wij erg kunnen waarderen. We hebben samen aardig kunnen lachen en uiteindelijk tot een koop kunnen komen. Voor iedereen die opzoek is naar een sfeervolle winkel, met een heel breed assortiment, oneindige keuze mogelijkheden en vriendelijk personeel, raad ik zitmaxx zeker aan. Al kom je van ver, is het echt een bezoek waard! Wij gaan zeker terug voor onze eetkamerstoelen en eettafel