Goed advies gekregen en er werd met je�

Goed advies gekregen en er werd met je meegedacht prettig zaken doen zo.

Fijne winkel

Fijne winkel met een grote collectie banken. Medewerkers zijn vriendelijk en je wordt goed geholpen.

Mooie winkel met een ruim assortiment

Mooie winkel met een ruim assortiment. Vriendelijk personeel met goede en snelle service! Zeker een aanrader.

Mooie zaak met ruime keuze

Mooie zaak met ruime keuze. Ook leuk dat de opstellingen aangekleed zijn met accessoires. En tenslotte met heel vriendelijk dame de bank vervolmaakt.

Vriendelijkheid

Vriendelijke medewerkers

Alle ruimte

Over het algemeen hebben we erg fijne ervaring gehad. Tijdens het verkoopgesprek werd ons niks opgedrongen: we kregen we alle ruimte om een goede keuze te maken. Na het eerste verkoopgesprek werden we zelfs geadviseerd om naar huis te gaan om een goede keuze te maken. Toen we dagen later terugkwamen en er nog steeds niet helemaal uitkwamen kregen we nog steeds alle ruimte. Heel fijn! Als tip: het kan leuk zijn als de verkoper wat over zijn eigen leven verteld, maar ons gebeurde het iets te vaak en hielp dat niet echt bij het maken van een beslissing. Al met al zijn we tevreden! En kijken we uit naar onze bank. Groeten!

Onbetrouwbaar, slechte service!

Onbetrouwbaar Voorwaarden worden niet besproken offerte schijnt opeens definitieve koopovereenkomst te zijn Wil je binnen uur annuleren word er nog 10% in rekening gebracht. Knettergek

We werden niet direct overvallen door�

We werden niet direct overvallen door gretige verkopers, maar hebben rustig alles bekeken en onze keuze kunnen maken zonder een hijgende verkoper achter ons. Toen we aan bestellen toe waren hebben we de hulp van een uiterst vakkundige en vriendelijke dame gekregen

Fijne winkel, goed assortiment

Ruime winkel, vriendelijk en vlot personeel, mooi assortiment. Gratis parkeren

Content!

Mooi opgezette winkel, hierdoor krijg je een goede indruk van de meubels. We waren opzoek naar een bank die we online al hadden gezien. Eenmaal door de looproute heen zijn we snel geholpen. Prettige service!

Wij zijn zo tevreden daar moet je echt naartoe gaan

Wij zijn zo tevreden Personeel is heel behulpzaam Een aanrader om daar naartoe te gaan

We zijn zeer goed en snel geholpen

Vriendelijke en deskundige hulp.

Vriendelijke en deskundige hulp.

ontzettend aardige adviseuse die erg�

ontzettend aardige adviseuse die erg professioneel overkwam en ons geweldig heeft geholpen bij de aanschaf van de drie en tweezits bankstel...

We zijn zeer professioneel geholpen�

We zijn zeer professioneel geholpen door Michelle. ??

Top winkel

Vriendelijk personeel met goede kennis van de producten Goed meedenken over bezorging op etage Eigenlijk was alles top

Werden snel en vriendelijk geholpen

Werden snel en vriendelijk geholpen

Vriendelijk ontvangen

Vriendelijk ontvangen, concept uitgelegd en na looproute hulpvaardig en vakkundig te woord gestaan.

Groot aanbod, vriendelijke personeel

Zo'n groot aanbod zodat wat je smaak ook is, er altijd wel wat voor je bij zit. Het personeel is verder erg vriendelijke en ik werd goed geholpen. Over de bank kan ik nog niks zeggen, maar tot dusver een goede ervaring!

Een prachtige winkel met een mooi�

Een prachtige winkel met een mooi assortiment en veel aardige verkopers.

Laagdrempelig

Niemand stoort je bij het kijken vd meubels. Wil je iets bestellen ga je naar de infobalie waar er genoeg mensen zijn die je kunnen helpen. Geen aanbetaling, geen bezorgkosten omdat het rechtstreeks vd leverancier komt! Het was 1,5 uur rijden voor ons maar geen spijt dat we dit gedaan hebben! Top winkel, we adviseren jullie zeker bij vrienden, familie etc.

Overweldigend maar hopelijk straks geweldig

Er is een ontzettend grote collectie aan prachtige banken met diverse opstellingen en keuzes. Voor een eerste bezoek is de werkwijze echter onduidelijk en wordt er niet even helder gecommuniceerd waardoor verschillende medewerkers wat ge�rriteerd deden. Bij aankomst vroegen we aan de infobalie hoe het werkte en werd gezegd: loop door de showroom en als je een model hebt gekozen, mag je dat bij de stoffenbalie aangeven en krijg je stoffen mee. Eenmaal daar reageerde de man echter ge�rriteerd toen ik kwam zeggen dat ik een keuze had gemaakt en graag de stoffen voor deze bank wilde bekijken. Ik moest er zelf achterkomen waarom dat was (er is namelijk een hele grote keuze dus op de website kun je wat namen opzoeken die je vervolgens kunt meenemen, het was echter fijn als iemand dat had gezegd). Erna gingen we met de stoffen zitten en waren we er vrij ver uit: er restte ons nog twee vragen. Hiervoor vroegen we aan de balie een adviseur en die kwam redelijk vlot. Toen ik aangaf dat ik er qua maten en opstelling uit was maar vroeg of hij voor de zekerheid kon helpen in de tekening blafte hij me af dat het erg druk was en als ik er nog niet uit was hij weer wegging. Waarop ik enigzins verbaasd aangaf dat mijn vraag me niet echt ingewikkeld leek en ik die graag wilde stellen. Hij hielp hierop en maakte de tekening (verkeerd om) en zonder diverse alternatieven te noemen (die de latere medewerker nog wel zou doen). Hierna zette hij druk om nu te bestellen, o.a door te zeggen dat we anders zeker 1.5u moesten wachten op een volgende adviseur. Ik wilde echter niet onder een dergelijke druk kiezen, dus gaven we aan nog even uit twee kleuren te willen kiezen en ons erna wel weer bij de balie te melden. Dit gedrag was erg jammer, zeker bij zo'n grote en belangrijke aankoop (voor mij). Uiteindelijk heb ik gelukkig een mooie bank gekocht met behulp van een hele vriendelijke jongedame die ons de tweede keer hielp (en waarop we zeker geen 1.5u hebben hoeven wachten). Zij heeft nog even rustig mee naar de maten en stofvergelijking gekeken, een verademing tov de eerdere contacten. Dus, voor een prettige ervaring moet je een beetje geluk hebben en weten hoe het werkt. Maar dan heb je wel een prachtige bank die bij levering betaald mag worden.

Erg goed geregeld.

Erg goed geregeld. Vriendelijk personeel en je wordt snel geholpen. Fijn dat je aan een tafel kan zitten en alvast de stoffen kunt bekijken.

Hele fijne en aardige mensen

Hele fijne en aardige mensen, denken goed mee. Wachttijd valt ondanks de drukte erg mee. Ook kleurenstaaltjes kwamen de volgende dag al binnen!

Goed geholpen!

Goed geholpen!