Een geweldige bank en een nog geweldigere service van Louis!
Voor mijn eerste koopappartement ben ik al een aantal weken op zoek naar een lichte bank, met loungestuk, op pootjes. Veel woonboulevards langsgeweest, veel banken die op het eerste oog met mijn wensen overeen kwamen, maar steeds n�t niet naar wens. Toen kwam ik op internet Zitmaxx tegen; op de site vond ik een drietal bankstellen die ik graag wilde zien. Tevens veel positieve reviews. Maar wel ruim een uur rijden, en met al dat rijden waren we onderhand wel klaar. Gisterenavond t�ch besloten om vandaag te gaan. En wat was dat een goede keuze! Een zeer ruim aanbod, ruim opgezette winkel met veel personeel. Alle drie de banken die ik op internet had gezien goed bekeken en uitgeprobeerd, maar uiteindelijk viel mijn oog toch op een andere bank, bank Romi. Gedurende ons gehele bezoek zijn wij heel fijn geholpen door Louis; een medewerker met zeer veel kennis, zeer veel geduld (want wat had ik een keuzestress) en gezelligheid. Er wordt goed met je nagedacht, je krijgt hier fijn advies zonder dat je je ook maar ergens toe verplicht voelt. Ik heb de winkel met een enorm blij gevoel verlaten, want ik heb binnenkort een prachtige bank! Bedankt Louis! En mocht je twijfelen of het de afstand waard is omdat je wat verder weg woont, ik zou zeggen; zeker doen. Er zijn namelijk enorm veel banken te zien, in enorm veel verschillende stoffen (je hoeft dus niet altijd op een staaltje af te gaan), en er is genoeg personeel!