Ruime keuze

Ruime keuze, veel verschillende mogelijkheden qua poten, tafelbladen, kleuren e.d. snelle service. Vriendelijk personeel met veel ervaring op het gebied van inrichting.

Nieuwe meubels kopen

Vriendelijk geholpen het enige wat ik mis is dat je geen onderhandeling kan voeren prijs is prijs , een beetje jammer ??

Het was een warm en spontaan ontvangst

Het was een warm en spontaan ontvangst. Ik weet de naam niet van het meisje (vrouw) die ons hielp, maar het was ontspannen, niets was te gek al moest ze 1000 keer heen en weer lopen voor alle kleurstalen. Ze bleef vriendelijk, dacht continue mee, was realistisch luisterde naar onze wensen, gaf tips, liet ons alle opties zien maar vooral voelden we ons ontspannen in alle keuzes die we maakten. We zijn veel meubelzaken afgeweest maar deze ervaring blijft ons bij, dit is een ervaring die we delen, verder vertellen zeker bij alle klanten waar mijn man hypotheekadvies en makelaardij advies aangeeft!

We hebben hele goede evaring bij Zit�

We hebben hele goede evaring bij Zit maxx we zijn heel prettig geholpen ze hadden alle tijd voor ons en hele goeie uitleg bij een lekker kopje koffie

Fijn bedrijf om te zijn!

Op aanraden van onze dochter naar Zitmaxx in Ter Aar gereden vanuit Ameide. Ontvangst was hartelijk! We konden vrij door het bedrijf lopen om onze keus te maken. Niet de adem van verkopers in onze nek! Maak je zelden mee! Uiteindelijk een bank naar onze zin gevonden. Afhandeling was correct en vriendelijk! Topbedrijf! We wachten nu met spanning op de levering.

Top zaak

Heel vriendelijk en goed geholpen nu wachten tot mijn mooie bank er is.En wat hebben jullie prachtige spullen en ontzettend veel keus !

We zijn zeer goed geholpen door de verkoper van afdeling Relaxfauteuils (Hendrik)

We zijn zeer goed geholpen door de verkoper (Hendrik) van de afdeling Relaxfauteuils. Zeer vriendelijk, geduldig en deskundig.

De klant is koning

Wij waren voor de 2e keer bij Zitmaxx. De 1e keer een heel mooie bank gezien die maar door ons hoofd bleef spoken, dus hop weer naar Zitmaxx. Via de servicebalie krijg je een plek toegewezen waar je kunt wachten op een verkoper om je bestelling op te nemen onder het genot van een kopje koffie. Dit is gezellig in de winkel tussen andere klanten. Vanwege de drukte duurt het even voordat je geholpen wordt, maar eenmaal aan de beurt, nemen ze alle tijd voor je. Er wordt gevraagd wat je wil qua kleur, soort materiaal en vervolgens komen de kleurstalen. Ondertussen weer even kijken bij de gekozen bank met je kleurstalen in de showroom is geen probleem. Wij hebben de bank laten personaliseren d.m.v extra hoofdsteunen, alles kan. Meerprijs, levertermijn en garantievoorwaarden worden duidelijk besproken en bevestigd per mail. Bij Zitmaxx heb je nog het echte �klant is koning� gevoel, dus zeker een aanrader. Ook heeft Zitmaxx een breed assortiment met voor iedereen/iedere stijl wat wils. De naam van het product, prijs en materiaal van het showmodel staan duidelijk vermeld op de aangehangen infokaarten, net als veel van de te kiezen opties. De winkel is ook heel goed rolstoeltoegankelijk (zelf rolstoelgebonden), brede paden, een lift naar boven en 2 mindervalide parkeerplaatsen.

Geweldige winkel met ruime keuze.

Geweldige winkel. Super veel keuze. Nadat je meerdere malen een ronde hebt gedaan en je een vermoeden hebt wat je wil hebben kan je de hulp inroepen om je keuze definitief te maken. Raymond heeft ons daar zeer goed bij geholpen.Heel veel dank daarvoor.

Zeer fijne ervaring

Zitmaxx heeft een zeer ruime keuze uit meubels. Na een bank gevonden te hebben zijn we zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door een verkoopster zonder pusherig of opdringerig te zijn. Het was een zeer fijne ervaring.

Een geweldige ervaringDe winkel voelde gezellig aan hele�

De winkel voelde gezellig aan hele goede verkoopster met keus maken van de kleur en meedenken ivm maat ben zeer goed geslaagd en de cappuccino was heerlijk Heb een zeer mooie bank uitgekozen Ben happy de deur uit gelopen Thanx????

Wij kwamen voor t eerst bij Zitmaxx

Wij kwamen voor t eerst bij Zitmaxx, bij binnenkomst al een vriendelijk ontvangst. Na een rondje te hebben gelopen hadden wij een aantal vragen over een stoel. Wederom vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster en geen vraag te veel. Door de antwoorden besloten om 6 stoelen bij hun te bestellen. Ook prettig dat je geen aanbetaling hoeft te doen. Kortom zeker een aanrader! ????

Super service!

Even geleden hebben wij ons nieuwe bank gekocht bij Zitmaxx. We zijn 3 keer langs geweest en zijn keer op keer weer top geholpen. Wij twijfelde vooral over de stof, uiteindelijk hebben we zo�n beetje elke stof bekeken en zijn we geholpen met veel geduld en goed advies. Toch hebben we een keuze kunnen maken en word ons bank geleverd in week 14/15. Ook over de levering worden we goed op de hoogte gehouden. We zijn dan ook super benieuwd en kunnen nier wachten tot ons nieuwe bank in huis te zien staan. Bedankt!!

Perfect advies!

Perfect advies!

Goede prijs-en kwaliteitsverhouding en prima geholpen door Anita

Goede prijs voor 2 2-zitsbanken Otice en een relaxfauteuil Lounger! Prima geholpen door Anita! Zij heeft mooie stalen uitgezocht! Een volgende keer zullen wij zeker weer naar Zitmaxx gaan!

Goede service. Ruime keuze

Zo ontzettend goed geholpen door�

Zo ontzettend goed geholpen door Elaine. Heerlijk om bij jullie het 1 en ander te lopen

Ruim assortiment, uitstekende service en een goede prijs/kwaliteit verhouding!

We gingen op de bonnefooi naar Zitmaxx om inspiratie op te doen, maar na een uur rondlopen waren we al enorm enthousiast geworden. Uiteindelijk na een deskundig advies hebben wij een mooie bank, eettafel en eettafelbank gekocht. Enorm blij met onze aankoop en dat voor een hele goede scherpe prijs. We moeten nog eventjes wachten, maar de voorpret kan vast beginnen!

Mooie winkel voor iedere portomonee

Je kunt heerlijk zonder gezeur winkelen . Verder word je vriendelijk geholpen .prijs/kwaliteit goed. Voor iedere portomonee is iets te vinden. Top winkel.

Hele fijne service

Hele fijne service, gigantisch aanbod en mooie ruime winkel

Het was de eerste keer dat ik in de�

Het was de eerste keer dat ik in de winkel was ben heel goed geholpen goede informatie en een vriendelijke bediening tof

Ruime keuze en goed prijs kwaliteit�

Ruime keuze en goed prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen

Zitmaxx Wonen: gericht zoeken kan en loont!

Zitmaxx Wonen is een heel grote winkel. Toen wij aankwamen was het al enorm druk. Er werd ons door verkeersregelaars een plaats op de parkeerplaats aangewezen! Fantastische service! Van te voren hadden we uitgezicht waar we naar wilden kijken...maar ja, waar begin je dan? Eenmaal binnen hebben we biuj de receptie gevraagd waar de kast stond, waarin we geinteresseerd waren. Heel fijn! Nu konden we gericht op zoek. Tijdens onze rondgang vonden we ook nog de stoelen, die we elders al gezien hadden. Terug bij de uitgang hebben we bij de receptie onze bestelling geplaatst. Binnen een uur was alles geregeld en zijn we zeer naar tevredenheid geholpen!

Wat een klantvriendelijke winkel is dit

Het is een mooie winkel, waar je eerst op je gemak zelf door kan lopen, zonder dat er verkopers achter je aan rennen of ze je kunnen helpen. Maar als je wat wilt weten kun je rustig met een verkoper om de tafel. En op je gemak een stof of iets anders uit kiezen. De verkopers denken goed met je mee.Wij zijn zeer tevreden over de manier van benaderen de hopen veel plezier van onze stoelen en bank te hebben

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar