top service

Iedereen staat paraat om je te helpen.

Zitmax(imaal)

Omdat er zowiezo in ieder compartiment een medewerker stond die behulpzaam was en verstand van zaken had.

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen, de medewerker dacht goed met mij mee en nam daar de tijd voor.

Duidelijke uitleg en vriendelijk�

Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Tijd voor uitleg en beantwoorden vragen.

Voor een ruime keus in meubelen naar Zitmaxx

Wij zijn leuk geslaagd bij Zitmaxx voor een hoekbank. De medewerkster was vriendelijk en heeft ons heel deskundig geholpen. Zij adviseerde ons goed bij de keus of de stof geschikt was voor de bank. Wij zijn blij met onze aankoop. Wij bevelen Zitmaxx aan om in ieder geval bij hen te gaan kijken wanneer men op zoek is voor nieuwe meubels of accessoires.

Gezellige middag

De koffie wes lekker, en de verkoopster heeft ons prima geholpen, dus onze complimenten,

Goed geholpen

Goed geholpen. Allervriendelijkst en gastvrij

Prettige showroom en voor ieder wat wils,We brachten voor de 2e keer een bezoek�

We brachten voor de 2e keer een bezoek aan de showroom in ter Aar om de bank die wij eerder hadden gezien te bestellen. De verkoper, Robin, die ons de eerste ook te woord had gestaan, herkende ons en heeft op zeer prettige wijze de bestelling met ons afgerond. We kregen goede informatie en een lekkere kop koffie!

Uitstekend bedrijf!

Op de eerste plaats is Zitmaxx Wonen een enorm uitgebreide winkel, maar boven alles de uitstraling die de winkel heeft en niet te vergeten "de vriendelijke service"door het personeel. In het kort: Wij komen graag naar Zitmaxx.

Behulpzaam

Behulpzaam, goede advies, mooi design.

Een verrijking.

Kundig advies en meubels van hoge kwaliteit. Deels gepensioneerde meneer die niet enkel de deal probeert te sluiten maar meedenkt en de tijd voor je neemt. Ten opzichte van vele andere winkels is Zitmaxx een verrijking.

goede en prettige service

goede en prettige service. inlevingsvermogen en meedenken zeer goed en klantvriendelijk

Wat een mooie zaak

Wat een mooie zaak! ruime keuze en vriendelijk personeel ze laten je lekker zelf rond kijken en op het eind van de route geef je aan dat je graag geholpen wil worden. Top geregeld.

Mooie collectie

Mooie collectie Vriendelijk personeel helpt je goed

Proffessioneel, vriendelijk, zeer klantgericht.

Eerste ervaring was op een drukke zaterdag (14 januari 2023). Toch snel een adviseur beschikbaar die alle tijd nam en zeker geen druk uitoefende. Tweede ervaring op een maandag. Ook weer druk, maar ook nu weer snel en proffessioneel geholpen. Koffiecorner is zeer prettig.

Ruim en geen opdringerige verkopers

Showroom netjes en ruim, met groot assortiment. Geen opdringerige verkopers, maar als je ze nodig hebt, zijn ze er. Prettige adviezen over stoffen.

Weer zeer goed geslaagd bij Zitmaxx

Zeer fijn geholpen door verkoper die alle tijd nam ondanks de grote drukte. Het assortiment is bij Zitmaxx enorm Dit is overigens de 3e aankoop die we bij Zitmaxx deden.

Ondanks de enorme drukte werden we goed geholpen. De verkoper drong niet aan ondanks dat we nog meer spullen nodig hadden. Hij zei kom lekker een keer terug op een dinsdag en een donderdag als je wat verder bent in het proces.

Blijf rustig.

Vlot en snel geholpen ondanks de drukte op een zaterdag.

Mooi systeem bij binnenkomst

Mooi systeem bij binnenkomst

Heel erg tevreden!

Ik ben heel goed geholpen en ze hebben echt de tijd genomen om goed uitleg te geven over de verschillende banken. Ik vind het netjes dat ze eerlijk heeft verteld wat de risico�s zijn per bank en niet de duurste meest luxe banken probeerde te verkopen, maar echt luisterde naar wat mijn wensen waren en wat paste binnen mijn budget. Zeer tevreden!

Robin heeft mij super goed geholpen

Robin heeft mij super goed geholpen. Hij wist waar hij het over had en nam echt de tijd voor mij. Hij wilde ook niet mij de hoogste prijs aansmeren maar echt uitzoeken welke bank het beste bij mij paste. Ik ben erg tevreden! Kan niet wachten tot mijn bank er is.

Fijn om rond te lopen.

Onze ervaring was.....wauw wat groot. Nooit verwacht in Ter Aar. Toevallig met zoeken op internet bij Zitmaxx gekomen. Fijne ervaring zeer goed geholpen door de verkoper. En wij komen zeker terug. Nu wachten wij op onze kasten en wij hebben een fijne ervaring opgedaan bij Zitmaxx

De verkoopster was erg vriendelijk en�

De verkoopster was erg vriendelijk en heeft ons goed geholpen.

Heel tevreden

Wij zijn heel erg vriendelijk, professioneel en gezellig geholpen door een van uw medewerkers, Robert. Goed advies en erg meedenkend. Ook fijn om op je eigen tempo de winkel door te lopen, zonder constant 'kan ik u helpen'.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar