Fijne zaak

Klant vriendelijk behulpzaam en nemen de tijd voor je.

De verkoper gaf me heel goed advies

De verkoper gaf me heel goed advies

Uitstekende service

De medewerkster was erg klantvriendelijk, was ervaren & wist ons goed te informeren.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, ben de naam van de verkoper vergeten. Maar hij nam zijn tijd en niets was teveel.

Groot assortiment

Groot assortiment, veel keuze in stof en kleur. Je komt van iedere stijl wat tegen. Geweldige service! Direct geholpen en afgerond, superfijn!

Wij hebben fijn/rustig kunnen winkelen�

Wij hebben fijn/rustig kunnen winkelen zonder lastig gevallen te worden door een verkoper. Van buiten af lijkt het een kleine winkel maar eenmaal binnen moet je wel even de tijd nemen, wat een keuze. Nu nog even een paar weken wachten en dan lekker zitten op onze nieuwe bank.

Hier wordt je toch blij van

Hier wordt je toch blij van, Op Facebook werd onze aandacht al getriggerd door de advertenties. We hebben toch maar een kijkje genomen bij Zitmaxx in Ter Aar. Bij binnenkomst word je al verwelkomt door een vrolijke dame met een mooie lach waarna je een route loopt door een winkel waar haast geen eind aan lijkt te komen. In elke ruimte staan prachtige zithoeken waarbij ze afgestyleerd zijn tot aan de behangkeuze en accessoires. Onze blik was gevallen op twee verschillende banken. Een adviseur van Zitmaxx heeft ons onder het genot van een goed bakkie koffie geholpen met de juiste keuze en een scala aan stofsoorten. Nu wachten tot wij kunnen genieten van onze Dahlia bank. Wij zijn echt dik tevreden! Top: - prachtige zaak - vriendelijk behulpzaam personeel - ruim assortiment - vakkundige hulp - goede service Minpunten: - dat we niet gelijk kunnen genieten van onze bank.

Prachtige winkel met voor iedereen

Prachtige winkel met voor iedereen Keuze zat...en je word er perfect geholpen!!

Grote keuze .Zeer vriendelijk personeel�

Grote keuze .Zeer vriendelijk personeel , ze lopen niet direct achter je aan en een goede prijs kwaliteit . Zeker aan te bevelen

Je kon op je gemak rondkijken terwijl�

Je kon op je gemak rondkijken terwijl er niemand achter je aan liep die iets wilde verkopen. Tijdens het gesprek konden we ook alles vragen en er werd ook netjes antwoord opgegeven, wist hij het niet ging hij het vragen.

Deskundige afhandeling van de bestelling.

Ruime keuze en op je gemak kan je een geschikte keuze maken om je meubel te bestellen. Deskundig advies met een kopje koffie erbij.

Duidelijkheid vriendelijkheid

Mooie zaak Groot assortiment Vriendelijk personeel

Wat een heerlijke winkel

Wat een heerlijke winkel , hele ruime sortering en de keuze is reuze , de meubels zijn in een mooie setting uitgestald , mooie verlichting erbij , hartelijke ontvangst bij binnenkomst, je wordt gezien maar niet meteen opdringerig vragen , de adviseur die mij hielp gaf mij goed advies en wist veel te vertellen over de stofkeuzes en de materialen , ik ben zeer tevreden ??

Duidelijk, helder en geven een goed advies

wij zijn uitstekend geholpen en de mogelijkheden (budget) werden keurig v oor ons op een rijtje gezet. Alle tijd en ook met de keuze van de (kwaliteit) van de bekleding was alles echt heel duidelijk en voelde top! Wij zijn dus overgegaan op aanschaf van twee nieuwe relax fauteuils

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel, en een hele goede prijs van de meubels

Volgende aankoop

Bij mijn eerste aankoop had ik gezien dat er een groot gedeelte was met relaxstoelen. Omdat ik daar veel keus had, heb ik daar een relaxstoel gekocht. Goede rustige uitleg en na wat stoelen uitgeprobeerd te hebben, er ��n uitgekozen. Fijne ruime showroom, leuke ligging, fijn geholpen.

We hebben Zitmaxx gevonden op het�internet

We hebben Zitmaxx gevonden op het internet. Onze eerste indruk was een fraaie website met goede informatie en belangrijk de afmetingen van de meubels. Vandaag vanaf Utrecht naar Ter Aar gereden, ruime gratis parkeermogelijkheid en gezellige ontvangst in een hele grote meubelzaak. Onder het genot van een kopje koffie met een aantal stalen voor de neus, kregen wij het advies om een rondgang te maken zonder dat er een verkoper met je mee loopt en tegen je rug aan staat te kijken. Wij hadden op voorhand een keuze gemaakt voor een bankstel en een viertal stoelen en na een lange ori�nterende wandeling terug bij het begin. Weer een kopje koffie en een vriendelijke vakbekwame verkoper aan onze zijde. Gedegen voorlichting gekregen over materiaal, keuze mogelijkheden etc. over gegaan tot de aankoop van bank, loveseat en vier mooie stoelen. (op voorhand ook al een keuze gekaakt voor een tafel en een dressoir), nog even sparen en dan komen we daar op terug. Wat mij verbaasde was dat er geen aanbetaling hoeft te geschiedden, bij aflevering wordt alles ge�nstalleerd en wordt de emballage mee genomen. Ik heb in mijn leven heel veel meubelzaken bezocht, maar dit bedrijf met zijn enorme uitstalling van woon mogelijkheden en vriendelijk personeel spannen de kroon. Bij thuiskomst treffen wij onze buurvrouw die was wezen kijken voor een nieuwe bank in Utrecht waar wij wonen. Na onze ervaring te hebben gedeeld is zij voornemens om ook te gaan kijken in Ter Aar. Wij kunnen deze zaak van harte aanbevelen, we gaan er gevoeglijk van uit dat de levering ook net zo perfect zal verlopen als de aankoop. We kregen ook een folder mee voor een vijfjarige garantie voor reiniging met reparatie mogelijkheden en eventuele ongemakken die ze kunnen verhelpen. Dit in overweging genomen gaan we ook doen, dit gaat in bij aflevering en kan uitsluitend bij aankoop nieuwe meubels. Wij zijn onder de indruk en bevelen dit mooie bedrijf van harte aan. Ad en Yvette Harms.

Goed geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel, flink assortiment en genoeg keus. Nu nog wachten tot onze nieuwe meubels geleverd worden.

Overzichtelijke winkel met veel�

Overzichtelijke winkel met veel verschillende stijlen, vriendelijk personeel. Moesten even wachten tot we geholpen werden.

Het is een hele mooie meubelzaak met�ruime keuze

Het is een hele mooie meubelzaak met heel veel keus wij zijn heel fijn geholpen, wij hebben een mooi bankstel gekocht. in februari ontvangen wij zijn er heel blij mee. van de week nog 2 hoofdstenen besteld ook weer goed geholpen wij kijken er naar uit. Bedankt Zitmaxx.Groetjes Rietje Brouwers

Zeer ruim aanbod

Zeer ruim aanbod. Snel en professioneel geholpen

Nette winkel met zeer ruime keuze aan�

Nette winkel met zeer ruime keuze aan bankstellen. Zeer uitgebreide keuzes aan stoffen, gast vrij ontvangen, met kopje koffie ,en alles door gesproken. en goede informatie aan mogelijkheden voor het bankstel dat ik aan gekocht heb .??

Een fauteuil gekocht �

Wij hebben de Fauteuil op internet uitgezocht , en gingen naar de winkel om te zitten en bekijken . Wat een aanrader is omdat het zitcomfort beter te beoordelen is . Het was mooier dan ik verwachte. We kozen voor de Maandag morgen omdat dan naar ons idee stil zou zou zijn. Het was vrij druk , dus is het een een aantrekkelijk bedrijf , veel keus , en goede uitleg bij de aankoop van een attente verkoper ! Wij zijn heel tevreden !

Goed geholpen met stofkeuze te maken

Goed geholpen met stofkeuze te maken

Op zaterdag keurig geholpen in de�

Op zaterdag keurig geholpen in de winkel. Maandag gebeld en alles netjes afgehandeld. Ze komen zeker de afspraken na over de laagste prijsgarantie! Misschien een tip: maak een ruimte in de winkel vrij voor lampen... online is er veel maar in de winkel niet.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar