Mooie showroom met heel veel keuze

Mooie showroom met heel veel keuze. Daarnaast goed geholpen met het samenstellen van een bank

Goed geholpen met veel tips en geduld�

Goed geholpen met veel tips en voorbeelden van stoffen. Wij kwamen voor een barkruk waar we er in totaal 4 van nodig hebben. Eigenlijk kan he door de ruime keus en met behulp van de verkoper een geheel op smaak samengestelde kruk kopen. Enige minpuntje vind ik wel dat je behoorlijk duurder uitkomt dan de "basis"kruk waarmee geadverteerd wordt. Voor de rest prima service en ruime keuze. De verkoper neemt ook echt de tijd voor je.

Gezellig winkelen mooie winkel personeel vriendelijk niets is teveel zeer behulpzaam kom hier zeker terug.

Als je eerst bij Zitmaxx gaat kijken

Als je eerst bij Zitmaxx gaat kijken, hoef je niet meer verder te zoeken. Professioneel personeel. Kreeg meteen het gevoel dat ik hier zou slagen. Prachtige stoel besteld en voor de laagste prijs, precies wat ik wilde.

Fijne, mooie winkel

Hele mooie winkel, al onze meubels kunnen bestellen in ��n keer met ��n van de werknemers. Top service, geven eerlijk hun mening over kleuren combinaties etc. Je wordt echt geholpen! Ze nemen de echt goed de tijd voor je, zo fijn! Het nadeel vond ik dat de vorige keer dat we gingen ons niet snel duidelijk was welke combinaties je kon kiezen bij de bank, de internetsite kon ons daar ook niet echt bij helpen en die dag was het heel erg druk in de winkel. Dus toen wij gister nog net niet tevreden waren over de bank kon een medewerker dit voor ons uitleggen en aanpassen naar ons ideale formaat. Heel fijn dat dit kon maar dat zou wel overzichtelijker mogen op de website. Maar fantastisch geholpen en erg blij met de nieuwe inboedel die we hebben besteld.

Op zaterdag zijn we gaan kijken maar�

Op zaterdag zijn we gaan kijken maar vanwege de grote drukte op maandagochtend teruggekomen. Werden toen snel en goed geholpen. Genoeg keuze uit stoffen en goed advies wat kan met een huisdier.

wat meer informatie over het artikel

wat meer informatie over het artikel

Uitgebreide winkel en behulpzaam�

Uitgebreide winkel en behulpzaam personeel

Groot assortiment wat overzichtelijk�

Groot assortiment wat overzichtelijk staat opgesteld en onder genot van kopje koffie hetgeen we wilden aanschaffen besproken met een aardige verkoopster.

Fijn winkelen!

Het bedrijf denkt met je mee tijdens het kiezen van je bank. Leggen alles heel goed en eerlijk uit welke stof er bijv beter is dan de ander. Professioneel personeel, vriendelijk. Fijn winkelen!

de verkoper heeft ons perfekt geholpen�

de verkoper heeft ons perfekt geholpen bij het uit kiezen van ons bankstel en zeer goed geadviseerd welke stof het beste was voor dit bankstel. tevens nam hij alle tijd voor ons en had een luisterend oor van wat wij wilden. prima verkoper en zeer vriendelijk ga zo door.

Top bedrijf!

Veel keuze! Bovendien goede, vriendelijke en eerlijke begeleiding van de medewerkers. Wij hebben een super mooie bank besteld, kunnen niet wachten tot hij binnen is! Tip; kom op een doordeweekse dag, in het weekend is het altijd enorm druk!

Fijne winkel met veel keuze en�

Fijne winkel met veel keuze en gepersonaliseerde stoffenkeuzes. Een prachtige bank uitgekozen. Het was wel super druk en daardoor was de verkoper erg gehaast. Uiteindelijk toch goed geholpen.

Topbank

Robin, de verkoper heeft ons perfect geholpen met het samenstellen van onze bank. Hij heeft goed meegedacht met de mogelijkheden van kleuren, stoffen en elektrische bediening. Tevens ons gewezen op de extra garantie service. Goede ervaring!

Behulpzaam

Overzichtelijke showroom. Ondanks dat het een zaterdag was redelijk snel geholpen. Behulpzaam bij de keuze.

We waren op zoek naar een relax-fauteuil

We waren op zoek naar een relax-fauteuil. Zitmax heeft een zeer ruime keuze. Goed en vriendelijk geholpen verkoopster. Zeer tevreden, een aanrader!!!

Uitstekende service

Goed geholpen, ook 5 minuten voor sluitingstijd goed geadviseerd.

prettige klantervaring

prettige klantervaring, vriendelijke verkoper

Wat een lieve vrouw die ons heeft�

Wat een lieve vrouw die ons heeft geholpen, geweldig!

Van a-z geregeld

Op een drukke zaterdag alles gewoon netjes geregeld van A tot Z. De parkeerwacht met zijn step die alle auto�s netjes een plekje toewijst, bij binnenkomst een vriendelijke lach en super goed advies gehad. Meteen de koop kunnen rondmaken! Top bedrijf!

Toppers!

Hele fijne ervaring. Gelijk geslaagd! Ruime keuze en vriendelijke verkopers die weten waar ze over praten. Ze zijn heel erg behulpzaam. Ik raad het iedereen aan om hier een bank te kopen! Mooie prijzen voor kwalitatief, lekker zittende banken!

Prettig gesprek gehad met Robin doe�

Prettig gesprek gehad met Robin doe goed meedacht aan de hand van onze voorkeuren

Persoon die ons hielp was ontzettend�

Persoon die ons hielp was ontzettend vriendelijk en heel erg behulpzaam en geduldig, ondanks dat het druk was nam de medewerker veel tijd en was niks te gek! Wist heel veel van de bank af en heeft ons tot een beste keus kunnen maken!

onze aankoop van een fauteuil zijn�

Na onze aankoop van een fauteuil zijn we terug gegaan en hebben een bank en nog zo'n zelfde fauteuil gekocht. Het systeem van wachten op een verkoper werkt erg goed

Mooie showroom met heel veel keuze.

Meerdere malen bij Zitmaxx geweest. Zo veel keuze in een mooie showroom. Zijn altijd goed en aardig geholpen. Medewerkers denken goed mee voor de mogelijkheden. Kijk weer uit naar mijn nieuwe bestelling.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar