Deskundig en vriendelijk personeel

Met erg veel geduld, zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Voor ons was het zeker de moeite waard om er 125 km voor te rijden.

Ruime keuze

Ruime keuze, goed opgesteld en bij de koop ervaren, vriendelijke verkoopster. Zeer efficient systeem om je bij info balie te melden, naar je tafel begeleid te worden, aanbod van een drankje en kort ernaar de collega van de verkoop.

Eetkamerbank voor ovale tafel

Wij hebben meerdere winkels bezocht op zoek naar een eettafel bank voor een ovale tafel. Helaas nergens geslaagd totdat wij bij jullie de ideale bank vonden.

Dikke aanrader!

Super grote, mooie showroom waar alles te zien is. Ook stuk voor stuk vriendelijk, oprecht en eerlijk personeel! Wij kunnen niet wachten tot onze meubels binnen zijn!

Enorm veel stofkeuze

Prettige omgeving, enorm veel stofkeuze, goed advies, alle tijd.

Intiem en inspirerend

Opzet net zoals Ikea, maar dan intiemer en overzichtelijker. Veel verschillende soorten banken en stoelen en enorm veel inspirerende interieurs. Ben met veel meer idee�n thuisgekomen dan alleen een nieuwe bank. Enorm minpunt was wel de verstopte helling voor mensen die de vrij steile trap niet op konden lopen omdat ze een rollator hebben.

Wij zochten een eetkamerbank en moesten�

Wij zochten een eetkamerbank en moesten 100 km rijden naar Zitmaxx; maar het was een dagje uit! Eerst een bakje koffie gedaan bij aankomst. Erg behulpzame en vriendelijke verkoper, nam alle tijd ondanks de enorme drukte die dag. Supergroot assortiment. En het was de moeite waard want we zijn geslaagd! Misschien beetje weinig parkeerplaatsen in verhouding tot het aantal m2 en het aantal bezoekers?

Op dit moment zie ik geen verbeter�

Op dit moment zie ik geen verbeter punten voor jullie.

Vriendelijk personeel en uitstekend�

Vriendelijk personeel en uitstekend geholpen door Robin, erg blij met mijn aankoop.

goede aankoop

Goed aanbod, normale prijzen. Goed advies tijdens de verkoop.

Prima service.

Wij werden netjes geholpen en al onze vragen werden netjes beantwoord. Een tegenvaller was wel dat in de showroom de prijs voor de door ons uitgekozen bank was weergegeven in de goedkoopste uitvoering, qua stof, en bij het uitzoeken van de kleur ( met de stof die in de showroom stond ) kwam er dus ineens nog ruim � 700,- bij. Beter zou zijn om dit in de showroom aan te geven zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Super betrokken verkoper en ook met�

Super betrokken verkoper en ook met humor!!! We waren heel tevreden

Bezoek op zaterdag

Wij zijn op zaterdag geweest. Het was ontzettend druk maar wat is het goed geregeld. Er stond een verkeersregelaar zodat het buiten geen chaos werd en ook liepen er ontzettend veel verkopers in de winkel. Ik had mijn huiswerk al gedaan en we kwamen alleen naar de winkel om de stoel uit te proberen. Toen we wilden bestellen dachten we dat we erg lang zouden moeten wachten totdat er een verkoper beschikbaar was maar dat viel erg mee.

Goed georganiseerde drukte, heel fijne winkel

We gingen op zaterdagmiddag, met 3 kinderen. Z� druk toen we aan kwamen rijden, maar een zeer vriendelijke parkeerwachter die alles in goede banen leidde. Ik was zeer bezorgd over de drukte en chaos die er ongetwijfeld binnen zou zijn. Drukte was er zeker, chaos niet. Het was perfect georganiseerd. We gaven bij de infobalie aan dat we hulp nodig hadden, we mochten plaatsnemen aan een genummerde tafel en binnen een paar minuten kwam Kelvin naar ons toe om ons helpen. Gratis koffietje erbij. Hij nam de tijd, en had goed advies, wist goed waar hij het over had. En in een uur hadden we alles geregeld (wist grotendeels al wat we wilden) en konden we weer gaan. Goed geregeld en dank je voor je hulp Kelvin!

klantvriendelijk

klantvriendelijk, behulpzaam.

Aanbeveling ++

+ Zeer vriendelijk en deskundig advies met engelen geduld! - Helaas geen volledige documentatie van mogelijke modellen bank Abigail. We hebben de 3e bank gekocht binnen familie. + Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. + zeer verzorgde verrassend grote showroom. + Onbeperkt koffie en thee - Te weinig toiletten. - Heel jammer dat er geen filiaal in het zuiden van het land ligt :-(

Alle tijd voor de klant

Ik ben vandaag heel vriendelijk en oprecht geholpen. Ik wilde een nieuwe bank en had een aantal opties gezien. Omdat ik nog niet overtuigd was welke ik wilde, ben ik samen met de medewerkster door de showroom gelopen. Op basis van mijn wensen gaf zij mij advies totdat er ��n bank overbleef. Toen op zoek naar d� stof. Zoveel kleuren! Alle tijd werd voor mij uitgetrokken. Doordat ik me niet opgejaagd voelde heb ik kunnen vinden wat ik zocht. Thanks Zitmaxx! Ik ben heel blij met mijn aankoop en fijn om zo�n positieve koopervaring te hebben.

Wij wisten welke bank we wilden en�

Wij wisten welke bank we wilden en dankzij de vriendelijke adviseur hadden we binnen no-time een mooie stof voor de bank gevonden.

Een hele fijne showroom waar ik met�

Een hele fijne showroom waar ik met plezier kom, vriendelijk wordt gegroet en uitstekende service biedt. Je kan er enorm veel wooninspiratie opdoen. Prijs-kwaliteitverhouding is prima. Je hebt wat duurdere modellen, maar zeker ook betaalbare producten. Personeel is vriendelijk en zitten uitgebreid met je om je wensen door te nemen.

Een fijne showroom om doorheen te�

Een fijne showroom om doorheen te lopen. Goede sfeer en je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Super veel keus en heel snelle service

Super veel keus en heel snelle service, terwijl het toch heel druk was in de winkel.

Ondanks de drukte snel en correct�

Ondanks de drukte snel en correct geholpen

Top ervaring!

We hadden online een afspraak gemaakt en in de winkel kregen we gelijk een plek en persoon toegewezen. We kregen koffie of thee aangeboden en zijn daarna heel vriendelijk, behulpzaam en geduldig geholpen om de juiste bank en stof te kiezen. Nette winkel, vriendelijk personeel en een fijne ervaring!

Ik heb nu net de Hoekbank Elx gekocht

Ik heb nu net de Hoekbank Elx gekocht, dit word mijn 3e bank bij zitmaxx, altijd naar tevredenheid gezeten maar ook geholpen, ik moet dik een uur rijden, maar dat is het dubbel en dwars waard, het is ook echt een leuk uitje, prachtige zaak, veel te bekijken, en goeie service... Ik kijk naar mijn bank uit, bedankt weer, groetjes Jo uit Enkhuizen ?

Super service!

Wij hebben onze eerste aankoop voor ons nieuwe huis gekocht bij Zitmaxx Wonen. Een geweldige bank gevonden door Ari�n! Super geholpen met duidelijk advies en goeie tips! Blij mee!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar