Overweldigend maar hopelijk straks geweldig
Er is een ontzettend grote collectie aan prachtige banken met diverse opstellingen en keuzes. Voor een eerste bezoek is de werkwijze echter onduidelijk en wordt er niet even helder gecommuniceerd waardoor verschillende medewerkers wat ge�rriteerd deden. Bij aankomst vroegen we aan de infobalie hoe het werkte en werd gezegd: loop door de showroom en als je een model hebt gekozen, mag je dat bij de stoffenbalie aangeven en krijg je stoffen mee. Eenmaal daar reageerde de man echter ge�rriteerd toen ik kwam zeggen dat ik een keuze had gemaakt en graag de stoffen voor deze bank wilde bekijken. Ik moest er zelf achterkomen waarom dat was (er is namelijk een hele grote keuze dus op de website kun je wat namen opzoeken die je vervolgens kunt meenemen, het was echter fijn als iemand dat had gezegd). Erna gingen we met de stoffen zitten en waren we er vrij ver uit: er restte ons nog twee vragen. Hiervoor vroegen we aan de balie een adviseur en die kwam redelijk vlot. Toen ik aangaf dat ik er qua maten en opstelling uit was maar vroeg of hij voor de zekerheid kon helpen in de tekening blafte hij me af dat het erg druk was en als ik er nog niet uit was hij weer wegging. Waarop ik enigzins verbaasd aangaf dat mijn vraag me niet echt ingewikkeld leek en ik die graag wilde stellen. Hij hielp hierop en maakte de tekening (verkeerd om) en zonder diverse alternatieven te noemen (die de latere medewerker nog wel zou doen). Hierna zette hij druk om nu te bestellen, o.a door te zeggen dat we anders zeker 1.5u moesten wachten op een volgende adviseur. Ik wilde echter niet onder een dergelijke druk kiezen, dus gaven we aan nog even uit twee kleuren te willen kiezen en ons erna wel weer bij de balie te melden. Dit gedrag was erg jammer, zeker bij zo'n grote en belangrijke aankoop (voor mij). Uiteindelijk heb ik gelukkig een mooie bank gekocht met behulp van een hele vriendelijke jongedame die ons de tweede keer hielp (en waarop we zeker geen 1.5u hebben hoeven wachten). Zij heeft nog even rustig mee naar de maten en stofvergelijking gekeken, een verademing tov de eerdere contacten. Dus, voor een prettige ervaring moet je een beetje geluk hebben en weten hoe het werkt. Maar dan heb je wel een prachtige bank die bij levering betaald mag worden.