Zelfs eerder geleverd dan was�

Zelfs eerder geleverd dan was afgesproken. Super zittmax

De Beck vonden wij te gek!�!

Vonden vrij snel de juiste bank. Geholpen door een zeer vriendelijk verkoper. Nu hopen dat de levering goed gaat!!!!

Fijne winkel

Fijne winkel, vriendelijk personeel en voldoende keus.

We zijn zeer goed geholpen

We zijn zeer goed geholpen, goeie advies gegeven. We kwamen voor een bank, eet stoelen en eet tafel. Allemaal gelukt en goeie service ook. Tot nu toe geen nare ervaring.

Zeer mooie winkel en heel prettig personeel

Online hadden wij ons geori�nteerd op een hoekbank en wilde er een aantal even in het echt zien. We waren zeer positief verrast over de mooie winkel waar echt alles te zien is en sfeervol is opgezet. Super vriendelijk ontvangst en personeel staat voor je klaar, maar je krijgt ook heerlijk de ruimte om zelf te kijken. Uiteindelijk hebben we ons laten adviseren en een bank samengesteld. Deze meteen besteld en er ook een eettafel bank bijgekocht. Tja� zien doet kopen ;-)

Ruime showroom en top personeel

Zeer ruime showroom die zeer toegankelijk is. Voldoende personeel zodat je steeds geholpen kan worden en goede voorzieningen zoals gratis koffie en water.

Fijne winkel,vakkundig duidelijk advies

Fijne winkel, moesten wel ff wennen aan de manier van prijskaartjes op artikelen en qr code. Erg vriendelijk vakkundig geholpen en niets leek teveel ..erg blij met onze keuze van bank en kan niet wachten dat hij thuis staat

Fijne winkel!

Veel keuze, behulpzame personeel

Mooie meubels

Mooie meubels, deskundig advies

Veel keuze, voor ieder wat wils!

Veel verschillende soorten banken. Er is ruime keuze uit verschillende stoffen/kleuren/motieven. Er wordt niet gepusht om iets te kopen wat een fijne ervaring is. Opdringerig gedrag jaagt juist mensen weg en bij Zitmaxx is dat totaal niet! Vriendelijk geholpen door Mike! Super bedankt we zijn blij met onze nieuwe bank :)

Super veel keuze.

Enorme keuze, veel soorten stof / bekleding.Vriendelijk personeel. Mogelijkheid voor bakje koffie en limonade voor de kinderen.

Het was een prettige ervaring

Het was een prettige ervaring. We werden door vier medewerkers geholpen en we konden zodoende ons favoriete Barstoel uitzoeken.Ook konden we een glas water tappen en dat hadden we zeker nodig na onze fietstocht vanuit Alphen aan den Rijn.

Top winkel

Veel keuzes en top medewerkers

Een nieuwe bank aangeschaft 'Broadway'�

Een nieuwe bank aangeschaft 'Broadway' met de hulp van een zeer vriendelijke medewerker die mij precies vertelde hoe of wat met de stoffen, en hier ook eerlijk over was. Hele fijne man!!

Bliksembezoek op zaterdag

Buiten het feit dat we ongeveer wisten waar we voor kwamen was het ondanks de zaterdagdrukte toch een snel en nuttig bezoek. We werden, na het uitzoeken van onze nieuwe meubels, snel en vriendelijk geholpen door een medewerker. Ook werd de tijd genomen om onze wensen aan te horen en onze vragen te beantwoorden. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie konden we nog even lekker zitten voor we naar huis gingen. Vooruitzicht is gunstig, zodra we de sleutel hebben van onze nieuwe woning komen de nieuwe meubels, op afspraak, tegelijk naar ons toe!

Deskundige verkopers

Veel verkopers met kennis die je begeleiden in je aankoop.

Werd netjes geholpen

Werd netjes geholpen. Klantvriendelijk personeel en veel keus in mooie showroom

Een geweldige bank en een nog geweldigere service van Louis!

Voor mijn eerste koopappartement ben ik al een aantal weken op zoek naar een lichte bank, met loungestuk, op pootjes. Veel woonboulevards langsgeweest, veel banken die op het eerste oog met mijn wensen overeen kwamen, maar steeds n�t niet naar wens. Toen kwam ik op internet Zitmaxx tegen; op de site vond ik een drietal bankstellen die ik graag wilde zien. Tevens veel positieve reviews. Maar wel ruim een uur rijden, en met al dat rijden waren we onderhand wel klaar. Gisterenavond t�ch besloten om vandaag te gaan. En wat was dat een goede keuze! Een zeer ruim aanbod, ruim opgezette winkel met veel personeel. Alle drie de banken die ik op internet had gezien goed bekeken en uitgeprobeerd, maar uiteindelijk viel mijn oog toch op een andere bank, bank Romi. Gedurende ons gehele bezoek zijn wij heel fijn geholpen door Louis; een medewerker met zeer veel kennis, zeer veel geduld (want wat had ik een keuzestress) en gezelligheid. Er wordt goed met je nagedacht, je krijgt hier fijn advies zonder dat je je ook maar ergens toe verplicht voelt. Ik heb de winkel met een enorm blij gevoel verlaten, want ik heb binnenkort een prachtige bank! Bedankt Louis! En mocht je twijfelen of het de afstand waard is omdat je wat verder weg woont, ik zou zeggen; zeker doen. Er zijn namelijk enorm veel banken te zien, in enorm veel verschillende stoffen (je hoeft dus niet altijd op een staaltje af te gaan), en er is genoeg personeel!

Tevreden klant!

Ze lieten ons rustig ons gang gaan iets uit te zoeken. Toen we om hulp vroegen werden we meteen goed geholpen en ge�nformeerd over alle mogelijkheden. Uiteindelijk alles naar wens kunnen bestellen.

Goed gevoel.

Wij konden eerst rustig rondkijken, daarna werden wij goed geholpen en werd er met ons meegedacht.

Geduldig

Geduldig, servicegericht en niet opdringer.

Supergrote showroom en zeer goed�

Supergrote showroom en zeer goed geholpen.

Ik kom al jaren bij jullie

Ik kom al jaren bij jullie. Laatste een relaxstoel gekocht. Mijn kinderen een eettafel bank en stoelen. Prijs is goed en goede service

Wij zijn erg goed geholpen tijdens ons�

Wij zijn erg goed geholpen tijdens ons bezoek aan Zitmaxx Wonen. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en de verkoopster kwam zeer oprecht en vriendelijk over. De keuze uit materialen is ook bijzonder groot. Er zit voor iedereen iets moois tussen. Wij raden Zitmaxx zeker aan.

Feestje om te winkelen

Vriendelijke, behulpzame, geduldige medewerkers die je het gevoel geven dat je meer dan welkom bent. Daardoor is het wachten zelfs een "feestje". En natuurlijk niet te vergeten , de keuze aan mooie, exclusieve meubels en accessoires.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar