Heel fijn!

Was top! Ca. 10 minuten gewacht voor hulp, netjes aan een tafel. Alle opties besproken, geen gehaast gevoel omdat er echt tijd werd genomen. Goed adviesgesprek dus. Kunnen niet wachten op ons nieuwe bank!

Super klantvriendelijk en heel goed�

Super klantvriendelijk en heel goed geholpen met onze aankopen! Zeker een aanrader!

Vandaag een module bank gekocht

Vandaag een module bank gekocht. Prima service en advies, ondanks een drukke zaterdag. Prijs en kwaliteit voldoet aan onze verwachting. De rit vanuit zuid-Limburg was dan ook meer dan de moeite waard. Zeker een aanrader.

Geweldig geholpen!!

Geweldig geholpen, wat een service! Ik las online al van alles over de goede service en klantvriendelijkheid, maar niks van gelogen! Super goed meegedacht en geholpen, ontzettend bedankt, Zitmaxx! (En speciaal de medewerker die ons hielp, een man van 73 jaar, met een zoon die inmiddels in Thailand woont. BEDANKT!)

Goed en vriendelijk geholpen ondanks�

Goed en vriendelijk geholpen ondanks dat het heel erg druk was

Fijn geholpen voor de 2e keer

Fijn geholpen voor de 2e keer. We wisten wat we wilde. En waren al heel gauw klaar.

Zitmaxx�. Super gezellige en mooie winkel

Wat een heerlijke winkel om meubels uit te zoeken. De verkopers waren alle even vriendelijk. Hoewel het vreselijk druk was , toch snel geholpen en hebben we vier mooie eetkamerstoelen gekocht

Super mooie grote winkel.

Super mooie grote winkel. Veel keus. Goed geholpen door de verkoper. Super aardig was die. Een hele mooie bank besteld. Daar gaan wij heel blij mee zijn.

Goed advies.

Goed advies.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, zijn hier voor de derde maal. Twee jaar geleden een bank gekocht en zijn super tevreden. Daarvoor een oorfauteuil.

Vriendelijke ontvangst,ruime sortering

Vriendelijke ontvangst, deskundige voorlichting, heel behulpzaam! Bijzonder uitgebreide sortering. Goede afhandeling, zeer tevreden!

Goed geholpen

Goed geholpen. Er werd alle tijd genomen om ons te helpen in de beslissing. Er werd meegedacht in oplossingen, materiaal keuze enz. Ondanks drukte werd er alle tijd genomen voor ons. Dus heel prettig geholpen door Robin

Mooie winkel en ruime keus

Mooie winkel en ruime keus. We wisten wat we wilden en ondanks de drukte(weekend) vlot en vriendelijk geholpen! Nu wachten tot onze aankoop komt!!

Zeer vriendelijk

Vlot, vriendelijk en duidelijk geholpen.

Wij hebben voor het eerst gekozen voor�

Wij hebben voor het eerst gekozen voor een hoekbank. Met een losse fauteuil snel geholpen.Door een vriendelijke meedenkende winkelmedewerker. Heeft ons goed geadviseerd. Waardoor we snel onze keus hebben gemaakt in alle tevreden zijn we naar huis gegaan. Ook de levertijd is snel. Als de levering net zo voorspoedig verloopt als de bestelling ervan zijn wij meer dan tevreden. Wij weten uit eerdere ervaring uit het verleden dat de kwaliteit van de meubels bij de zitmax erg goed is. Vandaar onze terug komst voor de koop van een nieuwe bank.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen met het maken van de keuze. Medewerker liep helemaal mee om het juiste merk te bepalen.

vriendelijk personeel

Een mooie grote winkel waar al het moois is uitgestald. Er lopen veel mensen rond die je kunnen adviseren/helpen. Helaas zijn diverse foto's niet geheel duidelijk op de tablet bij hen. Handiger is om ook voorbeelden te hebben van de bankpootjes i.p.v. onduidelijke foto's. Maar erg vriendelijk personeel!

Zeer vriendelijke en kundige verkoper

Zeer vriendelijke en kundige verkoper. Groot assortiment met een n�g veel groter assortiment aan stoffen.

Snel en deskundig geholpen bij een�

Snel en deskundig geholpen bij een grote keus aan mogelijkheden

Wij werden heel goed ontvangen en�

Wij werden heel goed ontvangen en ondanks het druk was toch vlug geholpen. Nu is het wachten tot de fauteuils komen. Hopelijk is alles net zo geweldig als de ontvangt van vorige week zaterdag. Met vr groet L. Storm v 'sGravesande. Oosterhout nb

goede en fijne begeleiding

goede en fijne begeleiding

Uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen!

Erg vriendelijk en snelle hulp!

Erg vriendelijk en snelle hulp!

MARVIN ROCKS!!!!!

Er werd aandacht besteed om de mogelijkheden uit te zoeken..omdat ik beperkte ruimte heb in mijn huis..en daarmee zijn we tot een goede oplossing gekomen..ik kan niet wachten tot mijn nieuwe bank er is..

Ze denken super goed mee en hebben veel�

Ze denken super goed mee en hebben veel idee�n .

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar